Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım nasılsın dr gidecem demistin sanki.ne zaman randevuAl_pi gözün aydın canım, darısı kalp atışına da inşallah
Canım nasılsın dr gidecem demistin sanki.ne zaman randevu
İyiyim canlar siz nasılsınız?TaeYang canım nasılsın bugün doktora gidecektin ?
Çok şükür canım yaa az kaldı hayırlısiyla hayırlı zamanda gelir insaAllah :)İyiyim canlar siz nasılsınız?
Dün kontrolüm vardı iyiymiş çok şükür bebiş, suyu da yeterli Dedi.
Haftaya tekrar kontrol, beklemeye devam :)
Merhaba kızlar fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum sizleri :) doktordan çıktım şimdi cinsiyetiyle ilgili bilgi verdi :) %100 olmasa da kız görünüyor dedi inanırmışsınız severken bile kızım diyesim geliyordu :) allahım herkese nasip etsin
Sagol canim.. Amin insallah .. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin ❤
Evet canim o yüzden günah işlememeye insanlari kirmamaya özen gösterin derler ..Amin canım benim,
sizlerin duaları çok önemli..
Bir can var sizinle beraber atan..
Hamilelikle ilgili bir yazı okumuştum zamanında,
9 ay boyunca şehitlik makamındaymışsın gibi
sevaplar kazanıyomuşsun..
O geldi aklıma..
![]()
Simdi veremem karta kacinca veririmEywah evde kaldi kiz desene ☺ Neyse artik tursusunu kurarsin kizinin .. Ya âşık olursa birine anne kacarim ölürüm biterim derse ne yapcan vermiycen mi![]()
İnsallah canim benim :) doktor şimdilik kız dedi ama 2 hafta sonra yine çağırdı o zaman belki kesin bilgi verir :) birkaç isim var ama bakalım daha cok var değişebilir :)Merhaba canım, şimdi gördüm.
prenses mi geliyor
sağlıkla gelsin inşallah
isim düşünmeye başlayabilirsiniz..
=)
![]()
_Verda_ canım evet infertilite bölümdeyim daha yönlendirmediler gebe polikliniğine..
Şimdilik çağırıyorlar öyle geçen hafta kesemizi gördük haftaya kalp atışı için gidecem sonra yönlendirirler sanırım o zaman birebir olur daha iyi olur insaAllah
Guzel aslında hastane biraz kalabalık çok fazla soru sorma şansın yok sadece..
Evet canim o yüzden günah işlememeye insanlari kirmamaya özen gösterin derler ..
Bizler sabretmis beklemis insanlar olarak ne kadar kutsal oldugunu zaten biliyoruz :-/ Hep duamdasiniz Rabbim kabul etsin insallah ..
İnsallah canim benim :) doktor şimdilik kız dedi ama 2 hafta sonra yine çağırdı o zaman belki kesin bilgi verir :) birkaç isim var ama bakalım daha cok var değişebilir :)
Aynn oyle canim. Uzak olmak guzel ama tabi zorluklari ve sorunlari oluyor bi ara konusuruz. Senin bat ne zamn cnmGünaydın canım arkadaşlarım güzel haberler alacağımız musmutlu sağlıklı birgün olsunnnn
Aminnnnn inşallah hayırlısıyla canımm
Yoktur bence de canım ya işin şakası o
Annen keşke yakın olsa dicem amaaa oraya taşınmazsı imkansız siz geri dönebilirsiniz ama dönmeyin bence orda annenlerden başka herkes var işine karışcak..bazen mesafeler iyidir herkesi özlediğinde görür evine gelip kafanı dinlersin ooooh miss![]()
Nbr enya :)Aynen canım henüz erken =)
Hayırlısıyla gelsin inşallah.
![]()
umutLatahzen duanı okudum canım Allah en yakında zamanda sağlıklı hayırlı evlat (ya da evlatlar gönlüne göre) nasip etsin.. duamuz kabul olsun aminnnnn..
Al_pi inşallah güzel haberlerle gelceksin canım benim içim senin açından çok rahat biliyorum ki herşey yolunda
![]()
vesselam_ @deeploneliness @Ters Lale @gzm43 kesemizi gördük cok şükür .. Haftaya kalp atimi icin cagirdi .. Dua eden arkadaslarim Rabbim hepinize nasip etsin insallah ..
Günaydın güzeller
vesselam_
umutLatahzen kızlar duanızı okudum, Rabbim gönlünüzden geçeni sizlere versin
Al_pi gzl hbrlerini bekliyoruz cnm Bnm
![]()
vesselam_ ve
umutLatahzen
Dualarınızı okudum canlarım,
Rabbim kabul buyursun,
can-ı gönülden ne istiyosanız,
nasip eylesin. .