Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hadi ya belli etmiyor desene:KK46:Bak ben söyleyeyim bu bebişin cinsiyetini de belli etmez kolay kolay:KK48:
Supriz olur bizede iste ☺ Walla esim soyledi bak tam ortada diye ben hic dikkat bile etmedim gitmedende acaba hangi tarafta dedim durdum halbuki ..
Bir hafta sag kasigim acayip agridi ..

Supriz olur bizede iste ☺ Walla esim soyledi bak tam ortada diye ben hic dikkat bile etmedim gitmedende acaba hangi tarafta dedim durdum halbuki ..
Bir hafta sag kasigim acayip agridi ..
Benim de aklıma geldi öyle demistin merak ediyorum diye.. Sağ tarafsa erkek sol tarafta ise kız derler. . Hadi hayırlısı ;)

Benim de aklıma geldi öyle demistin merak ediyorum diye.. Sağ tarafsa erkek sol tarafta ise kız derler. . Hadi hayırlısı :KK66:
Özlemim canim o kadar korkuyorum ki bisi olacak diye hala sevinemiyorum doktora soru soramiyorum ..
Bu korku gecer mi acaba diyorum .. Kismetimizde ne varsa bakalim gostermezse 8 ay sonra ögreniriz ☺

Özlemim canim o kadar korkuyorum ki bisi olacak diye hala sevinemiyorum doktora soru soramiyorum ..
Bu korku gecer mi acaba diyorum .. Kismetimizde ne varsa bakalim gostermezse 8 ay sonra ögreniriz ☺
Bende aynı duygular içindeyim alpim sevineyimn derken o korku durduruyor beni.
Nasıl geçecek bu zaman onuda bilmiyorum
Rabbim devamını getirir insaAllah canım..
Benim ki hafiften sol tarafta sanırım..

Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de hamile kalırsam o korku olur icimde. Özellikle kontrollerde. Hicbir sey okuma araştırma. Elinden geleni yap gerisi Rabbime kalmış. Dünyaya gelecekse her türlü gelecek bebisin ;) Yarına yasayacagimizin bile garantisi yok ki. O yüzden bu mutluluğu doyasıya yasa canım ;)

Bende aynı duygular içindeyim alpim sevineyimn derken o korku durduruyor beni.
Nasıl geçecek bu zaman onuda bilmiyorum
Rabbim devamını getirir insaAllah canım..
Benim ki hafiften sol tarafta sanırım..
Sanirim ne yaparsak yapalim kucagimiza alana kadar bu korku hic gecmeyecek .. Bakalim tutacak mi özlemin dedigine gore seninki kız ☺
Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de hamile kalırsam o korku olur icimde. Özellikle kontrollerde. Hicbir sey okuma araştırma. Elinden geleni yap gerisi Rabbime kalmış. Dünyaya gelecekse her türlü gelecek bebisin :KK66: Yarına yasayacagimizin bile garantisi yok ki. O yüzden bu mutluluğu doyasıya yasa canım :KK66:
Ahh ahh derin bi ic cektim .. Dusunmemeye calisiyorum tadini cikarmaya calisayim diyorum sabah 6da uyaniyorum ☺ Gececek bu gunlerde insallah haftayida atlatirsam biraz daha rahatlayacagim ;)

Sanirim ne yaparsak yapalim kucagimiza alana kadar bu korku hic gecmeyecek .. Bakalim tutacak mi özlemin dedigine gore seninki kız ☺

Ahh ahh derin bi ic cektim .. Dusunmemeye calisiyorum tadini cikarmaya calisayim diyorum sabah 6da uyaniyorum ☺ Gececek bu gunlerde insallah haftayida atlatirsam biraz daha rahatlayacagim :KK66:
Vallahi kızlar ben suan 14. Haftadayım ama hala korkum devam ediyor sanıyorum hareketlerini hissedince azda olsa rahatlayacağım ama dediğiniz gibi dogurana kadar korku hep olacak :(
Bu arada bende sol kasigimda agri hissediyordum doktora sormuştum sağda mi sol da mi diye bana şimdilik ortada dedi ama şimdi hep soldan bakıyor :)

Vallahi kızlar ben suan 14. Haftadayım ama hala korkum devam ediyor sanıyorum hareketlerini hissedince azda olsa rahatlayacağım ama dediğiniz gibi dogurana kadar korku hep olacak :KK43:
Bu arada bende sol kasigimda agri hissediyordum doktora sormuştum sağda mi sol da mi diye bana şimdilik ortada dedi ama şimdi hep soldan bakıyor :)
Senin cinsiyet belli olmamismiydi ben mi yalnis hatirliyorum ☺ Sol ve kız o zaman tuttu sende ..
öyle boyle gececek iste Rabbim nasip ettiyse ne yaparsak yapalim zaten dogacak ;)

Gunaydin canim :) aynen ben bi gideyim bakalım nasıl biri ona göre sana bilgi veririm. Ama bu kadar Kafana takma canim benim kendini yıpratırsın İnan bana sen ne yaparsan yap olacağı varsa oluyor zaten gerçekten zamanı var demek ki yıpratma kendini herşeyin hayırlısı insallah
Canım işte illa kafaya takılıyor biliyorsun bu yollardan geçmiş biri olarak.. İnşallah nasip olur hayırlısıyla.. Haberlerini bekliyorum canım..

Varmi gelen giden canim ben oldum adet ama sen sakin olma orkid bitti alamazsin :))
:KK36:Canımsın yaa :KK36:

Kızlar bnmde yarın kontrolüm var, acayip geriliyorum bende diyorum nzmn şu Dr güle güle gidecem acaba? Yaşadıklarımız saolsun... inşallah hep gülerek çıkmak nasip olur o odalardan...
Profa mi devam ediyorsun ? Yarin cinsiyet bile belli olabilir biliyormusun usg kaliteliyse iyiyse 11.haftada belli oluyormus ☺ heyecanina heyecan katayim istedim korkma Allah var gam yok ;)

Senin cinsiyet belli olmamismiydi ben mi yalnis hatirliyorum ☺ Sol ve kız o zaman tuttu sende ..
öyle boyle gececek iste Rabbim nasip ettiyse ne yaparsak yapalim zaten dogacak :KK66:
Evet benimkine kesin olmamakla beraber kız dedi :) aynen öyle böyle geçecek bakalım allahtan hayirlisi :)

Canım işte illa kafaya takılıyor biliyorsun bu yollardan geçmiş biri olarak.. İnşallah nasip olur hayırlısıyla.. Haberlerini bekliyorum canım..
Evet canim bilmem mi hatta takma diyenlere de kızıyordum kolaysa takmayın diye :KK43: ama İnan kendimizi yıpratıyoruz olacağı varsa oluyor be bu stres ve sıkıntı bizi etkiliyor ne olur olumlu düşünmeye çalış kendimden biliyorum o kadar kotuydum ki psikolojim bozuldu resmen. En son artık allahım izniyle olacak buna inanıyorum dedim kendi kendimi motive ettim bu gerçekten zor ama azda olsa kendime moral verdim eşim sağolsun o da cok yardımcı oldu. İnsallah az da olsa moralin düzelir bu doktor iyidir sana yardımcı olur canim benim:KK68:

Back