Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

ebulim hosgeldin cani nasilsin ..

cani benim arkadas 41, haftanin sonunda dogurdu normal dogumnla. son günlerinde dayanamiyorum doktora gidip al cikar sunu diyecem diye dolaniyordu bi gecede oluverdi hersey. insallah seninde sag salim olsunda gerisi önemli degil
Hoşbuldum hatişim iyiyim şükür sen nasılsın gülüm?

derandiren derandiren daha vaktin var en güzel ismi seçeceğine eminim. Sonu ya ile biten isimler çok duyuyorum şu sıralar - elya, lilya gibi yada bana öylesi denk geldi :) yade ismi de bence kulağa hoş geliyor, kibar bir isim :)

TaeYang TaeYang hayırlısı olsun gülüm Allah kurtarsın

Semra24 Semra24 ellerine sağlık canım çok tatlı olmuşlar :)

Çok şeker olmuş canım ellerine sağlık cinsiyeti belli olsa bende yapacam konvers patiklerden battaniye:KK66:
Kartanesi_26 Kartanesi_26 senin battaniyen nasıl gidiyor var mi resim
Bitince Sende resmini atarsın :) ornek alırım :)
Kız yeğenim icin bi dünya şey örmüştüm erkek icin bi tek şapka ve bot ordum bakalım kendi minigim icin neler yapicam:)

derandiren derandiren daha vaktin var en güzel ismi seçeceğine eminim. Sonu ya ile biten isimler çok duyuyorum şu sıralar - elya, lilya gibi yada bana öylesi denk geldi :) yade ismi de bence kulağa hoş geliyor, kibar bir isim :)

TaeYang TaeYang hayırlısı olsun gülüm Allah kurtarsın

Semra24 Semra24 ellerine sağlık canım çok tatlı olmuşlar :)
Ben trend isim sevmiyorum ya canım:)) ama yade güzelmiş gerçekten babama danıştım bakalım inşallah bulur birşeyler

Sendemi 27de evlendin :olamaz: Bende bende 2012de evlendim bir temmuz ayi :KK48:
aaa bende 2012 eyül ;)
amin gülüm ...Allah razı olsun haticem...Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin kuzum...bugün aynı durumdan karnında bebeği ölen bir arkadaşımı daha öğrendim...çok üzüldüm...acım tazelendi kötü oldum yine...:cry::cry: Rabbim cümlemize güzel haberler vermeyi nasip etsin...sis perdesi kalksın bulutlar gitsin güneş çıksın artık Allahım ne olur :dua::dua::dua:
arkadasin icin üzüldüm ablacim Allah sabir versin bir daha yasatmasin insallah...
Hoşbuldum hatişim iyiyim şükür sen nasılsın gülüm?
iyiyim canim sükür biraktigin gibiyim özlettin kendini

aaa bende 2012 eyül :KK66:

arkadasin icin üzüldüm ablacim Allah sabir versin bir daha yasatmasin insallah...

iyiyim canim sükür biraktigin gibiyim özlettin kendini

Benle ayni herseyin temmuzda evlendim temmuzda dogum yapacagim insallah:dua: 27de evlendim 2012..
Sende ocakta hamile kalip eylülde dogum yapacaksin insallah :KK9: sistemi bozmayacagiz böylelikle :KK73: Çoook amin..

Hoşgeldin canım.. Allah kolaylık versin ya misafir berekettir ama çok da yorgunluk oluyo valla.. artık misafire ara ver çalışmalara başlayın:KK66: hsg kolay bişey zaten çektir de aklında kalmasın. İnşallah vesilen olur :dua:

Evet bende bozuldum biraz morali bozuktu kocasıyla kavga mı etmiş kim bilir:KK12:
Eşime sinirlenmiştim ama bu akşam çoook önemli olduğu ve tedavimi heba etmemek için sinirimi ertelemeye karar verdim pinkim şimdi kuluçkaya yattım bakalım civciv çıkcak mı:KK51::KK47: bel altında ayaklarda yastık beynime kan gitcek:oha::KK48:
Çocuk olunca biiii süre fıkı fıkı yapmaya niyetim yok:63: sen yap fıkı fıkı tabi kızçenden vakit bulursan:KK31:
Gulesim geldi :)))) bizimde hep oyle kavga ettigimiz zaman denk gelirdi kendimi kotu hissederdim :)) sinirlerini ertelemekle iyi etmissin kullandiktan sonra kizsaydin ;) . ahahhaa cnm vakit yok bide dis cikti basimiza :) . insss yumoslar suan dollesiyordur

