Bende umutla ve sabırla bekliyorum canım. Rabbime sığınıyorum. hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin Rabbim...Senin için attım canım =)
Bende umutla ve sabırla bekliyorum canım. Rabbime sığınıyorum. hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin Rabbim...
Bu ay cekildim canım. Inşallah isteyen herkes görür pozitifi. .Cuma ya da ctesi yaparım canım tabi olmazsamnedense bu ay hiç test yapayım heyecanım yok normalde geçen aya göre bugün olmam lazımdı yani 28. Gün eskiden hemen yapardım bugün ama nedense öleyim bu ay almadım yani test..
İnşallah gelmezde testte pozitifi görürsün canımsende ni hsg çektirmiştin yakın zamanda
Amin canim insallah ..umutLatahzen canım duânı okudum. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah...
Al_pi gözün aydın canım...minişini görmüşsün.. darısı başıma olsun inşallah...
Hsgden sonra 3 ay içinde hamile kalma olasılığı yüksek canım inşallah tutar sende. Benim de bu ay 3. Ayım doluyo son şansım yaniBu ay cekildim canım. Inşallah isteyen herkes görür pozitifi. .
Kuzum sosyoloji okuyorum normalde tarih öğretmeniyim atanamayanInşallah canım ya. Sen ne yapıyorsun? Kontrolün ne zamana
Canım ne dersine çalışıyorsun? Okuyor musun?
Öyle düşünme canım. Neyin son şans neyin ilk şans olduğunu bilemeyizHsgden sonra 3 ay içinde hamile kalma olasılığı yüksek canım inşallah tutar sende. Benim de bu ay 3. Ayım doluyo son şansım yani
Üniversite de sosyoloji dersimiz vardı. En sevdiğim derslerdendi. Güzel bir bölüm okuyorsun canımKuzum sosyoloji okuyorum normalde tarih öğretmeniyim atanamayan
Dr sağ tüpten biraz yavaş akmış sola göre ama akmış yine de demişti ve 3 ay dene sonra gel kanser tedavisinde kullanılan ama yumurta geliştirme işine yarayan bi ilaç var onu vercem dedi o da sanırım femaraymış. Bu ay olmazsa gidicem işte ondan son şans dedim canımÖyle düşünme canım. Neyin son şans neyin ilk şans olduğunu bilemeyizTüpler açık her zaman şans var
Üniversite de sosyoloji dersimiz vardı. En sevdiğim derslerdendi. Güzel bir bölüm okuyorsun canım
Canim Şen hangi doktora gidiyorsunDr sağ tüpten biraz yavaş akmış sola göre ama akmış yine de demişti ve 3 ay dene sonra gel kanser tedavisinde kullanılan ama yumurta geliştirme işine yarayan bi ilaç var onu vercem dedi o da sanırım femaraymış. Bu ay olmazsa gidicem işte ondan son şans dedim canım
Birkaç dr a gittim şuan da Fatih Medicalpark Esra Çebi'ye gidiyorum canımCanim Şen hangi doktora gidiyorsun
Birkaç dr a gittim şuan da Fatih Medicalpark Esra Çebi'ye gidiyorum canım
Çok tatlı çılgın bi Dr. Canım bende onda doğum yapmak isterim ama hastanenin fiyatı çok yüksek.. onun dışında dr dan çok memnunum abla gibi davranıyo herşeyi anlatıyo filan o söyledi bu tedaviyi işte eşi tüp bebek dr muş o kullanıyo bu ilacı dedi.. bakalım işte ne olacakDuymuştum canım kuzenim de onda doğum yaptı.
İNŞALLAH sana iyi gelir.
Çok hastası oluyomuş..
