Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım bizde seni çok özledik❤️❤️ Çok belli yokluğun umarım herşey yolundadır elifimiz iyidir :) çok öpüyorum
Hamd olsun iyi deranım, her şey yolunda şükür sadece telaşemiz var işte.
Bebişin ismi belli mi gülüm? Şaka maka seninde az kalmış, zaman su gibi akıp gidiyor.
Amin canim insallah .. Ebrum bize pas vermiyor ama eklemis bizi sagolsun :)
Aşk olsun Büşram pas vermez olurmuyum kız hiç, hemen girip yazdım. Nasılsın bakalım taze anne ❤️

Hamd olsun iyi deranım, her şey yolunda şükür sadece telaşemiz var işte.
Bebişin ismi belli mi gülüm? Şaka maka seninde az kalmış, zaman su gibi akıp gidiyor.

Aşk olsun Büşram pas vermez olurmuyum kız hiç, hemen girip yazdım. Nasılsın bakalım taze anne ❤️
Ne fenasin yahu ☺ Hic bir msji görmüyor arkasından konustugumu görüyor :KK48: Ama msjlarin devaminida okumaliydin hersey elif icin demistim o_O
Iyiyim canimmmm ❤ Ne guzel.seni görmek gelip senin evi tasiyalim da sende bi rahata kavus ..

Bu fıkı fıkı da yeni mi çıktı kızlar :))))
Boyut degistiyor zamanla hersey buda onlardan biri .. ☺ @Ters Lale kiz ben tartismamak icin o özel gunlerde ayri bi caba sarfediyordum.. Yumurtlama gunu gecince devamini getirmiyordum halbuki belki yumurtlama gec oldu ama iste :sinirli:
Allah sanada nasip etsin 9 ay +40 gün free takil :confused:

Günaydın canlar ;)
Keyifli,huzurlu bir gün olsun hepimiz için... dün gece rüyamda bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu gördüm ultrason cihazında dr pipisini gösteriyordu :KK76: :KK46: Şimdi düşünüyorum gerçek mi çıkacak tersi mi çıkacak diye :KK45: hiç önemli değil diyordum ama çok merak ediyor insan ya... hayırlısı olsun hepimiz için...

Günaydın canlar...
Musmutlu birgün olsun insaAllah..
Esimde kız bebek gormus rüyasında saçı falan yok keldi diyor..
İnsan hakikaten merak ediyor ya.
Sana az kaldı ogrenecen Kartanesi_26 Kartanesi_26
ne zaman giceksin doktora canım..

Günaydın kızlar :) bol rüyalı bir gün geçirmişiz anlaşılan zaten hamile kaldığım günden itibaren sürekli rüya görüyorum :) ben de Doğum yapmıştım ama bir kızım bir oğlum olmuş şaşkınlık içindeydim. Doğumu hatırlamıyorum diyorum doktora normal yaptın diyor:) sonrada surekli bebekleri emzirirken görüyorum kendimi ilk başta emzirmekten korkuyorum ama sonrasında hoşuma gidiyor :) güzeldi yanı

Günaydın kızlar ❤️ Aramızda ki saat farkının 2 ye çıkması hiç güzel olmadı :/

Sağol ebrucum 39 da bitti sağ salim kucağıma alayım ben de, dualarınızı bekliyorum.
Dualarımız seninle canım

Ne fenasin yahu ☺ Hic bir msji görmüyor arkasından konustugumu görüyor :KK48: Ama msjlarin devaminida okumaliydin hersey elif icin demistim o_O
Iyiyim canimmmm ❤ Ne guzel.seni görmek gelip senin evi tasiyalim da sende bi rahata kavus ..
Allah iyilik versin kuzum ❤️
Ay alpim keşke öyle bir şey olsa, size ömür boyu duacı olurdum. İnan ne çocuktan ne lohusalıktan bir şey anlamadım stresten, vardır bunda da bir hayır.

Günaydın canlar :KK66:
Keyifli,huzurlu bir gün olsun hepimiz için... dün gece rüyamda bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu gördüm ultrason cihazında dr pipisini gösteriyordu :KK76: :KK46: Şimdi düşünüyorum gerçek mi çıkacak tersi mi çıkacak diye :KK45: hiç önemli değil diyordum ama çok merak ediyor insan ya... hayırlısı olsun hepimiz için...

Günaydın canlar...
Musmutlu birgün olsun insaAllah..
Esimde kız bebek gormus rüyasında saçı falan yok keldi diyor..
İnsan hakikaten merak ediyor ya.
Sana az kaldı ogrenecen Kartanesi_26 Kartanesi_26
ne zaman giceksin doktora canım..
Hayır olsun canlarım, Allah gönlünüze göre versin inşallah ❤️ Sağlıkla sıhhatle kavuşun minnaklarınıza

Günaydın kızlar :) bol rüyalı bir gün geçirmişiz anlaşılan zaten hamile kaldığım günden itibaren sürekli rüya görüyorum :) ben de Doğum yapmıştım ama bir kızım bir oğlum olmuş şaşkınlık içindeydim. Doğumu hatırlamıyorum diyorum doktora normal yaptın diyor:) sonrada surekli bebekleri emzirirken görüyorum kendimi ilk başta emzirmekten korkuyorum ama sonrasında hoşuma gidiyor :) güzeldi yanı
Hayır olsun canım güzel bir rüya görmüşsün. Rüyada bebek görmek her zaman iyiye yorulmaktadır, mutluluğun habercisidir :) rüyada görülen bebek neşenin, huzurun sembolüdür senin gördüğün iki bebek çift kat huzura işaret :) her şey çok güzel olacak inşallah

Hayır olsun canım güzel bir rüya görmüşsün. Rüyada bebek görmek her zaman iyiye yorulmaktadır, mutluluğun habercisidir :) rüyada görülen bebek neşenin, huzurun sembolüdür senin gördüğün iki bebek çift kat huzura işaret :) her şey çok güzel olacak inşallah
İnsallah canim benim:) rüya o kadar hoşuma gitti ki kalktım yine yattım devamını gördüm :) insallah herşey güzel olacak allah herkesin günlüne göre versin :)

Back