Yok canim kiz demek anneye alisverise arkadas demekSendemi erkek bebek kafasi tasiyosun alpi. Buyuyecek tabikiii ohhh ne tatlı simdi miniktende minik hayatın en guzel mucizesi
Yok canım kendide söylemek istemiyor ilk gebeligimi herkes öğrendi duymayan kalmamıştı hayırlı olsun diye arayan sonra gelismedi öyle aradılar herkes bir ağızdan konuştu ben cok strese girdimSoylemek istemiyorsun cnm ? Orda tabi annesi orda olmasa coktan haber verirdi dimi
Evet canım. Ama testi pazartesi yapacağım eğer kırmızılar gelmezseAyy aminn inşallah tüm batı gelen güzel haberler verir canım.. seninde mi bat buaralar
sana da hayırlı olsun canım çok sevindimYok canim kiz demek anneye alisverise arkadas demekSeni kizdirmak icin dedim kiyamiyorsun ya kizini vermeye Erkekte de benim kizda benim evladim asla ayrim yapmam
Sagol canim Duamdasinizsana da hayırlı olsun canım çok sevindim
Ay hadi çok heyecanlı hsg insaAllah faydası olmuştur canım :)Evet canım. Ama testi pazartesi yapacağım eğer kırmızılar gelmezse
İyiyim kuzum ders çalışıyorum bunaldım sen nasilsinNasilsin canımm
Inşallah canım ya. Sen ne yapıyorsun? Kontrolün ne zamanaAy hadi çok heyecanlı hsg insaAllah faydası olmuştur canım :)
Canım ne dersine çalışıyorsun? Okuyor musun?İyiyim kuzum ders çalışıyorum bunaldım sen nasilsin
Cuma ya da ctesi yaparım canım tabi olmazsamİnşallah olmazsin canimmm ne zmn yapacaksin test.
İnşallah gelmezde testte pozitifi görürsün canımEvet canım. Ama testi pazartesi yapacağım eğer kırmızılar gelmezse
Eline saglik canim .süpriz noldu
Ne güzel bir söz...
Ne güzel bir söz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?