Tamam canim ilacın adini söyleyince Birden eski doktorum aklıma geldi. Eski doktorum Zeytinburnu Avrasya hastanesinde Tamer beydi. Aşılama sırasında bana o ilaçtan vermişti ama sonradan o doktorun boş olduğunu farkettik sonrasında bıraktım onu.simdi tekrardan değiştiriyorum doktoru parasal yönden ve yerin uzak olmasından gopta bir doktor varmış ona gidicem. Tüp bebek olduğu icin 3 hafta da yada 2 hafta da bir çağırıyorlar bakalım burası nasıl olacakBirkaç dr a gittim şuan da Fatih Medicalpark Esra Çebi'ye gidiyorum canım
Kardeşimin eşi Koşuyolu medicalparkta Doğum yapmıştı 4 sene önce normal Doğum 4 bindiÇok tatlı çılgın bi Dr. Canım bende onda doğum yapmak isterim ama hastanenin fiyatı çok yüksek.. onun dışında dr dan çok memnunum abla gibi davranıyo herşeyi anlatıyo filan o söyledi bu tedaviyi işte eşi tüp bebek dr muş o kullanıyo bu ilacı dedi.. bakalım işte ne olacak
Hangi hastane canım gop ta bana yakın da merak ettim.. tabi infertiliteden anlayan dr ayrı gebelik takibi yapan ayrı aslında ama infertilite dr ları da özelde çok pahalı devlette ise çok uğraştırıyolar. Sen şuan normal kadındoğuma gidiceksin dimi?Tamam canim ilacın adini söyleyince Birden eski doktorum aklıma geldi. Eski doktorum Zeytinburnu Avrasya hastanesinde Tamer beydi. Aşılama sırasında bana o ilaçtan vermişti ama sonradan o doktorun boş olduğunu farkettik sonrasında bıraktım onu.simdi tekrardan değiştiriyorum doktoru parasal yönden ve yerin uzak olmasından gopta bir doktor varmış ona gidicem. Tüp bebek olduğu icin 3 hafta da yada 2 hafta da bir çağırıyorlar bakalım burası nasıl olacak
Çok pahalı canım sormadım ama orda yapmam doğum sonuçta yazık yani dğnya paradırKardeşimin eşi Koşuyolu medicalparkta Doğum yapmıştı 4 sene önce normal Doğum 4 bindipahalı gerçekten
Bahcecide çalışmış daha önce kendi doktorum tavsiye etti hatta kuzenimin eşi hamile bu cuma gidiyoruz gidip bi bakacağım nasıl biri diye :) ismi Murat Gürkan arikan daha önce bahcecide çalışmış SSK lira 150 lira diye biliyorum bu cuma öğrenirim Ozaman daha detaylı yazarım sana. Suan 375 lira ödüyorum fazlasıyla aşıyor bizi artık gücümüz kalmadı doktoruma söyledim tavsiye edeceğiniz biri varmı diye bu doktoru soyledi bakalım hayırlısıHangi hastane canım gop ta bana yakın da merak ettim.. tabi infertiliteden anlayan dr ayrı gebelik takibi yapan ayrı aslında ama infertilite dr ları da özelde çok pahalı devlette ise çok uğraştırıyolar. Sen şuan normal kadındoğuma gidiceksin dimi?
Çok pahalı canım sormadım ama orda yapmam doğum sonuçta yazık yani dğnya paradır
Sen bi git canım bahçecide çalıştıysa infertilite konularında da bilgilidir o zaman. Memnun kalırsa bana da söylersin ama 150 tl de hiç ucuz değil eskisi çok daha fazlaymış tabi o avrasyadaki dr mu o ne fiyat yaaBahcecide çalışmış daha önce kendi doktorum tavsiye etti hatta kuzenimin eşi hamile bu cuma gidiyoruz gidip bi bakacağım nasıl biri diye :) ismi Murat Gürkan arikan daha önce bahcecide çalışmış SSK lira 150 lira diye biliyorum bu cuma öğrenirim Ozaman daha detaylı yazarım sana. Suan 375 lira ödüyorum fazlasıyla aşıyor bizi artık gücümüz kalmadı doktoruma söyledim tavsiye edeceğiniz biri varmı diye bu doktoru soyledi bakalım hayırlısı
Yok canim tüp bebek merkezine veriyorum 375. Avrasya'yı hatırlamıyorum ama 80 90 arasiydi galiba.sultangazi de bahar hastanesi var orda da Fuat bey varmış onum icin de cok iyi diyorlar ama hastane pismiş bide cok kalabalıkmış. Çevremdeki herkesten neredeyse bir kere duydum adini birde Bilge hastanesinde Yesim hanım vardı ama o ayrılmış sanırım onun içinde cok iyi diyorlardıSen bi git canım bahçecide çalıştıysa infertilite konularında da bilgilidir o zaman. Memnun kalırsa bana da söylersin ama 150 tl de hiç ucuz değil eskisi çok daha fazlaymış tabi o avrasyadaki dr mu o ne fiyat yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?