Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Teyzenin mi ne guzel kucuk teyzen desene .. Benimkiler torun seviyor ☺
evet canim ikinci bebegi 40 yasinda gec evlendi biraz Allah arka arkaya nasip etti . ilki erkek iki yasinda ikinci de kiz oldu iki haftalik daha masallah cok tatli.

evet canim ikinci bebegi 40 yasinda gec evlendi biraz Allah arka arkaya nasip etti . ilki erkek iki yasinda ikinci de kiz oldu iki haftalik daha masallah cok tatli.
Rabbim bagislasin yavrularini.. Sanki erken evlensen ne farkediyor ki olmayinca olmuyor yine :)

dualarimiz bir ablacim insallah oda güzel gelir haberlerini bekliyorum..
amin gülüm ...Allah razı olsun haticem...Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin kuzum...bugün aynı durumdan karnında bebeği ölen bir arkadaşımı daha öğrendim...çok üzüldüm...acım tazelendi kötü oldum yine...:cry::cry: Rabbim cümlemize güzel haberler vermeyi nasip etsin...sis perdesi kalksın bulutlar gitsin güneş çıksın artık Allahım ne olur :dua::dua::dua:

LeYLa_21 LeYLa_21
Leyla ablam çok üzüldüm arkadaşına yaa ne desem bilemedim Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın insaAllah
Sağlıklı gebelikler nasip etsin..
Hep duam budur..
İnsanin kaybi olunca çok zor oluyor.
İnsAllah hayırlısıyla evlatlarımızı kucagimiza alırız..her günüm endişeyle geçiyor abla acaba bugün iyi mi,rahat mi diyerek?
Korkumdan kimselere söylemiyorum ailelerimize..
Halbuki Allah en hayırlısini veriyor onuda biliyoruz..ahh insan olmak vesveseler ardı sıra diziliyor..
Allah'a emanetiz insaAllah..

Ya şimdi sende çok tatlı olmussundur o gobisle:KK66:
Sağol canım evet zayıf olduğum için bariz belli oluyor:) sizede az kaldı göbiş uyumanıza bile izin vermeyecek:))
Neler düşünüyorsunuz peki :) aklında ki isimler ney merak ettim :) benim aklımda nefes defne ve Ada var ama aklımızdaki ilk isim nefes
nefes çok beğendim canım,inan aklımda hiçbirşey yok şuan. Babama danıştım bakalım inşallah güzel bir isim bulur:)
Dun bi topikte line ismine denk geldim cennetteki hurma bahcesiymis guzel isim..
Kiz isimlerinden doğa duru masal öykü sure melin isimleri favori isimlerimdir derandiren derandiren
Line güzel isim bende doğa ismini çok beğenirim çok hoş gelir kulağıma:) melinde öyle tavsiyelerinizi bekliyorum canım :)

derandiren derandiren bende zayıf hamile kalmak isterdim şuan 72 kiloyum :(
Ah ahh çocuk için içtiğimiz ilaçlar vitaminler kürler,nyse hayırlısı doğumdan sonra veririz insaAllah.
Doktor dikkat et çok kilo alma dedi bana:olamaz:

derandiren derandiren bende zayıf hamile kalmak isterdim şuan 72 kiloyum :KK43:
Ah ahh çocuk için içtiğimiz ilaçlar vitaminler kürler,nyse hayırlısı doğumdan sonra veririz insaAllah.
Doktor dikkat et çok kilo alma dedi bana:olamaz:
Doğrudur canım herşeyi bebişler için yaptık:) dikkatli beslen sende bebeğe yarayacak şeyler yersin sadece kilo almazsın böylece,son aylardada bolca yürüyüş yaparsın bide bol bol su iç hem ödem oluşmaz şişmezsin canım

Doğrudur canım herşeyi bebişler için yaptık:) dikkatli beslen sende bebeğe yarayacak şeyler yersin sadece kilo almazsın böylece,son aylardada bolca yürüyüş yaparsın bide bol bol su iç hem ödem oluşmaz şişmezsin canım
Tamamdır canım su vazgecilmezimiz zaten;)

LeYLa_21 LeYLa_21
Leyla ablam çok üzüldüm arkadaşına yaa ne desem bilemedim Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın insaAllah
Sağlıklı gebelikler nasip etsin..
Hep duam budur..
İnsanin kaybi olunca çok zor oluyor.
İnsAllah hayırlısıyla evlatlarımızı kucagimiza alırız..her günüm endişeyle geçiyor abla acaba bugün iyi mi,rahat mi diyerek?
Korkumdan kimselere söylemiyorum ailelerimize..
Halbuki Allah en hayırlısini veriyor onuda biliyoruz..ahh insan olmak vesveseler ardı sıra diziliyor..
Allah'a emanetiz insaAllah..
Amin canım benim Amin... o korku hepimiz de var maalesef... annelik + Endişe demek canım... kötü günler geride kalsın inşallah. hep güzel günler göstersin Rabbim...

Kızlar resim yüklemeye çalışıyorum ama umarım olur bakalım beğenecek misiniz :)

Eklentiler

• IMG_2507.JPG
    IMG_2507.JPG
    58,2 KB · Görüntüleme: 36
vesselam_ vesselam_ cnm dr haftaya gidecem henüz randevu almadım beni hep 3 haftada 1 çağırıyor... bende bugün biraz alışveriş yaptım kendime, malum iç çamaşırlarım dar gelio :oops: birde kadife pantolon aldım gebe pantolonlarından... Rabbim bu gruptaki herkese yaşatsın bu alışverişleri,hep dua ediyorum...bnm için öle bir hayaldi ki :dua:

Back