Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Çoook Şükür hersey yolunda canim :dua:Kalbinin sesini de dinledik:KK200: bebiside gördük :KK46:
Rabbim herkese nasip etsin insallahhhhhh...:nazar:
Çok şükür canım yaa çok sevindim bana dinletmediler o sesi :KK43: Rabbim devamını getirsin hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin canım
Kaç haftalıkmis ? Bide bir daha çağırdı mi doktor ?

Al_pi Al_pi canım gozunaydin Rabbim sorunsuz hamilelik nasip etsin Allah kucağına almayı da nasip etsin canım :anneadayı::anne::KK46:
Sagol canim benim .. Amin amin insallahhh :KK68:
Çok şükür canım yaa çok sevindim bana dinletmediler o sesi :KK43: Rabbim devamını getirsin hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin canım
Özele gidersin duyarsin canim üzülme .. 6 haftayla uyumlu dedi suan 6+2 dedi .. Iki hafta sonra cagirdi 5 tup kan verdim idrar verdim .. Amin canim sag salim kucagimiza alalim insallah :KK68:

Çoook Şükür hersey yolunda canim :dua:Kalbinin sesini de dinledik:KK200: bebiside gördük :KK46:
Rabbim herkese nasip etsin insallahhhhhh...:nazar:
Alpiş gözün aydın canım çok sevindim :)
Vesselam kalp sesine takılma zaten görüyorsun ekranda, çok da önemli değil benim doktorum da uzun süre dinletmedi bana.

Sagol canim benim .. Amin amin insallahhh :KK68:

Özele gidersin duyarsin canim üzülme .. 6 haftayla uyumlu dedi suan 6+2 dedi .. Iki hafta sonra cagirdi 5 tup kan verdim idrar verdim .. Amin canim sag salim kucagimiza alalim insallah :KK68:
Amin canım amin insaAllah..
Benimki de 6+3 oldu bugün :) aynı zamanlarda doğum yapacaz sanırım :KK66:

Alpiş gözün aydın canım çok sevindim :)

Vesselam kalp sesine takılma zaten görüyorsun ekranda, çok da önemli değil benim doktorum da uzun süre dinletmedi bana.
Yaa kuzum hanı diyorlar ya muhteşem olağanüstü bir ses diye onun için merak ediyorum:) duymazsam içimde kalır

Amin canım amin insaAllah..
Benimki de 6+3 oldu bugün :) aynı zamanlarda doğum yapacaz sanırım :KK66:
Insallah canim ❤ Sen kan vs verdin mi bakildimi aile hekimligide yapiyor yapilmadiysa olasi enfeksiyon riskine karsi yada kan demir tiroit vs icin .. Ben bugun aile hekimligine gittim orda soyledi ben hastanede yapildi deyince sonuclari bize de getirin dedi..

Yaa kuzum hanı diyorlar ya muhteşem olağanüstü bir ses diye onun için merak ediyorum:) duymazsam içimde kalır
Muhtesem olaganustu olusu senin bebeginin kalp sesi olusundan ;) Gidersin 2 hafta sonra kontrole özele orda dinlersiniz merak etme zaten cok gec cagirmislar seni iyi olur bi kontrol ;)

Insallah canim ❤ Sen kan vs verdin mi bakildimi aile hekimligide yapiyor yapilmadiysa olasi enfeksiyon riskine karsi yada kan demir tiroit vs icin .. Ben bugun aile hekimligine gittim orda soyledi ben hastanede yapildi deyince sonuclari bize de getirin dedi..
Evet canım gebelik testi isterken o testlere bakmisti doktor.
Kolestrol,b12,d vitamini falan bi sürü ismini bilmediğim testler.
Bir dvitamin düşük çıktı vermedi ilaç gitmistim.
İki hafta sonra gidersen belki yazar doktor.

Canim dr lari birazda bizim yonlendirmemiz lazim hocam ben igne istiyorum vakit kaybi gibi geliyor de canim ocine sindigi gibi olsun olmusken... ims gelecek canim gelecek ve sen bu saatye benim gibi uyutmaya calisacaksin :)
Ay nebileyim canım işine karışmak gibi geliyo dr un utanıyorum sölemeye ama söliycem ptesi inşallah.. zaten kafayı yedim iyice olcaksa olsun biran önce her ay aynı şeyi yapmaya gerek yok nasılsa bidaki ay iğne vercekti.. git gel Konya altı saat anlayacağın...:KK51: moralim bozuk dünden beri hormonun yüksek olduğunu duydum ya şimdi etrafımda beni sinir eden faktörleri hiç istemiyom ama maalesef:sinirli: şuan onların yüzünden çocuğum olmuyo kafasındayım bildiğin..
Bu ilac kumar oynama istegi yapan ilac mi :KK70:
Ay çok alemsin yaa nerden hatırladın onu muzip şey:KK70:ben kullandığım halde unutmuşum sen diyince hatırladım:KK60: ben iş çıkılı gidim bi kumar oynim gelim o zaman henüz içmedimde birazdan alıp içcem:p

Evet canım gebelik testi isterken o testlere bakmisti doktor.
Kolestrol,b12,d vitamini falan bi sürü ismini bilmediğim testler.
Bir dvitamin düşük çıktı vermedi ilaç gitmistim.
İki hafta sonra gidersen belki yazar doktor.
Iyi o zaman canim ben vermediysen kan ver diye soyleyeyim dedim ;) 25 ocakta da ilk asi icin cagirdi aile hekimligi ..

Back