Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın kızlaaar herkese iyi pazarlar:KK200:

Sabah erkenden göbişindr bebişi olanlar ve anne olanlar uyanmış bebekler uyutmadımı sizleri:anne::KK45:

Dene canım bende vardı ni arkadaş doğum yapcaktı verdim 9 cm açılmayla hastaneye gitmiş tabi kendiside biraz evde çekmek istemiş ama onunda etkisi çok olmuş öyle diyo kendisi Pinkpinkblue Pinkpinkblue da yaptı ondan o da faydasını görmüştü
Gece erkenden uyuyunca sabahta erkenden uyaniyorsun ☺ Hep uykum var :uykucu:

Canim şu uydu kanalları var ya orda hocanin biri cok anlatmış babam da ordan siparis verdi ayrintisini bilmiyorum istersen sorayim.
Evet biz de cok memnunuz o.mamadan ama dedigin gibi cok pahali bize gunde 1 tane gidiyordu ondan simdi.gunde 1.5 kutu gidiyor ek gidaya gectim de doyurmuyor sipalari masallah seviyorlar ama cok yemiyorlar yemek mecbur yine mama veriyorum 120 cc yiyorlar her öğüne
Benimkiler saatli yiyor emseler basedemezdim zaten.
Kuvezde iken sagip veriyordum tek ogune yetiyordu hepsinin eve gectiler 2 ay da 2 si emdi sutum azaldi sonra surekli emziremiyordum cunku vaktim yoktu diğerleriyle de ilgilenmek lazim bilion emzirmek uzun sürüyor ..öyle iste cnm
Anladim cmm ank gidicem haci bayramdan falan bulurum heralde canim . Anladim cnm mama guzel suan ben emzoroylrum arada verdigim icin 1 kutu 10 gun gidiyor ;) 60 ccden fazla icmiyo emmeside az canim 5dkdan fazla emmez hizli hizli emip doyuyo 120 verdim bikere zar zor icirdim 1 saat sonra yine emmek istedi yani bu bi alışkanlık oldu benimkinde dr hemsirede hep 2 saate bi besle diyo ama napiyim durmuyor o kdar az az sık sık istiyo patron bebek;) . Disleriniz ne alemde canim ? Allah yardimciniz olsun mamaya beze para yetistirmek zor. Dun senin ilaci arasriedim uyusun dye anason verdim azcik anam hiç uyumadi iyimi ters tepti :))

Ayy çok alemsin yaa seviyom kız seni:KK19::KK60:

Canııım o senin tatlılığın:KK68: düğün dernek bende sevmem hiç zorla gidiyorum annem kızıyo diye :KK20: benim velet de bana benzerse yandık gerçi benm kocişde sevmez:KK48:

Ayy benm gibi 2 tane daha adam kafayı yer:deli::KK70: bende sana cinsiyet tahminini sorcaktım bak aklıma geldi geçen yazdığımda sormayı unutmuştum:KK39:
Bende seni seviyom ;) ask ask ask ♡♡♡ . Yohk cinsiyet demem ;) . Aynen kullanin meryem ana otunu acilin catirt diye dogurun ;)

Ne korkutcam be herkes biliyo dogumun iki turlusunumde zor olduğunu :eek:.seninde doguma 241 gun kalmis :KK53:
Bu dünyada kolay bişey varmı söylesene. tabiki zor herşey... 241 gün inşallah öyledir.. dünden beri baş ağrısı ve bulantıdan öldüm. çamaşır bile atamadım makine ye. ütü var yapılacak... halim yok hiç. limon ve mandalin e verdim kendimi... :KK14:

Gece erkenden uyuyunca sabahta erkenden uyaniyorsun ☺ Hep uykum var :uykucu:
Evdesiniz bol bol uyuyun canınız istediğin ohh mis alpi
Bende seni seviyom :KK66: ask ask ask ♡♡♡ . Yohk cinsiyet demem :KK66: . Aynen kullanin meryem ana otunu acilin catirt diye dogurun :KK66:
Aman bi olsun da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cinsiyet ne fark eder:KK36:

Bu dünyada kolay bişey varmı söylesene. tabiki zor herşey... 241 gün inşallah öyledir.. dünden beri baş ağrısı ve bulantıdan öldüm. çamaşır bile atamadım makine ye. ütü var yapılacak... halim yok hiç. limon ve mandalin e verdim kendimi... :KK14:
leyla abla sende ammada nazlisin haa bu kadar belirti yasayip omu bumu diyecegine yap su testi sende rahatla bizde

Back