- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canim insallah dularimiz kabul olur. bugün cikti canim aldim. folik asit mekanizmasinda bozukluk ve pihtilasma probleme+i varmis hafif onun icin tedavi standart canim folik asit ve kan sulandirici kullanacagim.Saye- canım merak ettik cidden:)
Bebis iyi herhalde bilmiyorum :)
Sizlere bolca dua ediyoruz teyzeleri..
Senin sonuçlar ne oldu canım
Sağol canım bir sen hatırlayıp sormuşsun Allah razı olsun... hormon tahlili yaptı doktorLeYLa_21 leylos abla doktora gidecektin ne yaptin
iyiyiz abla çok şükür şimdilk bir sıkıntı yok ikili tarama testine kadar bi kere daha gitsemmi acaba diye düşünüyorum..Sağol canım bir sen hatırlayıp sormuşsun Allah razı olsun... hormon tahlili yaptı doktor
Takip başladı. yumurtaliklar temiz kist yok dedi. bir testin sonucu 1 hafta sonra çıkacak. Ankara ya gönderiyorlarmış kanı.inşallah oda güzel gelir canım.. bakalım umudum bu ayda...Rabbim hayırlısını nasip etsin kuzum... sen nasılsın bebiş nasıl?
canım benim çok şükür tedavisi var bunların ilaç kullanır hersey yoluna girer inşaALLAH..sagol canim insallah dularimiz kabul olur. bugün cikti canim aldim. folik asit mekanizmasinda bozukluk ve pihtilasma probleme+i varmis hafif onun icin tedavi standart canim folik asit ve kan sulandirici kullanacagim.
Insallaj canim bidaha hamile kalirmiyim bilmem Allahim once olmayanlara nasip etsin aminn . Tum sikintilar geçiyo canim cok cabuk unutuyosun zaten sıkıntı gibide gelmiyo yasarken onlari sadece tek dusundugun sağlıkla bebegine kavusmak oluyor canin yanmis acimis umurunda olmuyo canim . Ark gelince sikinti büyük :))). Sende kullanacaksin cnm tabikii otu sen benim gibi kullan cnm digum belirtisi olmadan kullanırsan dogumunu erkenden başlatırsincanım benım rabbım bır dahakı hamılelegınde boyle sıkıntılar yasatmasın ınsaAllah..
hayırlısıyla kucagına aldın ya prensesı unutmussundur tum sıkıntıları.. yada buyyunce anlat
bende oyle duymustum aslında boylede duyunca ğaylaşmak istedim.. yanlış olmasında herkesın yaptıgı dogrudr o vakitsanırım bende senın ve benım bıldıgım gıbı uygularım ınsaAllah Rabbım nasip ederse
![]()
38 çktı canım. Dr haftada sadece yarım içceksin dedi. Eski dr a giderken 27 mi neydi haftada 2 kere tam içiyodum az geldi bana bu yarım ama bakalım bi bildiği vardır illa ki..
Çılgın kız yaaaIvet acil cikis yaptim yangin merdiveninden ciktim. Emzik olan yerde bebekte olur
bak oldu bile
. Aaa cnm ama sen denitin dr a zaten ilaci var canim hic kafaya takma bence ilcla hallolur. Bide ne dicem dr a gideceksen dr a desene hocam bu ay direk igne verseniz diye ?
moralini bozma canimm. Benim su ark konusundada offff
biliyomusun o kv sine gidince kv si oglumla bugun ben yaticam diyomus
bide gerdekte bayilmis
azcik keyfin geldimi bakalim
![]()
Amh testi canım... inşallah oda iyi gelir...iyiyiz abla çok şükür şimdilk bir sıkıntı yok ikili tarama testine kadar bi kere daha gitsemmi acaba diye düşünüyorum..
herseyin temiz cıkmasına sevindim abla cok şükür. bir hafta sonra cıkacak olan ne testi acaba
Bakalım canım 1 sene geçsinde Allah büyük. 28 haftalıktı.açılma çoktan olmuştu maalesef durduramadılarCanm 1 sene sonra calismalar bsla bence herkes oyle yapıyo senin yasadigin tatsiz durumu bi ark yasadi suan hamile oda sezeryanliydi canim 1 sene bile beklemedi.. canim benim hatirlatmak istemem ama kac haftalikti cnm durduramadilarmi dogumu
Su anda femera kullandigin icin fazla gelir diye dusunmustur canim ben 3 gunde bir yarim iciyordum haftada 1 taneye denk geliyordu .. Cunku cok etkili bir ilac ee femerada etkili o yuzden38 çktı canım. Dr haftada sadece yarım içceksin dedi. Eski dr a giderken 27 mi neydi haftada 2 kere tam içiyodum az geldi bana bu yarım ama bakalım bi bildiği vardır illa ki..
Çılgın kız yaaabakalım olcak mı bebek.. anası azcık stres yapmasa rahat olsa olcak da ah ahh
ptesi gidicem ya dr a bende düşünüyorum iğne için sölemeyi canım zaten zor oluyo bari ertelemesin olcaksa olsun ne olcak bu ay iğne olsam sanki.. ayy kv bak yaa Allah düşman başına vermesin kocası ne diyo acaba o durumda hep senle yatıyom birazda annemle mi yatim diyo acaba
ay acıdım kıza ya şimdi demek ondan yedi kafayı
![]()
Sorma canım femarayla feleğim şaştı zaten.. bide stres yapmamam için bi sakinleştirici verselerSu anda femera kullandigin icin fazla gelir diye dusunmustur canim ben 3 gunde bir yarim iciyordum haftada 1 taneye denk geliyordu .. Cunku cok etkili bir ilac ee femerada etkili o yuzden![]()
Canim dr lari birazda bizim yonlendirmemiz lazim hocam ben igne istiyorum vakit kaybi gibi geliyor de canim ocine sindigi gibi olsun olmusken... ims gelecek canim gelecek ve sen bu saatye benim gibi uyutmaya calisacaksin :)38 çktı canım. Dr haftada sadece yarım içceksin dedi. Eski dr a giderken 27 mi neydi haftada 2 kere tam içiyodum az geldi bana bu yarım ama bakalım bi bildiği vardır illa ki..
Çılgın kız yaaabakalım olcak mı bebek.. anası azcık stres yapmasa rahat olsa olcak da ah ahh
ptesi gidicem ya dr a bende düşünüyorum iğne için sölemeyi canım zaten zor oluyo bari ertelemesin olcaksa olsun ne olcak bu ay iğne olsam sanki.. ayy kv bak yaa Allah düşman başına vermesin kocası ne diyo acaba o durumda hep senle yatıyom birazda annemle mi yatim diyo acaba
ay acıdım kıza ya şimdi demek ondan yedi kafayı
![]()
Anladim canimBakalım canım 1 sene geçsinde Allah büyük. 28 haftalıktı.açılma çoktan olmuştu maalesef durduramadılar
Bu ilac kumar oynama istegi yapan ilac miSu anda femera kullandigin icin fazla gelir diye dusunmustur canim ben 3 gunde bir yarim iciyordum haftada 1 taneye denk geliyordu .. Cunku cok etkili bir ilac ee femerada etkili o yuzden![]()
Hafizani yesinler senin yaa ..Bu ilac kumar oynama istegi yapan ilac mi![]()
Allah razi olsun gülüm AminAnladim canimAllahim tekrar yasatmasin canim. Saglikli sihatli sakin geçen gebelik dilerim aminn