Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bu sekilde kullanımı ilk defa duydum :KK66: 2 cm acilma ile eve göndermezler canim . Enn azindan benim doğum yaptığım yer göndermiyordu
Aynen bende çok şaşırdım benim arkadaşımı iki cm acilmayla acil dogum demişlerdi ama onun kanaması ve suyu gelmişti.suni sanciyla doğum yapmıştı.:KK46:
Bu dediğim sanirim kanama suyu falan gelmemiş artık haftasıni bile geçince 40+5 falan sanırım iki gün sonra doguma gittiğinde hala iki cm acilmasi varmış cok riskli geldi banada.:KK43:
Ben aslinda bildigim başkaydi sancin falan başladığında doguma giderken suya koyuyorsun açılırsa suda normal olacak derler :lülülü:
Yani böyle yapıp doğum yapınca paylaşmak istedim.:KK66:
Sen nasıl biliyorsun benim aklımda bulunsun canım..

Son düzenleme:
Ivet acil cikis yaptim yangin merdiveninden ciktim :halay:. Emzik olan yerde bebekte olur :dua: bak oldu bile :KK49:. Aaa cnm ama sen denitin dr a zaten ilaci var canim hic kafaya takma bence ilcla hallolur. Bide ne dicem dr a gideceksen dr a desene hocam bu ay direk igne verseniz diye ? :KK60:moralini bozma canimm. Benim su ark konusundada offff :p biliyomusun o kv sine gidince kv si oglumla bugun ben yaticam diyomus :KK70::KK70::KK70::KK70: bide gerdekte bayilmis :KK70::KK70: azcik keyfin geldimi bakalim :KK68:
Gerçek mi diyorsun:KK57:

Ne zamana kadar korunacaksin canim ? Aa iyi cnm masallah az kalmis senin bende 3 ve 4. Sinif . Ben insanlarla sohbet etmeyi dinlemeyi severim cnm ark sevmedigim biri degil ama takıntılı huylari cok kiyaslama falan cok yapiyo her konuda aklima gelecek en sacma sey onun icin sorun olabiliyo bana geçen manti ne aliyosun hangi marka dedi bende almiyorum kv veriyo dedim o daha diyoki onceden hangi marka alirdin hiçmi almazsin arada almissindir marka soyle bana manti diye 2 gun beynimi yedi :KK45:
Sezeryanlıyım dr iki sene dedi daha yeni 4 ay oldu :( :(
Arkadaşın gerçekten takıntılıymış ay ben çok gerilirdim ya :)

Aynen bende çok şaşırdım benim arkadaşımı iki cm acilmayla acil dogum demişlerdi ama onun kanaması ve suyu gelmişti.suni sanciyla doğum yapmıştı.:KK46:
Bu dediğim sanirim kanama suyu falan gelmemiş artık haftasıni bile geçince 40+5 falan sanırım iki gün sonra doguma gittiğinde hala iki cm acilmasi varmış cok riskli geldi banada.:KK43:
Ben aslinda bildigim başkaydi sancin falan başladığında doguma giderken suya koyuyorsun açılırsa suda normal olacak derler :lülülü:
Yani böyle yapıp doğum yapınca paylaşmak istedim.:KK66:
Sen nasıl biliyorsun benim aklımda bulunsun canım..
Suyu gelmesede kanama olmasada acilma varsa birakmiyolar canim ben 30. Haftadan 36 haftaya kadar her hafta hast yattim. Basima gelmese bilmem ama bizzat yasadim. Dogum kesin olunca suya koyuluyo cnm . Benim suyum geldi hast gittik annem suya koydu ot acilimca benimde acilma tamamlandi ve doğuma aldilar bir anda acilmadi acilmadi birden acildi canim. Herkeste böyle kullaniyo yani. 40 haftafa risk bence benim karsiki yeni dogurdu kac haftalik bilmiyotumda 1 ay once 15 gun var diyodu :)

Sezeryanlıyım dr iki sene dedi daha yeni 4 ay oldu :KK43: :KK43:
Arkadaşın gerçekten takıntılıymış ay ben çok gerilirdim ya :)
Canm 1 sene sonra calismalar bsla bence herkes oyle yapıyo senin yasadigin tatsiz durumu bi ark yasadi suan hamile oda sezeryanliydi canim 1 sene bile beklemedi.. canim benim hatirlatmak istemem ama kac haftalikti cnm durduramadilarmi dogumu

