- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 36
Amiiin amiin cnmOyy maşallah onlara yaa harikalar Allah nazarlardan korusun insana yaşam enerjileri resmennn
MasaAllah Allahim nazarlardan saklasin Rabbim sağlık sıhhat versin çok tatlılar yA :)
Canım çok şükür topikte böyle güzel haberler yeniden umut oluyor bize çok sevindim darısı pıt pıt atışlara inşallahKızlar doktordan geliyorum çok şükür Rabbime kesecigimiz göründü,10 gun sonra kalp atışı için çağırdı ben 15 gün sonra giderim..
Hemde karnimdan baktı gördü vajinal muayene beni mahvediyordu..çok şükür yaa..
Bende kimseye söylemeyi düşünmüyorum.digerinde duymayan kalmamıştı arayan arayana masaAllah..böyle gayet sakinim,sizler varsiniz Allah razı olsun..
Allah razı olsun canimsin darısı en yakın zamanda sana insaAllah..hep duamdasinizCanım çok şükür topikte böyle güzel haberler yeniden umut oluyor bize çok sevindim darısı pıt pıt atışlara inşallah
Allah razi olsun kuzum duana içten Amiiiiiiiin diyorumAllah razı olsun canimsin darısı en yakın zamanda sana insaAllah..hep duamdasiniz
Amiin canim benim isteyen herkesiin olsun inşallahMasaAllah Allahim nazarlardan saklasin Rabbim sağlık sıhhat versin çok tatlılar yA :)
Amin tatlim opmem mi yerim yer:))four dahlia maşallah bebişlere kuzum Rabbim nazalardan korusun hepsini öp yerime annesi :) bu arada bacağın nasıl oldu
Amiin canim benim isteyen herkesiin olsun inşallah
Amin tatlim opmem mi yerim yer:))
Bacagin durumu vahim cnm hala topalliyorum emar rontgen vs bakildi meniskus yirtilmasindam şüpheleniyor dr agri kesici ilac krem vs etkisi geçince ayni oluyor haftaya kontrol var gecmez ise cerrahi müdahale dedi dr kas yapayim derken göz cikardikhic spor yapmamış biri olsam anlicam da nedem böyle oldu anlamadım 20 dk koşmaya. Hamilelikten kaynakli kikirdak yumusamasinin bunda etkisi varmis hassasiyet olmus e bende tam iyilesmemisken yüklenince ters tepti inşallah geçer cok üzgünum bu konuda sorma ya
Takvim herzmnki gibi abartmış olabilirBen senin karnindaki 11 haftalik minisi yerimmcok sevindim canim Allah tamamina erdirsin insallah aminn. Gormedim mesaji canim k.bkma . Gecnis sayfalari okuyacak kadar vaktim olmuyo :)) neyden ameliyat oldu canim cok geçmiş olsun . Sor canim tabiii seve seve cevaplarim
four dahlia cnm 41 kere maşallah 4 yapraklı yonca misali dizmişsin... nasıl tatlılar böle yaaaa... bunların süründüğünü hayal ettimde aman Allahım... annesi sen hep öp bizim için bunlarıııı
Aynen canim şimdi bende oyle düşünüyorum ama is isten gecti artik ne yapalim cocuklar yürüyünce peşlerinde kosmaktan gider inşallah ne diim.Can'ım benim yaaaa hakkaten kaş yapacakken göz çıkarmak oldu bu lazım değildi kilosu da vermesi de.. valla ben de bi gayret koşuyorum koşu bandında sağ bacağım çok kötü ısrarla zorluyorum ama sakatlanmam inşallahtam kalça kemiğim iptal sağ bacağımı zorluyo çok adım atamıyorum bazen..
sana da çok çok geçmiş olsun kuzum inşallah gerek kalmaz müdahaleye
Allah razi olsun cnm size ozell sosyal hesbim yok sevmiyorum sadece size paylaşıyorum. Operim koklarim sen yeter ki iste cnm :))
Aynen canim şimdi bende oyle düşünüyorum ama is isten gecti artik ne yapalim cocuklar yürüyünce peşlerinde kosmaktan gider inşallah ne diim.
Vucudun alismasina ragmen hala agri yapıyorsa ısrar etme cnm Allah korusun kötü bir şey olmasin yorma kendini spor araligini iki güne bi cikar kendime cok üzüldüm temkinli yaklaşıyorum o yüzden kuzum
İnşallah gerek kalmaz kuzum ya
Evet durduk yere sıkintı yapiyorsun canim
dogru diyorsun canim ya durduk yere kuruntu yapıyorum doktora sordum zaten :) iğneye gerek Yok dedi salı günü yine konuşuruz dedi :)Al_pi vesselam_ kızlar maşallah gzl hbrler ile gelmişsiniz bugün Rabbim o Dr odasından hep gülerek çıkmayı nasip etsin hepimizeeee başladı mı hamilelik belirtileri? Bnm çok tuhaf ama akşamları çok zor geciyor yemesem midem bulanıyor,yesem acayip bir hazımsızlık cekiyorum... bende şaşırdım ne yapacağımı koku hassasiyetini hiç anlatmıyorum tabi ben sanıyordum ki hamileler bol bol yemek yiyor, şaşırdım valla
Semra24 kuzum bak bnmde bir kayıbım var bende sadece coraspirin 100 lük kullanıyorum... hiç kafana takma stres olma Rabbim korusun hepimizin bebişini
umutLatahzen kuzucum instadaki mesajını yeni gördüm, mesaj isteği olarak gitmiş de.
anladıydım seni zaten hehe :))
bu saatte gördüğüm için ordan yazmıım dedim.
Hay Allah ben geçmiştir diye düşündüm. demek ki çok zorlanmış. çok geçmiş olsun kuzum. umarım ilaçlar iyi gelir de cerahi müdahale gerekmez. gerçi minnaklar büyüsün peşlerinden koşmaktan gider o kiloların hepsi üzülme senAmiin canim benim isteyen herkesiin olsun inşallah
Amin tatlim opmem mi yerim yer:))
Bacagin durumu vahim cnm hala topalliyorum emar rontgen vs bakildi meniskus yirtilmasindam şüpheleniyor dr agri kesici ilac krem vs etkisi geçince ayni oluyor haftaya kontrol var gecmez ise cerrahi müdahale dedi dr kas yapayim derken göz cikardikhic spor yapmamış biri olsam anlicam da nedem böyle oldu anlamadım 20 dk koşmaya. Hamilelikten kaynakli kikirdak yumusamasinin bunda etkisi varmis hassasiyet olmus e bende tam iyilesmemisken yüklenince ters tepti inşallah geçer cok üzgünum bu konuda sorma ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?