Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

@Saadetim33 umutLatahzen kızlar duanızı okudum Allah hayırlısıyla en yakın zamanda hamile kalıp 9 ay sonra vakti geldiğinde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.. Saadetim dua günün dündü ama erkenden uyuyakaldığım için bugün okudum hakkını helal et canım.. Al_pi cim bu sana bi bildirimdir:) Ayrıca yarın dr. randevun var herşey güzel sıkıntı yok bizde dr a sizin gibi heyecanlarla gidelim inşallah yaşadığınız süreç çok güzel tadını çıkarın

İyiyim ben de çok şükür :)
Aynen bekliyorum bakalım hala :)
Hayırlısıyla gelsin tabi ama şimdi son günler ya sabırsızsındır iyice dimi kavuşmak için tatlı ve heyecanlı bekleyişler:)
Geçen dr a gittim yabancı bi çift vardı koca bi valiz toplayıp sözde doğuma gelmişler dr geri gönderdi 40 hafta dolmadan gelmeyin dedi

Aynen ya sabırsızlandım Bi de bişi olur mu korkusu da var :)
Yarın 40 doluyo bakalım doktorum da sezaryen önerdi ama birkaç gün daha beklerim diye düşünüyorum, hayırlısı olsun artık :)

Aynen ya sabırsızlandım Bi de bişi olur mu korkusu da var :)
Yarın 40 doluyo bakalım doktorum da sezaryen önerdi ama birkaç gün daha beklerim diye düşünüyorum, hayırlısı olsun artık :)
Bazen tahmin edilenden daha geç oluşuyomuş bebek onun için de geçikiyomuş dr ların belirlediği doğum tarihine göre diye duymuştum ama bilmiyorum tabi sen daha iyi bilirsin:)
Beklersen hareketlerini kontrol edersin herhalde bu durumda

Aynen lalecim, perşembe tekrar gitcem bakalım, en geç haftaya pazartesi salıya kadar beklerim de 41i de geçirmem herhalde diyorum :)

Aynen lalecim, perşembe tekrar gitcem bakalım, en geç haftaya pazartesi salıya kadar beklerim de 41i de geçirmem herhalde diyorum :)
geç olsun güç olmasın canım..sağlıklı doğsun..haftasını dolduran bebek makbüldür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…