• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bende denk geldim o anlatirken ben agladim ayni seyleri yasayinca daha derinden hissediyorsun aciyi .. Kürüde buharina oturuyorsunuz deyince aklima süt maydanoz geldi :KK48: Sonucta bana vesile oldugu icin ilk aklima gelende o oldu .. Onlarin en büyük sansi para sıkıntısı yok doktorları dünyaca ünlü :110:
Ama kitabi alin diye diretip cayi söylemesi cok sacmaydi cayi herkes icemez ki..
Aynen ısrarla kitabı alın dedi e ister istemez insanın içine kurt düşüyor :) sonradan canlı yayında söylenecek birşey değil dedi özel çünkü falan yapti ısrar edilince :)

Aynen ısrarla kitabı alın dedi e ister istemez insanın içine kurt düşüyor :) sonradan canlı yayında söylenecek birşey değil dedi özel çünkü falan yapti ısrar edilince :)
Aslinda özel gercekten ama biz burda herseyi paylasinca artik normal geliyor :-) Yoksa süt buharini nasil anlatacak canli yayinda soyunun bi legen bulun icine oturun :KK70::KK70:Bize kolay anlatmak alistik

Aslinda özel gercekten ama biz burda herseyi paylasinca artik normal geliyor :-) Yoksa süt buharini nasil anlatacak canli yayinda soyunun bi legen bulun icine oturun :KK70::KK70:Bize kolay anlatmak alistik
Buhar olayını kaçırmışım ben :) sadece cayı duydum bide ısrarla istedikleri bisi vardı demek o da buharmış :)

Iste bende onu diyorum gecen yil bir suru gebe vardi ama insan coktu simdi insan az yazanlarda sadece takvimi olanlar olunca cok gorunuyor ☺
Darisi size olsun canim insallah tez vakitte sanada nasip olsun ..
Amin canim benim amin insallah hayirlisi... dogru diyosun kuzum öyle evet suan daha cok gorunuyo hamisler bu arada olunca :)

Digerlerimiz psikolojik olarak yıpranmış kısım...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin hepimize insallah..

K
Benle ayni herseyin temmuzda evlendim temmuzda dogum yapacagim insallah:dua: 27de evlendim 2012..
Sende ocakta hamile kalip eylülde dogum yapacaksin insallah :KK9: sistemi bozmayacagiz böylelikle :KK73: Çoook amin..
Kız bende 17 temmuz 2012 de evlendim :) 2012 ler çok

Ben trend isim sevmiyorum ya canım:)) ama yade güzelmiş gerçekten babama danıştım bakalım inşallah bulur birşeyler
Zevk meselesi gülüm, sende inşallah içine sinen bir şey bulursun.
aaa bende 2012 eyül :KK66:

arkadasin icin üzüldüm ablacim Allah sabir versin bir daha yasatmasin insallah...

iyiyim canim sükür biraktigin gibiyim özlettin kendini
Allah iyilik versin canım, özledim bende çok. Şu kadınlar kulübünün bir uygulaması olsa her şey daha kolay olacak :)
İyiyim çok şükür canım zayıflamaya çalışıyorum inşallah becerebilirim :KK70: aynen öyle özlemimiz büyük sanaa
Becerirsin kuzum niye beceremeyesin :) benimde ihtiyacım var :/

image.jpg
vesselam_ vesselam_ kızlar buda bnm çift cinsiyetli battaniyem :KK69: kesme şeker modeliymiş,yarısıda altında annem azıcık büyük olsun dedi.. Cnm istedikçe örüyorum işte :KK66:

Günaydıııııın herkese :KK54:
Semra24 Semra24 Cnm güle güle çıkmak nasip olsun kontrolden :KK66: bize hbr vermeyi unutma olur mu :KK66:

Ayyy benim 2013 bozdum oyunu :63:
Şimdi çıktım doktordan :) Allah'a şükür herşey yolunda minigim büyüyor :) kız olduğu kesinleşti bu sefer :)
Doktorum 4 lu test zamanı dedi ama şart değil istersen yaptırma ama nöral diye bi test var onu yaptır dedi kanımı verdim çıktım :)) darısı basınıza

Back