• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Adamlar ruhsuz kız napalım.. sıpa ya bak sen insan azcık uyur yaramaza bakk:KK46:

Ayy nebilim canım ya kafayı yedim iyice :deli: çalışan anne psikolojisi işte:bicak: daha anne olmayan hatta:110:
Fazla yaramaz uyumayan bebek yapmışım sen uyuyanindan yap emi ;). Senn çocukta yaparsin kariyerde ;)

:KK15:senin bi hissiyatin varmi :KK45:. Iyi tabi annesi kalbi atsin diye buyuyo suan :KK51:
Hissiyatim var da korkumdan simdilik susma hakkimi kullaniyorum ☺ Cinsiyete kadar susayim sonra tahminimi soylerim Rabbim nasip ederse o gunleri insallah ..
:rapci::rapci: ay alpi bazen bana kal geliyo cvp veremiyorum :ukala:
Bana da kal geliyo bazen eve gelince kiziyorum kendime o kimki diyorum ☺ Ters giderse kaydimi baska yere alirim ne var diyorum .. :-)

İyiyiz canım sen nasılsın,
mide bulantıların başladı mı?
ben örgüye hiç merak sarmadım ya
elime yakıştıramadım ne biliyim
ama bu kış diyorum ufak ufak başlasam mı

=)

iyiyiz canım benim, senin yoğunluk nsl gidiyor?
Ayyy başla tabi, İnan ben örgü örerken hiç kafama birşey takmıyorum sadece örgüye konsantre bide sevdiğim dizi olsun tamamdır :KK66:
Cnm o bulantı sürekli var hani çıkaracak noktaya gelmiyorum ama hep ayakta midem :KK43: sabah dişimi fırçalayamadım düşün... bide naneliydi macun annem bağırdı yeter zorlama artık kendini diye...
Sen nasılsın? Anneciğinin ameliyat günü belli oldu mu? Rabbim şifasını verecek hmncecik atlatacak inşallah... hbrdar etde dua edelim olur mu cnm

Hissiyatim var da korkumdan simdilik susma hakkimi kullaniyorum ☺ Cinsiyete kadar susayim sonra tahminimi soylerim Rabbim nasip ederse o gunleri insallah ..

Bana da kal geliyo bazen eve gelince kiziyorum kendime o kimki diyorum ☺ Ters giderse kaydimi baska yere alirim ne var diyorum .. :-)
Tamam o zmaan tahmin aliriz ;) aynen o kimki yaa bende sonradan keske sunu deseydimde görseydi derim is isten gectiktenn sonra :KK45::ukala::ukala::ukala:

İyiyim abla bende bugün bi başım dönmeye başladı..
İnsALLAh gelmeZ insaAllah.. günün geçti mi peki ?
Bugün 30.gün canım.. Pazartesi yi bekliyorum inşallah Rabbim nasip etmiştir.. Duanızı eksik etmeyin gülüm.. Sende fazla iş yapma kendini yorma tatlım..

Back