Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın güzeller iyi hafta sonları herkese..
arada bir girebiliyorum sayfalar çok birikmiş oluyo alıntı yapa yapa gidiyorum cevap yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum

Alpicim bende katılmak isterim ve çoğunluğa uyarım.. Buarada eski duadan kalan _Verda_ ve Melissa81 arkadaşlarında duasını okumuştum bildirim yapamadım. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda..

Benimde bugün çok yakın arkadaşım 40 uçurmaya gelcek bebişiyle Bunları onun için hazırladım bakalım beğencek misiniz
Bayıldım yaa ne kadar orijinal bir fikir ellerine sağlık..
Yine döktürmüşsün enyam

E-brulim hoş geldin tekrardan canımm.. Seni buralarda görmek ne güzel malum topiğin demir başısın sensiz olmuyo ama çok tatlı bi meşguliyetin var onu da biliyoruz darısı başımıza olsun da bizde meşgul olalım

TaeYang nasılsın canım bugün var mı güzel bi haber Senin oğluş bu soğukta sıcacık yeri bırakmak istemiyo anlaşılan Benim dr. geçen doğum için valizine hazırlayıp kendiliğinden yollara düşen bi hastasını geri gönderdi 40 haftayı doldur gelmezse gel dedi siz de doldurmadınız daha dimi

Bayildim buna yaa hatta kaydettim lazim olur belkim.. ellerine saglik kuzumm...

Kuzucum sen de yapinca resmini at da fikir olsun :)

Ay onu ben de hatirliyorum yaa kalcam agriyo diyip duruyodu surekli agriyo belirtimidir
Ya ben o bahsettiğinizi bir türlü hatırlayamadım

Tümaydıııııın, keyifli bir hafta sonu olsun canlar
Ayyy bu hafta dr günü desenize... hadi hep gzl hbrler ile dönelim inşallah
TaeYang senin bu oglan tam anneci olacak yavrum senden ayrılamıyor yaaa... bende her girdiğimde topige bugün doğurdu mu acep diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…