Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın hanımlar
Mor Seven Mor Seven canım geçmiş olsun. Bu olaylar son bulsun. Huzurlu bir ortamda yaşayalım ins.

Kartanesi_26 Kartanesi_26 canım güzel haberlerini bekliyoruz canım ;)

LeYLa_21 LeYLa_21 ateş güzel gidiyor. Hadi hayırlısı ;)

@Ters Lale senden de güzel haberler bekliyoruz ;)

Bak sen öyle deyince aklima geldi benimde hep saga yöneldi bakarken sola usg yi goturunce gorunmuyordu sag ve ortada gezindi hep :KK66:
Cinsiyet meraktan yoksa kiz olsa ne erkek olsa ne Rabbim saglik versin guzel bir hamilelik nasip etsin baska be istenir ki ..
Aynen canım başka ne isteriz ki..
Bi dahakine daha cok dikkat edecem bakalım az kaldı gitmeme..

Günaydın hanımlar
Mor Seven Mor Seven canım geçmiş olsun. Bu olaylar son bulsun. Huzurlu bir ortamda yaşayalım ins.

Kartanesi_26 Kartanesi_26 canım güzel haberlerini bekliyoruz canım :KK66:

LeYLa_21 LeYLa_21 ateş güzel gidiyor. Hadi hayırlısı :KK66:

@Ters Lale senden de güzel haberler bekliyoruz :KK66:
amin canım...test yapmaya korkuyorum canım ya...şu cesaretimi bir toplayabilsem...:dua: Rabbim güzel sonuç göstersin inşallah...sonu bebiş olsun...:nazar::KK200::anneadayı:

amin canım...test yapmaya korkuyorum canım ya...şu cesaretimi bir toplayabilsem...:dua: Rabbim güzel sonuç göstersin inşallah...sonu bebiş olsun...:nazar::KK200::anneadayı:
Amin canım. Bebis gelmis olsun ;) Ben de test yapmaya korkuyorum. Pazartesiyi beklerim ;)

@hsevda kayip hsevda nerelerdesin ? Duani okudum Rabbim kabul etsin sana hayirlisiyla en kisa zamanda evlat nasip etsin canim..
@deeploneliness korkma yahu yap bi test insallah guzel haberler alalim senden leyladan ters laleden ahh nasil olur super olur walla ..
Yapmıştım canim negatif çıktı o yüzden beklemek istiyorum. Keşke hepimiz birden versek o güzel haberleri♥♡♥ Hatice nin konferansı vardı. Belki ordadir ;)

Hadi hanımlar güzel haberler verirsiniz insAllah bizlere heyecanla bekliyoruz :)
@deeploneliness @Ters Lale LeYLa_21 LeYLa_21
Inşallah canım♥ Senin kontrol yarın mıydı?
Senden de güzel haberleri alırız ins. ;)

Yapmıştım canim negatif çıktı o yüzden beklemek istiyorum. Keşke hepimiz birden versek o güzel haberleri♥♡♥ Hatice nin konferansı vardı. Belki ordadir :KK66:

Inşallah canım♥ Senin kontrol yarın mıydı?
Senden de güzel haberleri alırız ins. :KK66:
Yok canım haftaya insAllah eşimin isi belli olsun hafta içi birgün gidecez doktora.

Kızlar günaydın.
Ben whatsup gruba yazamıyorum burda patlama oldu sosyal iletişim araçları kapandı. Okula gittiğim yol. Bugün dersim yoktu. Dün geçtim ordan.
İnş son çırpınışlarıdır.
Hepinizi öpüyorum
Susamım da teyzoşlarını öpüyor...
:KK200:

Canim benim cok gecmis olsun Allah korumus..
Yeni yeni geliyo internet bizde de suan...

Günaydın kızlar.. İst da hava yağmurlu kasvetli.. benim bugün bat günüm oldum oldum olmadım yarın sabah test yaparum ama bedenim beni yanıltmıyorsa ki yanıltmadı hiç bugün gelir adet:63:
@LeYLa_21 abla dün yokda duaı okuyodum iş yerine geldiğimde az kalmıştı ama zikirmatiğimdeki sayı silinmiş dün de tekrar okuyamadım bu sabah okudum Allah en yakın zamanda gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlat versin

Canım evet çok zor süreçlerden geçiyoruz bu zamanda en çok eşimizin desteğine ihtiyaç duyuyoruz ama bnm eşim çok da destek olmuyo olur kafana takma diyo sadece.. istediğim dr a gidebiliyorum istediğim kocakarı ilaçlarını filan ypıyorum bişey demiyo ama çok da istek ve destek yok işte.. femara olmazsa bi deniycem o dr u canım aklıma yattı yani..

Canım çok geçmiş olsun böyle olaylar yaşandığında çok üzülüyorum.. teyzoşuda minnak bebeğini öpüyo :KK15:
@Hira love kızını okusana canım ballı kaymak belki nazar olmuştur rahatlardı tabi dediğim gibi püre de dokunmuş olabilir
Insallah bedenin seni yaniltir canim ;). Dunde konuştuk zaten olmazsa bu ay femara ile gelecek ;) canim dr bana ek gidaya başlayabilirsiniz dedi aslinda 6ayda baslaniyo ben biraz erken baslamis oldum sadece muhallebi veriyorum oda organik cnm tatsiz oldugu icin meyve puresiyle veriliyo ondan oldu sanirim birazda usutmus olabilir cok hassas yetistirdim yaa hep sarip sarmaladim en ufak ruzgarda hemen usutuyo :( dogurup kapiya atamadim :KK45:.hemen olsaydi belki bu kdar ustune dusmezdim :lülülü:.

Günaydın kızlar,
Mor Seven Mor Seven sabah hbrlerde izledim söyleyecek söz yok gerçekten... iyi ki evdesin inşallah hmn sakinleşir ortalık...

Al_pi Al_pi evet bu seferde Prof gidecem bundan sonra kısmetse normal kadın doğumcuya yönlenecem.. hem masraflı hemde bayagı uzak evime her seferinde eşim izin almak zorunda kalıyor...nedense bende cinsiyet öğrenirim diye düşünüyorum :KK66: vesselam_ vesselam_ ayyy o yönü ben direk Dr sordum bana güldü bakıyorum yine netten araştırmalara devam ediyoruz Dedi ve sölemedi :KK43: en son gittiğimde baş aşağı tam ortada duruyordu ama :KK66: bakalım şuanda ne durumdayız... inşallah sorunsuz geçerimiz bugünü... bu arada randevum öğlen 3 te hbrdar edecem sizleride
güzel haberlerle gel inşallah canım...

Merhaba kızlar...
Mor Seven Mor Seven canım geçmiş olsun inşallah son bulur bu olaylar...
İnternet yoktu bizde de.. Benim de dün annem geldi sürpriz yaptı... Dün de ben test yaptım negatif tabiki

Merhaba hanımlar, başlık ve giriş dikkatimi çekti. Yazmak ve aranıza katılmak istedim herkesin gönlündeki hayırla olsunn inşAllah

Iyi yaptin canim benim hos geldin sefa geldin :)
Sen de anlatmak istersen hikayeni dinleriz.. ve seni de tanimis oluruz :) ♡

Merhaba kızlar...
Mor Seven Mor Seven canım geçmiş olsun inşallah son bulur bu olaylar...
İnternet yoktu bizde de.. Benim de dün annem geldi sürpriz yaptı... Dün de ben test yaptım negatif tabiki

Bi gün de gelicek yazıcaz buraya " pozitif tabiiysi "
:KK70: inan kuzum ve unutma bu lafımı :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Back