Ben dedim sana erkekler anaya düskün oluyor dogmak istemiyor bu sene diye ☺ Hayirlisiyla gelsin kuzu sag salim insallah ..Herkese günaydın kızlar :)
Güzel bir haftasonu olsun.
Al_pi canım gelmedi daha, pek niyeti yok sanırım gelmeye beklemedeyim sağlıkla doğsun inşallah.
Tabi ki haber ederim inşallah :)
Allah kavuştursun ebrum o durumu çok iyi bilirimGünaydın kızlar.. Benim de annem burdaydı yolculadım bugün şimdiden hüzün bastı
Nasılsın Cnm? Nasıl gidiyor annelik,bebişin iyi mi? Ayyy nasıl merak ediyorum herşeyi ilk defa yaşıyorsunuz... anlatınız azıcık yahuuuTünaydın kızlar
Kuzum bnm yaaaa, hayır kız olsa yüz görümlüğü istiyor diyecemHerkese günaydın kızlar :)
Al_pi canım gelmedi daha, pek niyeti yok sanırım gelmeye beklemedeyim sağlıkla doğsun inşallah.
Amimn canimm insallahhhÇok güzel bir duygu olsa gerek Rabbim kucagimiza almayı nasip etsin insaAllah.
Hadi bakalım iyi tatiller şimdiden canim
Bunda utatanacak bisey yok canimHerkese iyi akşamlar kızlaaaar..
Utandırdın beniçalışmalar başladı bakalım startı verdik hadi hayırlısı
Sizde de yolculuk varmış canım inşallah hayırlısıyla gitmişsinizdir. Eşin yazın neden çıkamıyo izine canım
Maşallah yaa zamam ne kadar çabuk geçiyo 4 ay oldu he.. Allah kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah canım
Canim felegin donuyo mecbur ayriliyosunEvet kuzum yaa hayirli yolculuklar varmissinizdir heralde gideceginiz yere
Allah razi olsun kuzuuum uzaktan gizlice ettiklerin daha makbul.. :)
Zaten bebisi olan sessiiiizce ayriliyo aramizdan korkuyom sonlara kalirsak yandik kimse olmicak
Hosbulduk canimmmm nasılsın bakalimmm
Send egidersen birgun bizde elimizie aliriz oklavayi merdaneyiGünaydin herkese
@cornella seni görmek ne güzel .. Pinke üzülmüsmüs sanki kendi varda ona üzülüyor .. Bizde sana Ebruya üzülüyoruz bizi birakip gittiniz diye
Ilk sayfaya baktimda lisa haric cocuklu herkes birakmis bizi ☺
Tesekkurler kartanemmmGünaydın güzeller, huzurlu bir haftasonu olsun hepimiz için
Pinkpinkblue Cnm iyi tatiller, defneyle keyifli,neşeli günleriniz olsun
@Ters Lale cnm hadi inşallah bu ay müjdeli hbrini alırız... bak hiç bırakma çalışmaları bayağı devam et 25. Güne kadar gitRabbim mucizeni gönlüne göre versin Cnm bnm
Sancin falan yokmu be gitte dogur artik sikilmadinmi koca karnindanHerkese günaydın kızlar :)
Allah kavuştursun canmmGünaydın kızlar.. Benim de annem burdaydı yolculadım bugün şimdiden hüzün bastı
Meraba hisimTünaydın kızlar
Yok o pervaneSend egidersen birgun bizde elimizie aliriz oklavayi merdaneyimerdane boylemi yaziliyo be diye bi düşündüm verdanemi acaba yok merdane . Evet yine uyumadim nolmus alpi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?