Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ay nebileyim canım işine karışmak gibi geliyo dr un utanıyorum sölemeye ama söliycem ptesi inşallah.. zaten kafayı yedim iyice olcaksa olsun biran önce her ay aynı şeyi yapmaya gerek yok nasılsa bidaki ay iğne vercekti.. git gel Konya altı saat anlayacağın...:KK51: moralim bozuk dünden beri hormonun yüksek olduğunu duydum ya şimdi etrafımda beni sinir eden faktörleri hiç istemiyom ama maalesef:sinirli: şuan onların yüzünden çocuğum olmuyo kafasındayım bildiğin..

Ay çok alemsin yaa nerden hatırladın onu muzip şey:KK70:ben kullandığım halde unutmuşum sen diyince hatırladım:KK60: ben iş çıkılı gidim bi kumar oynim gelim o zaman henüz içmedimde birazdan alıp içcem:p
Pink unutmaz pink hatirlar :halay:. Sen iyice kafaya taktincanim bence soyle karis dr un isine :110: millete gicik mi oluyosun :bicak:

Pink unutmaz pink hatirlar :halay:. Sen iyice kafaya taktincanim bence soyle karis dr un isine :110: millete gicik mi oluyosun :bicak:
Pinkliğinden hiç bişey kaybetmemişsin zati:KK53: taktım taktim kafayı yedim resmen:deli: karışcam bende banane:63: hem benm dr tatlış bişey demez:KK36: süreci anlatırken 2 kere aşılama deniycem dedi bende onda olasılıl çok düşük diyolar dedim. Öyle zaten bende ondan 2 kere deniycem yoksa 5 kez deneniyo dedi:-)
Evet pinkim gıcık ediyolar beni özellikle de patronum:KK67::KK11::sinirli::KK62: tüm şiddet içerikli emojiler:KK70:

Al_pi Al_pi sen süt maydonoz ikilisini yapmıştın ya onu adetten hemen sonra mı yaptın bide ben femara kullanıyom ya onu da yapsam zararı olur mu acaba ya. İlaç kullanmadığım bi ay mı yapsam yoksa fikirin var mı?

Bu arada Semra24 Semra24 ve Elcanki Elcanki duanızı gecikmelide olsa okudum kızlar hakkınızı helal edin
Semra'cım canım,bebeğini 9 ayın sonunda sağlıkla kucağına al inşallah..

Elcanki sana da en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin Allah canım..
Amin canim benim darısı insallah senin ve tüm isteyenlerin basına :) insallah yakın zamanda senden de güzel haberler alırız canim benim

Pinkliğinden hiç bişey kaybetmemişsin zati:KK53: taktım taktim kafayı yedim resmen:deli: karışcam bende banane:63: hem benm dr tatlış bişey demez:KK36: süreci anlatırken 2 kere aşılama deniycem dedi bende onda olasılıl çok düşük diyolar dedim. Öyle zaten bende ondan 2 kere deniycem yoksa 5 kez deneniyo dedi:-)
Evet pinkim gıcık ediyolar beni özellikle de patronum:KK67::KK11::sinirli::KK62: tüm şiddet içerikli emojiler:KK70:
Patrona siddet bana oara ver cok para daha cok para yoksa senin beynini patlatirim dostinex iciyirum kumar oynama istegimlen seni batirim de :KK45::KK45:. Tatlı dr lari severim beni dinlesin saka yapsin bide gzuel seyler soylesin :KK76:. Sanada igme yapsın hamilesin desin ok bay :halay::KK53:

Al_pi Al_pi sen süt maydonoz ikilisini yapmıştın ya onu adetten hemen sonra mı yaptın bide ben femara kullanıyom ya onu da yapsam zararı olur mu acaba ya. İlaç kullanmadığım bi ay mı yapsam yoksa fikirin var mı?
Canim bilmiyorum ki ilac kullanirken zarari olur mu :oops: Gerci ne gibi zarari olacak diyorum ama oladabilir yinede risk alma bos ayinda dene .. Evet adet bitiminde yapmistim ..

Çoook Şükür hersey yolunda canim :dua:Kalbinin sesini de dinledik:KK200: bebiside gördük :KK46:
Rabbim herkese nasip etsin insallahhhhhh...:nazar:
Kuzum gözün aydın çok sevindim. Rabbim tamamına erdirsin inşallah ♥

Kızlar daha çok erken biliyorum ama düşünmeden edemiyorum :) ne kadar korksam hayaller kuramasam da kızım olacağı kesinleşirse eğer 3 isim var aklımda bakalım beğenecek misiniz :) nefes Ada defne nefes çok ağır basıyor şimdilik :) allahım bu günleride mi yaşayacaktım. :))

Kızlar daha çok erken biliyorum ama düşünmeden edemiyorum :) ne kadar korksam hayaller kuramasam da kızım olacağı kesinleşirse eğer 3 isim var aklımda bakalım beğenecek misiniz :) nefes Ada defne nefes çok ağır basıyor şimdilik :) allahım bu günleride mi yaşayacaktım. :))
Korksakta icimize ilk dustugu andan itibaren hayaller kuruyoruz tabiki .. Biz Rabbime emanet ettik yavrularimizi Ne yaparsak yapalim kaderleri ne ise onu yasayacaklar o yuzden erken degil umut etmek hayal kurmak guzel ❤ Bu arada nefes cok guzel ama anlam olarak nasil bizim görevimiz onlara iyi anlamli isimler vermek .. Ada,Defne isimleride cok guzel cok begeniyorum ama artik iki kisiden biri ada ☺ Defne ve Nefes güzel ;)

Back