- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 598
Pıtpıtları duydun sanırım :) Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah:)Amin canim.. Rabbim sana da nasip etsin en kisa zamanda insallah vakti saati gelmistir ..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pıtpıtları duydun sanırım :) Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah:)Amin canim.. Rabbim sana da nasip etsin en kisa zamanda insallah vakti saati gelmistir ..![]()
Duydum duydum cok sukur Rabbime .. Amin canim insallah darisi sizlere olsun bizlerde sizlere sevinelim.insallah ..Pıtpıtları duydun sanırım :) Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah:)
YasasiiiiinnnÇoook Şükür hersey yolunda canimKalbinin sesini de dinledik
bebiside gördük
![]()
Rabbim herkese nasip etsin insallahhhhhh...![]()
Pink unutmaz pink hatirlarAy nebileyim canım işine karışmak gibi geliyo dr un utanıyorum sölemeye ama söliycem ptesi inşallah.. zaten kafayı yedim iyice olcaksa olsun biran önce her ay aynı şeyi yapmaya gerek yok nasılsa bidaki ay iğne vercekti.. git gel Konya altı saat anlayacağın...moralim bozuk dünden beri hormonun yüksek olduğunu duydum ya şimdi etrafımda beni sinir eden faktörleri hiç istemiyom ama maalesef
şuan onların yüzünden çocuğum olmuyo kafasındayım bildiğin..
Ay çok alemsin yaa nerden hatırladın onu muzip şeyben kullandığım halde unutmuşum sen diyince hatırladım
ben iş çıkılı gidim bi kumar oynim gelim o zaman henüz içmedimde birazdan alıp içcem
![]()
Pinkliğinden hiç bişey kaybetmemişsin zatiPink unutmaz pink hatirlar. Sen iyice kafaya taktincanim bence soyle karis dr un isine
millete gicik mi oluyosun
![]()
Amin canim benim darısı insallah senin ve tüm isteyenlerin basına :) insallah yakın zamanda senden de güzel haberler alırız canim benim
Patrona siddet bana oara ver cok para daha cok para yoksa senin beynini patlatirim dostinex iciyirum kumar oynama istegimlen seni batirim dePinkliğinden hiç bişey kaybetmemişsin zatitaktım taktim kafayı yedim resmen
karışcam bende banane
hem benm dr tatlış bişey demez
süreci anlatırken 2 kere aşılama deniycem dedi bende onda olasılıl çok düşük diyolar dedim. Öyle zaten bende ondan 2 kere deniycem yoksa 5 kez deneniyo dedi
Evet pinkim gıcık ediyolar beni özellikle de patronumtüm şiddet içerikli emojiler
![]()
Canim bilmiyorum ki ilac kullanirken zarari olur muAl_pi sen süt maydonoz ikilisini yapmıştın ya onu adetten hemen sonra mı yaptın bide ben femara kullanıyom ya onu da yapsam zararı olur mu acaba ya. İlaç kullanmadığım bi ay mı yapsam yoksa fikirin var mı?
Kesinlikle ❤Duydugun en guzel tikirtiydi demi![]()
Kuzum gözün aydın çok sevindim. Rabbim tamamına erdirsin inşallah ♥Çoook Şükür hersey yolunda canimKalbinin sesini de dinledik
bebiside gördük
![]()
Rabbim herkese nasip etsin insallahhhhhh...![]()
ALLAH razi olsun canim ❤ Amin..Rabbim herkesede sana da nasip etsin insallah ..Kuzum gözün aydın çok sevindim. Rabbim tamamına erdirsin inşallah ♥
Korksakta icimize ilk dustugu andan itibaren hayaller kuruyoruz tabiki .. Biz Rabbime emanet ettik yavrularimizi Ne yaparsak yapalim kaderleri ne ise onu yasayacaklar o yuzden erken degil umut etmek hayal kurmak guzel ❤ Bu arada nefes cok guzel ama anlam olarak nasil bizim görevimiz onlara iyi anlamli isimler vermek .. Ada,Defne isimleride cok guzel cok begeniyorum ama artik iki kisiden biri ada ☺ Defne ve Nefes güzelKızlar daha çok erken biliyorum ama düşünmeden edemiyorum :) ne kadar korksam hayaller kuramasam da kızım olacağı kesinleşirse eğer 3 isim var aklımda bakalım beğenecek misiniz :) nefes Ada defne nefes çok ağır basıyor şimdilik :) allahım bu günleride mi yaşayacaktım. :))
Kaç haftalik cnm usg ye gore sat ile uyumlumu bebeginKesinlikle ❤![]()