Bölge planlama. Kendi meslegimle alakalı. Ama zaman ayıramiyorum. Bitecek gibi degil. Önümüzdeki döneme sarkabilir. Danışmanim da maalesef ilgisiz sagolsun..Yüksek lisansı ne üzerine yapıyorsun kuzum. öyle oluyor bazen
Amin gülüm Allah razı olsun özlemcim...LeYLa_21 duani okudum canımcim. Rabbim kabul etsin ins.
Sağol canım sağ kasığım da akşam dan beri batma şeklinde tatlı bir ağrı var canım ya.inşallah yüzümüz güler hayırlısıyla.. ek gıda verirken fazla karışım yapma tatlım. çok geçmiş olsun minik prensese. ona iyi bak annesi...Iyiyim leylos sen nasılsın? Bebis biraz huysuz bugun cok kusuyor
Gunaydin cnm...Kızlar günaydın.
Ben whatsup gruba yazamıyorum burda patlama oldu sosyal iletişim araçları kapandı. Okula gittiğim yol. Bugün dersim yoktu. Dün geçtim ordan.
İnş son çırpınışlarıdır.
Hepinizi öpüyorum
Susamım da teyzoşlarını öpüyor...
Gunaydin cnm...
Nerede oluyor bu benim de sabahtan netim gitti net geldi simdi wats yok yazıyorum iletilmiyor
Elektrikte yok bizde burasi haric facebook instagram vs hic bir yere girilmiyor ..Diyarbakır canım sabah 8 de oldu.
Bi de hdpli vekiller tutuklandı ondan da kapatmışlardır
Allahindan bulsun serrfszler ya... tmm cnm anladimDiyarbakır canım sabah 8 de oldu.
Bi de hdpli vekiller tutuklandı ondan da kapatmışlardır
Aynen öle cnm. Ama insan cok üzülüyor bisey oluncaOndandir canim bende usuttu mu acaba diye dusundum .. Cocuk bu kusacakta hasta da olacak ama buyuyecek ☺
Elektrikte yok bizde burasi haric facebook instagram vs hic bir yere girilmiyor ..
Allah sonumuzu hayir eylesin
Sagol canimmGeçmiş olsun kuzum kıyamam.
Allahindan bulsun serrfszler ya... tmm cnm anladim
Iki lafin belini kiracaaadim sabah sabah olmadi :)
Ins bebis ywrlesiyordur ablacim. Bi kasik mamasi var ona meyve katiliyorda bunyesi erigi sevmedi sanirim deneye yanila gidiyoruz işte leyla abla :)Amin gülüm Allah razı olsun özlemcim...
Sağol canım sağ kasığım da akşam dan beri batma şeklinde tatlı bir ağrı var canım ya.inşallah yüzümüz güler hayırlısıyla.. ek gıda verirken fazla karışım yapma tatlım. çok geçmiş olsun minik prensese. ona iyi bak annesi...
Allah kolaylık versin canım...inşallah öyledir canım...Ins bebis yerlesiyordur ablacim. Bi kasik mamasi var ona meyve katiliyorda bunyesi erigi sevmedi sanirim deneye yanila gidiyoruz işte leyla abla :)
Canım evet çok zor süreçlerden geçiyoruz bu zamanda en çok eşimizin desteğine ihtiyaç duyuyoruz ama bnm eşim çok da destek olmuyo olur kafana takma diyo sadece.. istediğim dr a gidebiliyorum istediğim kocakarı ilaçlarını filan ypıyorum bişey demiyo ama çok da istek ve destek yok işte.. femara olmazsa bi deniycem o dr u canım aklıma yattı yani..Evet canim bilmem mi hatta takma diyenlere de kızıyordum kolaysa takmayın diyeama İnan kendimizi yıpratıyoruz olacağı varsa oluyor be bu stres ve sıkıntı bizi etkiliyor ne olur olumlu düşünmeye çalış kendimden biliyorum o kadar kotuydum ki psikolojim bozuldu resmen. En son artık allahım izniyle olacak buna inanıyorum dedim kendi kendimi motive ettim bu gerçekten zor ama azda olsa kendime moral verdim eşim sağolsun o da cok yardımcı oldu. İnsallah az da olsa moralin düzelir bu doktor iyidir sana yardımcı olur canim benim
Canım çok geçmiş olsun böyle olaylar yaşandığında çok üzülüyorum.. teyzoşuda minnak bebeğini öpüyoKızlar günaydın.
Ben whatsup gruba yazamıyorum burda patlama oldu sosyal iletişim araçları kapandı. Okula gittiğim yol. Bugün dersim yoktu. Dün geçtim ordan.
İnş son çırpınışlarıdır.
Hepinizi öpüyorum
Susamım da teyzoşlarını öpüyor...
Insallah o kasvetli hava sana yarin gunes gibi dogar ve vucudun seni yaniltir..Günaydın kızlar.. İst da hava yağmurlu kasvetli.. benim bugün bat günüm oldum oldum olmadım yarın sabah test yaparum ama bedenim beni yanıltmıyorsa ki yanıltmadı hiç bugün gelir adet
@LeYLa_21 abla dün yokda duaı okuyodum iş yerine geldiğimde az kalmıştı ama zikirmatiğimdeki sayı silinmiş dün de tekrar okuyamadım bu sabah okudum Allah en yakın zamanda gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlat versin
Canım evet çok zor süreçlerden geçiyoruz bu zamanda en çok eşimizin desteğine ihtiyaç duyuyoruz ama bnm eşim çok da destek olmuyo olur kafana takma diyo sadece.. istediğim dr a gidebiliyorum istediğim kocakarı ilaçlarını filan ypıyorum bişey demiyo ama çok da istek ve destek yok işte.. femara olmazsa bi deniycem o dr u canım aklıma yattı yani..
Canım çok geçmiş olsun böyle olaylar yaşandığında çok üzülüyorum.. teyzoşuda minnak bebeğini öpüyo
@Hira love kızını okusana canım ballı kaymak belki nazar olmuştur rahatlardı tabi dediğim gibi püre de dokunmuş olabilir
Ne gzl bir dua... yürekten amiiiiiiinInsallah o kasvetli hava sana yarin gunes gibi dogar ve vucudun seni yaniltir..
Bak sela okunuyor Rabbim sana hayirlisiyla evlat nasip etsin insallah en kisa zamanda aminnn..
Bak sen öyle deyince aklima geldi benimde hep saga yöneldi bakarken sola usg yi goturunce gorunmuyordu sag ve ortada gezindi hepGünaydin herkese
Mor Seven çok geçmiş olsun Rabbim bidaha göstermesin bitecek insAllah son çırpınıslardir dediğin gibi.Allaha emanetsiniz canım..
Teyzeleri sevsin susami masaAllah nazar degmesin
Kartanesi_26 bendeki fotoda sol gibi duruyor bide karnimda gezinirken hafif solda yogunlasmisti.. yoksa banada demedi belki yaniliyorumdur.
Kiz-Erkek hic farketmez sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin Mevlam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?