Kızlar aklıma gelmişken sabah tv de Ebru destanın bir konuşmasına takıldım. 10haftalik bebeğini kaybetmiş karnında kalbi durmuş. Hemen hemen hepimizi. Yaşadığı sıkıntılar yanı sonrasında bir kür yapmış ve hamile kalmış. Kitap yazmış kitabında bu şekilde gebeliği sonlanmış gerçek hikayeler varmış bunun yanısıra yaptığı kürler de varmış. Eğer ticari bi amaçla yapmadıysa dediğine göre çok arkadaşını bu kürlerle hamile kalmalarına vesile olmuş. Kitabının ismi yanlız değilsiniz galiba yanlış olmasın ama belki ilginizi çeker diye yazmak istedim. :)

Kizlar bikac gundur giremedim ozledimm sizi yahu.. ve bakiyorum da muhabbetlete sayfalarin yuzde 80 i gebelik takvimi.. nerdeeen nereye geldi topik muhabbetler ne guzel kalp atimi progestrn felan.. :)

E-brulim E-brulim kuzum yaa seni de gormek ne guzel topikte cok ozlemisim ben de :) iyiki gelmissin kuzum :) bebis nasil buyuyomu kuzucuk :) ♡

Kızlar aklıma gelmişken sabah tv de Ebru destanın bir konuşmasına takıldım. 10haftalik bebeğini kaybetmiş karnında kalbi durmuş. Hemen hemen hepimizi. Yaşadığı sıkıntılar yanı sonrasında bir kür yapmış ve hamile kalmış. Kitap yazmış kitabında bu şekilde gebeliği sonlanmış gerçek hikayeler varmış bunun yanısıra yaptığı kürler de varmış. Eğer ticari bi amaçla yapmadıysa dediğine göre çok arkadaşını bu kürlerle hamile kalmalarına vesile olmuş. Kitabının ismi yanlız değilsiniz galiba yanlış olmasın ama belki ilginizi çeker diye yazmak istedim. :)
Bende denk geldim o anlatirken ben agladim ayni seyleri yasayinca daha derinden hissediyorsun aciyi .. Kürüde buharina oturuyorsunuz deyince aklima süt maydanoz geldi :KK48: Sonucta bana vesile oldugu icin ilk aklima gelende o oldu .. Onlarin en büyük sansi para sıkıntısı yok doktorları dünyaca ünlü :110:
Ama kitabi alin diye diretip cayi söylemesi cok sacmaydi cayi herkes icemez ki..

Kizlar bikac gundur giremedim ozledimm sizi yahu.. ve bakiyorum da muhabbetlete sayfalarin yuzde 80 i gebelik takvimi.. nerdeeen nereye geldi topik muhabbetler ne guzel kalp atimi progestrn felan.. :)

E-brulim E-brulim kuzum yaa seni de gormek ne guzel topikte cok ozlemisim ben de :) iyiki gelmissin kuzum :) bebis nasil buyuyomu kuzucuk :) ♡
Muhabbetler gebelik ustune normal olan yani ☺ ama kimse olmadigi icin muhabbeti edende hamileler olunca belki ayari kacirmis olabiliriz o_O
Artik eski topluluk yok herkes yoruldu ve dagildi sanirim ..

Muhabbetler gebelik ustune normal olan yani ☺ ama kimse olmadigi icin muhabbeti edende hamileler olunca belki ayari kacirmis olabiliriz o_O
Artik eski topluluk yok herkes yoruldu ve dagildi sanirim ..

Olabilir evet.. arada heycan sariyo insanin icini bi belirtiler bi acabalar herkeste.. sonra yine fos...
1 seneyi gecti topikteyim hic boyle yogun gebelik takvimleri denk gelmemistim herkes gebeliginden bahsediyo felan masallah nazar degmesin topigimize :) hosuma gitti de yazdim.. kobu gebelik degil gebe kalma cabalariydi hep :D

Olabilir evet.. arada heycan sariyo insanin icini bi belirtiler bi acabalar herkeste.. sonra yine fos...
1 seneyi gecti topikteyim hic boyle yogun gebelik takvimleri denk gelmemistim herkes gebeliginden bahsediyo felan masallah nazar degmesin topigimize :) hosuma gitti de yazdim.. kobu gebelik degil gebe kalma cabalariydi hep :KK70:
Iste bende onu diyorum gecen yil bir suru gebe vardi ama insan coktu simdi insan az yazanlarda sadece takvimi olanlar olunca cok gorunuyor ☺
Darisi size olsun canim insallah tez vakitte sanada nasip olsun ..

Back