• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kv bakcak mecburen canım biliyosun benim durumu :KK39: ama bir süre annem de olur yanında ama eşim bana çocuk olunca çalışcak performans görmüyorum sende diyo:-) biraz dayanıksızım da yorgunluğa karşı kalıbıma bakma:KK73: olsun da Allah bişey düşünmüştür eminim bizim içinde.. kv olmasa kredide bitmiş olsa çlışmam da bu durumda çalışırım herhalde.. kız öle çatırt diye doğramam herhalde baksana daha çocuğu yaşıyamadım:KK64:
Siz naptınız evlilik yıldönümünüzde bal uslu durdumu:KK39:

Ayy maşallah yaa ne güzel anlatmışsın valla Allahım ayırmasın hep güzel günlerini göstersin inşallah pırıl pırıl evlat işte 4 tane ne mutlu
Yorgun olunca sinir geliyo insana :)) . Cnm yeterki gelsin Allah bi yola koyar. Ayyu cnm ogun beni deli etti yemek yedik eve geldik rutin tw izledik uyuttum besige koydum biz gerdekteyken 3 kere uyandı :p sabaha kadarda yarim saatte bi agladi ceset gibiydim :KK45:

Kizlae bsey sorucam.kan pihtilasmsi dusuklerdr kalp durmasi durumundami.oluyr yani kalbi olusmadiyss bebegin kan pihtilalasmasi yokmudr fikri olan?
Fikrim yok ama benim biri kimyasal birindede kalp atisini aldiktan sonra dustu .. Kan pihtilasmam var .. Senin nasil oldu anlatirsan belki yardimci olabiliriz..

Allah yardimcin olsun canim zor orda yasamak..
Sorma foto videolar cok komik biri bi yandan biri bi yandan görenler guluyor :)) tugba ana kres evi oldu bizim evin adi artik yawas yawas basladik ek gidaya sebze corbasi yapiyorum arada sofradan tirtikliyorlar ekmek falan ama sen bi gör ortaligi savas alano gibi:))) her seyi yemek istiyorlat masallah suphanallah yemede sikinti yok
Oh oh masallah hepsine ;). Bende tadim yaptırıyorum vermeyince kiziyo soyleniyo :)))

Pinkpinkblue Pinkpinkblue geçen gün eşime dedim ki çocuklar ağlayınca hep annesine gider sığıncak liman annedir ya bizimkine annen bakcak acaba canı yandığında annene mi gider bütün gün onu görcek.. şimdiden bunları düşünüyom kız delirdim herhalde daha bebek yok ortada:bicak::deli:
Sanmam canım. Sen onu hemen birakmicsksinki çoktan sana alisir anne bi yana dunya bi yana gözüyle guduyo valla :))) . Once hayal etceksinki gerceklessinn canisi ;)

Takvim herzmnki gibi abartmış olabilir :KK66: inşallah büyüyordur cnm ya, aklım hep onda haliyle biraz korkularım var... düşünmemeye çalışıyorum...duanı esirgeme bizden...
Annemin akciğerinde kitle bulundu cnm, çok sıkıntılı bir dönemden geçtik... boşver detaya hiç girmeyim sonucu temiz çıktı hep şükrediyoruz hala İnan atlatamadık... uzun bir süre ibni sinada Ankara'da kaldı... bnmde gebelik hbri geldi üstüne yanında olamadım şimdide işte onu bırakamıyorum nasıl korktuysam artık... Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin (Amin)
Cok gecmis olsun canım Allah sifa versin annene ve tum hastalara. Anne cok baska bisey gercekten .... aminnn canimm . Büyüyor tabi annesi niye buyumesin lutfen rahat olmaya çalış.

Yorgun olunca sinir geliyo insana :)) . Cnm yeterki gelsin Allah bi yola koyar. Ayyu cnm ogun beni deli etti yemek yedik eve geldik rutin tw izledik uyuttum besige koydum biz gerdekteyken 3 kere uyandı :p sabaha kadarda yarim saatte bi agladi ceset gibiydim :KK45:
Adamlar ruhsuz kız napalım.. sıpa ya bak sen insan azcık uyur yaramaza bakk:KK46:
Sanmam canım. Sen onu hemen birakmicsksinki çoktan sana alisir anne bi yana dunya bi yana gözüyle guduyo valla :))) . Once hayal etceksinki gerceklessinn canisi :KK66:
Ayy nebilim canım ya kafayı yedim iyice :deli: çalışan anne psikolojisi işte:bicak: daha anne olmayan hatta:110:

Al_pi Al_pi Eşinle isim düşünmüş müydünüz kız olursa şu erkek olursa şu olsun diye biz hep düşünüyoruz da sanki yarın doğum varmış gibi :))
Tabiki dusunmustuk ☺ Esim kız isimleri önermisti taaa sevgiliyken Bende erkek isimlerini önermistim .. Umut dünyasi canim hayal kurmadan da yaşanmıyor ki o yüzden herseyi konusuyoruz ;)

Back