Aceleci değil demek paşaİyiyim canlar siz nasılsınız?
Dün kontrolüm vardı iyiymiş çok şükür bebiş, suyu da yeterli Dedi.
Haftaya tekrar kontrol, beklemeye devam :)
Sağol canım çok şükür sıkıntı yokmuş.
Âmin canım inşallah, yavaştan yavaştan çıkma hazırlığına başlasın artık :)Aceleci değil demek paşasağlıkla gelsin inşallah
Nasilsin canımmAceleci değil demek paşasağlıkla gelsin inşallah
Demek hala yola cikmamis :)) hayırlısı ile gelsin canim . KorkuyormusunSağol canım çok şükür sıkıntı yokmuş.
Telefon kapandıydı eve de geç geldim de baya :) bu aralar hep anamda kalıyorum.
Âmin canım inşallah, yavaştan yavaştan çıkma hazırlığına başlasın artık :)
Nasilsin canim sen ne zaman gidecektin kontrole_Verda_ evet canım aşılama dedik iyi ki rapor falan almamisiz klomen kkullandigima dair..
Yoksa iyice yuklicektim ilaçları bünyeye..
İnsaAllah devamı gelir gebeligimin.
İnsaAllah hiç tedaviye falan gerek kalmadan hamis kalirsin sende canım benim.
Adet oldun mu artık? Rahim filmi çekilecektin..
Hadi erkek olursa askere yollamam derim de kiz olursa veririm gitsin yaSimdi veremem karta kacinca veririm. Seninde kizin olursa bende sana sorcam . Alpisim o minik kesene kurban olurum sukurler olsun
Aminnnn deranim aminnnn insallah
İyiyim canım çok sükür hafta sonu Kayinvalidem gelecek kimsenin haberi olmadığı için hamile olduğumdan nasıl gidecem bilmiyorum..Nasilsin canim sen ne zaman gidecektin kontrole
_Verda_ evet canım aşılama dedik iyi ki rapor falan almamisiz klomen kkullandigima dair..
Yoksa iyice yuklicektim ilaçları bünyeye..
İnsaAllah devamı gelir gebeligimin.
İnsaAllah hiç tedaviye falan gerek kalmadan hamis kalirsin sende canım benim.
Adet oldun mu artık? Rahim filmi çekilecektin..
Biz ne günler için varız canımSagolun kizlar sayenizde strestim azaliyor walla iyiki varsiniz ..
Gerek yok arastirmaya beni haftada bir cagiriyor ama inanki telaslanmiyorum bendede bi rahatlik var sadece bi gun oncesi heyecan strest oluyor o kadar ..
Doktorda sagolsun rahatlatiyor ..
Tamam canısıAynn oyle canim. Uzak olmak guzel ama tabi zorluklari ve sorunlari oluyor bi ara konusuruz. Senin bat ne zamn cnm
Cumaya baya bir test yapacak var. Senin de güzel haberini alırız inş. canımBiz ne günler için varız canım
Tamam canısıbenim bat 28 güne göre bugün ama değişebiliyo yarın yada cumaya kadar olabilir takvim cuma gösteriyoda tutmuyo o
Ayy aminn inşallah tüm batı gelen güzel haberler verir canım.. seninde mi bat buaralarCumaya baya bir test yapacak var. Senin de güzel haberini alırız inş. canım
Sendemi erkek bebek kafasi tasiyosun alpiHadi erkek olursa askere yollamam derim de kiz olursa veririm gitsin ya
Sagol teyzosBiz daha miniciginiz büyüyecegiz insallah sizin dualarinizla
Eline saglik canim .süpriz nolduİyiyim kuzu ütü yapıcam sen nasılsın..
İnşallah olmazsin canimmm ne zmn yapacaksin test.Biz ne günler için varız canım
Tamam canısıbenim bat 28 güne göre bugün ama değişebiliyo yarın yada cumaya kadar olabilir takvim cuma gösteriyoda tutmuyo o
Soylemek istemiyorsun cnm ? Orda tabi annesi orda olmasa coktan haber verirdi dimiİyiyim canım çok sükür hafta sonu Kayinvalidem gelecek kimsenin haberi olmadığı için hamile olduğumdan nasıl gidecem bilmiyorum..
Normalde pazartesi randevum.bir yolunu bulup gidecem artık hafta içi bir gün bakalım hayırlısı insAllah bebisim ordadır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?