Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bende umutla ve sabırla bekliyorum canım. Rabbime sığınıyorum. hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin Rabbim...

Aynen canım Rabbime sığınıyorum, bu cümle ne güzel,
ve bizi anlatıyor..
İnan namazlarımda hep dua ediyorum,
hamile kalmak isteyenler için ayrı,
hamile kalanlar için ayrı
onlarında sağ salim bir 9 ay geçirmesi
için dua ediyorum...
Benim 9'ayım olmadı biliyosun,
5 ayda bitti..
İnşallah Rabbim bundan sonra
sağlıkla tekrardan nasip eder...

Bu ay cekildim canım. Inşallah isteyen herkes görür pozitifi. .

Hsgden sonra 3 ay içinde hamile kalma olasılığı yüksek canım inşallah tutar sende. Benim de bu ay 3. Ayım doluyo son şansım yani
Öyle düşünme canım. Neyin son şans neyin ilk şans olduğunu bilemeyiz Tüpler açık her zaman şans var

Kuzum sosyoloji okuyorum normalde tarih öğretmeniyim atanamayan
Üniversite de sosyoloji dersimiz vardı. En sevdiğim derslerdendi. Güzel bir bölüm okuyorsun canım

Dr sağ tüpten biraz yavaş akmış sola göre ama akmış yine de demişti ve 3 ay dene sonra gel kanser tedavisinde kullanılan ama yumurta geliştirme işine yarayan bi ilaç var onu vercem dedi o da sanırım femaraymış. Bu ay olmazsa gidicem işte ondan son şans dedim canım

Canim Şen hangi doktora gidiyorsun

Duymuştum canım kuzenim de onda doğum yaptı.
İNŞALLAH sana iyi gelir.
Çok hastası oluyomuş..
Çok tatlı çılgın bi Dr. Canım bende onda doğum yapmak isterim ama hastanenin fiyatı çok yüksek.. onun dışında dr dan çok memnunum abla gibi davranıyo herşeyi anlatıyo filan o söyledi bu tedaviyi işte eşi tüp bebek dr muş o kullanıyo bu ilacı dedi.. bakalım işte ne olacak

Birkaç dr a gittim şuan da Fatih Medicalpark Esra Çebi'ye gidiyorum canım
Tamam canim ilacın adini söyleyince Birden eski doktorum aklıma geldi. Eski doktorum Zeytinburnu Avrasya hastanesinde Tamer beydi. Aşılama sırasında bana o ilaçtan vermişti ama sonradan o doktorun boş olduğunu farkettik sonrasında bıraktım onu.simdi tekrardan değiştiriyorum doktoru parasal yönden ve yerin uzak olmasından gopta bir doktor varmış ona gidicem. Tüp bebek olduğu icin 3 hafta da yada 2 hafta da bir çağırıyorlar bakalım burası nasıl olacak

Kardeşimin eşi Koşuyolu medicalparkta Doğum yapmıştı 4 sene önce normal Doğum 4 bindi pahalı gerçekten

Hangi hastane canım gop ta bana yakın da merak ettim.. tabi infertiliteden anlayan dr ayrı gebelik takibi yapan ayrı aslında ama infertilite dr ları da özelde çok pahalı devlette ise çok uğraştırıyolar. Sen şuan normal kadındoğuma gidiceksin dimi?

Kardeşimin eşi Koşuyolu medicalparkta Doğum yapmıştı 4 sene önce normal Doğum 4 bindi pahalı gerçekten
Çok pahalı canım sormadım ama orda yapmam doğum sonuçta yazık yani dğnya paradır

Bahcecide çalışmış daha önce kendi doktorum tavsiye etti hatta kuzenimin eşi hamile bu cuma gidiyoruz gidip bi bakacağım nasıl biri diye :) ismi Murat Gürkan arikan daha önce bahcecide çalışmış SSK lira 150 lira diye biliyorum bu cuma öğrenirim Ozaman daha detaylı yazarım sana. Suan 375 lira ödüyorum fazlasıyla aşıyor bizi artık gücümüz kalmadı doktoruma söyledim tavsiye edeceğiniz biri varmı diye bu doktoru soyledi bakalım hayırlısı

Sen bi git canım bahçecide çalıştıysa infertilite konularında da bilgilidir o zaman. Memnun kalırsa bana da söylersin ama 150 tl de hiç ucuz değil eskisi çok daha fazlaymış tabi o avrasyadaki dr mu o ne fiyat yaa

Yok canim tüp bebek merkezine veriyorum 375. Avrasya'yı hatırlamıyorum ama 80 90 arasiydi galiba.sultangazi de bahar hastanesi var orda da Fuat bey varmış onum icin de cok iyi diyorlar ama hastane pismiş bide cok kalabalıkmış. Çevremdeki herkesten neredeyse bir kere duydum adini birde Bilge hastanesinde Yesim hanım vardı ama o ayrılmış sanırım onun içinde cok iyi diyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…