• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

12.000 la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin - Ya Rabbi! Senden başka ilah yoktur. Seni noksanlıklardan uzak tutarım. Ben şüphesiz ki zalimlerden biri oldum..
Günlük 100 adet okunacak 12 kisiyiz 1200 yapiyor dua bitimide herkese tekrar dua ederiz .. Sayi fazlasiyla tamamlanmis olur.
21.Kasim @Saadetim33
22.Kasim umutLatahzen umutLatahzen
23.Kasim LeYLa_21 LeYLa_21
24.Kasim @gzm43
25.Kasim hamaratcann hamaratcann
26.Kasim @vesselam_
27.Kasim Saye- Saye-
28.Kasim @Ters Lale
29.Kasim Al_pi Al_pi
30.Kasim @Ebush_354
1Aralik @Kartanesi_26
2Aralik Nur_hasret Nur_hasret

Kura Cektim kizlar .. Yarin basliyoruz Allah kabul etsin ..
alpim ellerine saglik ben yeni gördüm kurayi Allah kabul etsin insallah simdiden .. bebisin iyiymis cok sevindim canim kucagina alacagin günleri de birlikte sayariz insallah:KK200::KK60:
@Saadetim33 canım duânı okudum. Rabbim tez vakitte sağlıklı ve hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah....
leyla abla nasilsin

alpim ellerine saglik ben yeni gördüm kurayi Allah kabul etsin insallah simdiden .. bebisin iyiymis cok sevindim canim kucagina alacagin günleri de birlikte sayariz insallah:KK200::KK60:

leyla abla nasilsin
Sağol canım iyiyim çok şükür. sen nasılsın haticem?

@deeploneliness ve soran iyi dilekte bulunan arkadaslar bugun gittim ben kontrole Cok sukur hersey yolunda:dua: :nazar:
Ordan arkadasima gectigim icin yeni geldim eve ancak girebildim topige duamida okuyamadim yarina okuyacagim ikisini artik :KK43:
Çok şükür canım. Darısı vesselam ve kartanesine inş... ;)

nasılsın zeynepcim?neler yapıyorsun?tedavi falan varmı ablacım?:KK74:

Biraz halsızım ablacım havadan mıdır nedir anlamadım..
Kahvaltı yaptım uzanıyorum, nasipse bu ay rahim filmi çekileceğim.
Söktürücü aldım, adet olmayı bekliyorum.
2 gün daha hap içicem, sonra inşallah adet olup
rahim filmine gidicem,
en son eylül'de doktordaydım,
yumurtlama var dedi,
en son çare rahim filmi istedi,
olmaması için bir sebep yok diyor,
kafana takma diyor..
Bu ayla 11 ay oldu bebeğimi kaybedeli.
İmtihandayız.
Sen nasılsın..

Biraz halsızım ablacım havadan mıdır nedir anlamadım..
Kahvaltı yaptım uzanıyorum, nasipse bu ay rahim filmi çekileceğim.
Söktürücü aldım, adet olmayı bekliyorum.
2 gün daha hap içicem, sonra inşallah adet olup
rahim filmine gidicem,
en son eylül'de doktordaydım,
yumurtlama var dedi,
en son çare rahim filmi istedi,
olmaması için bir sebep yok diyor,
kafana takma diyor..
Bu ayla 11 ay oldu bebeğimi kaybedeli.
İmtihandayız.
Sen nasılsın..
evet canım...hep kafaya takıyoruz elde değilki...bende bu ay ki çalışmaları dün bitirdim...bu ay erken çatlattım yumoşu inşallah buda bir işarettir gülüm ya...bu ay çok istiyorum Rabbim bilir inşallah umudumuzu yitirmeyelim...rahim filmin temiz çıkacak emin ol....arada bende umutsuzluğa kapılıyorum ama Rabbimden asla ümidimi kesmiyorum...sende rahat ol...inşallah Rabbim nasip edecek...evet hepimiz büyük üzüntüler yaşadık...seninde hepimizden dahada kat kat büyük biliyorum inşallah Rabbim yerini dolduracak ve çok mutlu olacaksın zeynepcim...Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün ablacım....:KK37::KK74:

CquCjbjWIAAy2iO.jpg

Back