Supriz olur bizede iste ☺ Walla esim soyledi bak tam ortada diye ben hic dikkat bile etmedim gitmedende acaba hangi tarafta dedim durdum halbuki ..Hadi ya belli etmiyor deseneBak ben söyleyeyim bu bebişin cinsiyetini de belli etmez kolay kolay
Benim de aklıma geldi öyle demistin merak ediyorum diye.. Sağ tarafsa erkek sol tarafta ise kız derler. . Hadi hayırlısıSupriz olur bizede iste ☺ Walla esim soyledi bak tam ortada diye ben hic dikkat bile etmedim gitmedende acaba hangi tarafta dedim durdum halbuki ..
Bir hafta sag kasigim acayip agridi ..
Özlemim canim o kadar korkuyorum ki bisi olacak diye hala sevinemiyorum doktora soru soramiyorum ..Benim de aklıma geldi öyle demistin merak ediyorum diye.. Sağ tarafsa erkek sol tarafta ise kız derler. . Hadi hayırlısı
Bende aynı duygular içindeyim alpim sevineyimn derken o korku durduruyor beni.Özlemim canim o kadar korkuyorum ki bisi olacak diye hala sevinemiyorum doktora soru soramiyorum ..
Bu korku gecer mi acaba diyorum .. Kismetimizde ne varsa bakalim gostermezse 8 ay sonra ögreniriz ☺
Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de hamile kalırsam o korku olur icimde. Özellikle kontrollerde. Hicbir sey okuma araştırma. Elinden geleni yap gerisi Rabbime kalmış. Dünyaya gelecekse her türlü gelecek bebisinÖzlemim canim o kadar korkuyorum ki bisi olacak diye hala sevinemiyorum doktora soru soramiyorum ..
Bu korku gecer mi acaba diyorum .. Kismetimizde ne varsa bakalim gostermezse 8 ay sonra ögreniriz ☺
Yüksek lisansı ne üzerine yapıyorsun kuzum. öyle oluyor bazenCanım ben ise gidip geliyorum. Haftasonu resim kursum var. Bir de bitirmem gereken yuksek lisans tezim var 2 yıldır. Koptum bu ara gercekten..
Geçmiş olsun kuzum kıyamam.Iyiyim leylos sen nasılsın? Bebis biraz huysuz bugun cok kusuyor
Sanirim ne yaparsak yapalim kucagimiza alana kadar bu korku hic gecmeyecek .. Bakalim tutacak mi özlemin dedigine gore seninki kız ☺Bende aynı duygular içindeyim alpim sevineyimn derken o korku durduruyor beni.
Nasıl geçecek bu zaman onuda bilmiyorum
Rabbim devamını getirir insaAllah canım..
Benim ki hafiften sol tarafta sanırım..
Ahh ahh derin bi ic cektim .. Dusunmemeye calisiyorum tadini cikarmaya calisayim diyorum sabah 6da uyaniyorum ☺ Gececek bu gunlerde insallah haftayida atlatirsam biraz daha rahatlayacagimCanım seni çok iyi anlıyorum. Ben de hamile kalırsam o korku olur icimde. Özellikle kontrollerde. Hicbir sey okuma araştırma. Elinden geleni yap gerisi Rabbime kalmış. Dünyaya gelecekse her türlü gelecek bebisinYarına yasayacagimizin bile garantisi yok ki. O yüzden bu mutluluğu doyasıya yasa canım
Vallahi kızlar ben suan 14. Haftadayım ama hala korkum devam ediyor sanıyorum hareketlerini hissedince azda olsa rahatlayacağım ama dediğiniz gibi dogurana kadar korku hep olacakSanirim ne yaparsak yapalim kucagimiza alana kadar bu korku hic gecmeyecek .. Bakalim tutacak mi özlemin dedigine gore seninki kız ☺
Ahh ahh derin bi ic cektim .. Dusunmemeye calisiyorum tadini cikarmaya calisayim diyorum sabah 6da uyaniyorum ☺ Gececek bu gunlerde insallah haftayida atlatirsam biraz daha rahatlayacagim
Senin cinsiyet belli olmamismiydi ben mi yalnis hatirliyorum ☺ Sol ve kız o zaman tuttu sende ..Vallahi kızlar ben suan 14. Haftadayım ama hala korkum devam ediyor sanıyorum hareketlerini hissedince azda olsa rahatlayacağım ama dediğiniz gibi dogurana kadar korku hep olacak
Bu arada bende sol kasigimda agri hissediyordum doktora sormuştum sağda mi sol da mi diye bana şimdilik ortada dedi ama şimdi hep soldan bakıyor :)
Canım işte illa kafaya takılıyor biliyorsun bu yollardan geçmiş biri olarak.. İnşallah nasip olur hayırlısıyla.. Haberlerini bekliyorum canım..Gunaydin canim :) aynen ben bi gideyim bakalım nasıl biri ona göre sana bilgi veririm. Ama bu kadar Kafana takma canim benim kendini yıpratırsın İnan bana sen ne yaparsan yap olacağı varsa oluyor zaten gerçekten zamanı var demek ki yıpratma kendini herşeyin hayırlısı insallah
Varmi gelen giden canim ben oldum adet ama sen sakin olma orkid bitti alamazsin :))
Profa mi devam ediyorsun ? Yarin cinsiyet bile belli olabilir biliyormusun usg kaliteliyse iyiyse 11.haftada belli oluyormus ☺ heyecanina heyecan katayim istedim korkma Allah var gam yokKızlar bnmde yarın kontrolüm var, acayip geriliyorum bende diyorum nzmn şu Dr güle güle gidecem acaba? Yaşadıklarımız saolsun... inşallah hep gülerek çıkmak nasip olur o odalardan...
Senin ki ne taraftaymis canım doktor bisey dedi mi..Kızlar bnmde yarın kontrolüm var, acayip geriliyorum bende diyorum nzmn şu Dr güle güle gidecem acaba? Yaşadıklarımız saolsun... inşallah hep gülerek çıkmak nasip olur o odalardan...
Evet benimkine kesin olmamakla beraber kız dedi :) aynen öyle böyle geçecek bakalım allahtan hayirlisi :)Senin cinsiyet belli olmamismiydi ben mi yalnis hatirliyorum ☺ Sol ve kız o zaman tuttu sende ..
öyle boyle gececek iste Rabbim nasip ettiyse ne yaparsak yapalim zaten dogacak
Evet canim bilmem mi hatta takma diyenlere de kızıyordum kolaysa takmayın diyeCanım işte illa kafaya takılıyor biliyorsun bu yollardan geçmiş biri olarak.. İnşallah nasip olur hayırlısıyla.. Haberlerini bekliyorum canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?