Suyu gelmesede kanama olmasada acilma varsa birakmiyolar canim ben 30. Haftadan 36 haftaya kadar her hafta hast yattim. Basima gelmese bilmem ama bizzat yasadim. Dogum kesin olunca suya koyuluyo cnm . Benim suyum geldi hast gittik annem suya koydu ot acilimca benimde acilma tamamlandi ve doğuma aldilar bir anda acilmadi acilmadi birden acildi canim. Herkeste böyle kullaniyo yani. 40 haftafa risk bence benim karsiki yeni dogurdu kac haftalik bilmiyotumda 1 ay once 15 gun var diyodu :)
canım benım rabbım bır dahakı hamılelegınde boyle sıkıntılar yasatmasın ınsaAllah..:dua:
hayırlısıyla kucagına aldın ya prensesı unutmussundur tum sıkıntıları.. yada buyyunce anlat :KK56:
bende oyle duymustum aslında boylede duyunca ğaylaşmak istedim.. yanlış olmasında herkesın yaptıgı dogrudr o vakit:KK66:sanırım bende senın ve benım bıldıgım gıbı uygularım ınsaAllah Rabbım nasip ederse:dua:

hamaratcann hamaratcann canım duani okudum Rabbim kabul etsin insaAllah.okurken esneye esneye bir hal oldum gözlerimden yaş geldi..
Nazar mı var ne var üstünde..

Merhaba arkadaslar :) az cok takip edebildim bu ara işler yogun. Dua ediliyor sanırım nasıl yapıyrsunuz bilgilendirir misiniz katılmak isterim :)

Merhaba arkadaslar :) az cok takip edebildim bu ara işler yogun. Dua ediliyor sanırım nasıl yapıyrsunuz bilgilendirir misiniz katılmak isterim :)
Evet canım günlük bir kişiye 100 defa bir dua var onu okuyoruz.
bitecek az kaldı bugünle beraber uç gün kaldı.
Fakat dualarımız hep farklı yani şimdiki okuduğumuz duayi iki turdur okuyoruz çok güzel dua çünkü ona devam eder miyiz bilmiyorum. ama Al_pi Al_pi etiketler seni başladığımızda insaAllah

Evet canım günlük bir kişiye 100 defa bir dua var onu okuyoruz.
bitecek az kaldı bugünle beraber uç gün kaldı.
Fakat dualarımız hep farklı yani şimdiki okuduğumuz duayi iki turdur okuyoruz çok güzel dua çünkü ona devam eder miyiz bilmiyorum. ama Al_pi Al_pi etiketler seni başladığımızda insaAllah
Tamam çok tesekkür ederim :)

Nerdesin sen yahu :sinirli: Cok merak ettim walla seni .. Iyiyiz biz kaçak sen nasilsin
canim kongreye gitmistim sagolun merak etmissiniz yazmistim saniyordum yaa sizi merakta biraktim:oops:

Günaydın hanımlar...

Saye- Saye- nerdesin kız ne kadar uzun sürdü konferans :)
@TaeYang canım nasılsın ne yapiyosun nerelerdesin :)
iyiyim canim. kongreden pazar aksam geldim. dünde direk nöbete gittim kuzum . bebeisin nasil...
Aminnn canım Allah razı olsun tüm isteyene nasip etsin..

Aminn canım ya sorma daha bebek yok ortada emzik filan konuşuyoruz hamile ve bebekli arkadaşlar konuşuyodu bende dahil oldum muhabbete:KK48: bende küçükken seviyorum canım ilerleyince diş yapısı bozulan bebek görüyorum üzülüyorum dediğin gibi 1 yaş iyi ya da sadece uyurken:KK51:

Kızarmıyız canım ne demek engin tecrübeleriniz paylaşıyosun:KK19:

Ayyy o insanlar insana hayatı zindan ediyo:ukala:

Aynı ben unuttuğum kıyafetimi bulduğumda ya da sezan sonu alıp giyemediğim şeyi bulduğumdaki sevincim:KK73:

:KK70:acil çıkışmı çok alemsin yaa:KK70:

Olsun canısı sende bebek var avent emzik yok bizde heryer emzik ama bebek yok:-) bu arada sabah tahlil yaptırdım dr un isteğine göre prolaktin yüksek çıktı moralim bozuk güldüğüme bakma:110:

Ayyy o ne yaa hiç gelemem öle kişilere:ruh:

Hoşgeldin canım nerelerdesin..bu aradaduanı okudum bildirim yapamamıştım
sagol canim Allah kabul etsin hepimizinkini:KK15:

Saye- Saye- canım merak ettik cidden:)
Bebis iyi herhalde bilmiyorum :)
Sizlere bolca dua ediyoruz teyzeleri..
Senin sonuçlar ne oldu canım

Back