• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ben aksarayda okudum cnm ilk kamu yönetimi mezunlarindanim :))) daha diplomam orda almak kismet olmadi eger vaktim olur da bir gun almaya gidersem ugrarim.insallah:))))
Aaaaa ne guzel canim ya . Gel tabi goruselim findiklarini severim :))) . Benim burayla bi bagim yok aslında esim burda memur ondan burdayiz ;) bebislerin isimleri neydi canim zorlaniyomusun :)

Aaaaa ne guzel canim ya . Gel tabi goruselim findiklarini severim :))) . Benim burayla bi bagim yok aslında esim burda memur ondan burdayiz :KK66: bebislerin isimleri neydi canim zorlaniyomusun :)
Insanlari cok kotuydu 2011 de üniversitelere kotu bakıyorlardi sevemedim hic sen sevebildin mi cnm

Bebislerin adi isra nur semih inci
artik zorlanmiyorum alıştım canim sevemelere doyamiyorum sadece birine yumulmus severken öbürü bakiyor icim gidiyor ikisini alsam üçüncüsü bakmak kolay is sevmeyi yetistiremiyorum :))simdi bidi bidi ediolar mamma anne die rabbim herkese yasatsin inanilmaz güzel ya

Insanlari cok kotuydu 2011 de üniversitelere kotu bakıyorlardi sevemedim hic sen sevebildin mi cnm

artik zorlanmiyorum alıştım canim sevemelere doyamiyorum sadece birine yumulmus severken öbürü bakiyor icim gidiyor ikisini alsam üçüncüsü bakmak kolay is sevmeyi yetistiremiyorum :))simdi bidi bidi ediolar mamma anne die rabbim herkese yasatsin inanilmaz güzel ya
Hayir canim sevmedim emin ol hic degismemis insanlari asiri yobaz ve görgusuzler. Oyyy yaa masallahh canim ne kdar guzel ;) gunun her saati civil civil sizin evde ;) . Allahim herkese nasip etsin amiiinn. Sevmelere doyulmuyo gercekten oh siz artik ek gidada yiyosunuz tabi :)))

Ayy ben onların bidi bidilarını mama diyen dillerini yerim canım:)) öyle yazınca sen onları ısırasım geldi. Rabbim sağlık sıhhatle büyütmeni nasip etsin,çocuklar sevgiyi hisseder canım. Kucağına alamasan bile onlar sevgini hissederler

Bende kullanabilir miyim 16 cikmisti benim ki
Aile hekimligine sordun mu canim ? Zarari yok faydasi var gebelikte ozellikle ama ne desem yalan olur korkarim yani doktoruna sor ama mutlaka ona gore kullan .. Aile hekimligine desen bile verir..
Bu arada Al_pi Al_pi ve vesselam_ vesselam_ nacizane tavsiyem bol bol temiz su için canlar:) çok önemli bu dönem
Burada musluktan su icilmiyor zaten o yuzden yemege dahil hazir su aliyoruz bende asiri susuyorum bu aralar iciyorum cokca .. Sagol dusundugun icin ;)

Ayy ben onların bidi bidilarını mama diyen dillerini yerim canım:)) öyle yazınca sen onları ısırasım geldi. Rabbim sağlık sıhhatle büyütmeni nasip etsin,çocuklar sevgiyi hisseder canım. Kucağına alamasan bile onlar sevgini hissederler
Ye cnm ısır zaten başka türlü icinden atamiyor insan dişlerini sıkıyor:))) inşallah oyledir cnm inşallah gozunun icine bakio sipalat gülerek gel de ölme

Canim varya anneni bilmemde kv ye baktirmak istemezsin kendin bakarsin :KK66: ben kiskaniyorim sahsen baskasi alinca içten ice sinir oluyorum :)) . O gunler saglikla gelsinde canimm hayırlısı olsun 1 yada 2 yeterki saglikla sihatle gelsin yada gelsinler :)) . Kiz sen catirtt diye dogurursun:)()
Kv bakcak mecburen canım biliyosun benim durumu :KK39: ama bir süre annem de olur yanında ama eşim bana çocuk olunca çalışcak performans görmüyorum sende diyo:-) biraz dayanıksızım da yorgunluğa karşı kalıbıma bakma:KK73: olsun da Allah bişey düşünmüştür eminim bizim içinde.. kv olmasa kredide bitmiş olsa çlışmam da bu durumda çalışırım herhalde.. kız öle çatırt diye doğramam herhalde baksana daha çocuğu yaşıyamadım:KK64:
Siz naptınız evlilik yıldönümünüzde bal uslu durdumu:KK39:

Ayy maşallah yaa ne güzel anlatmışsın valla Allahım ayırmasın hep güzel günlerini göstersin inşallah pırıl pırıl evlat işte 4 tane ne mutlu

Hayir canim sevmedim emin ol hic degismemis insanlari asiri yobaz ve görgusuzler. Oyyy yaa masallahh canim ne kdar guzel :KK66: gunun her saati civil civil sizin evde :KK66: . Allahim herkese nasip etsin amiiinn. Sevmelere doyulmuyo gercekten oh siz artik ek gidada yiyosunuz tabi :)))
Allah yardimcin olsun canim zor orda yasamak..
Sorma foto videolar cok komik biri bi yandan biri bi yandan görenler guluyor :)) tugba ana kres evi oldu bizim evin adi artik yawas yawas basladik ek gidaya sebze corbasi yapiyorum arada sofradan tirtikliyorlar ekmek falan ama sen bi gör ortaligi savas alano gibi:))) her seyi yemek istiyorlat masallah suphanallah yemede sikinti yok

Kv bakcak mecburen canım biliyosun benim durumu :KK39: ama bir süre annem de olur yanında ama eşim bana çocuk olunca çalışcak performans görmüyorum sende diyo:-) biraz dayanıksızım da yorgunluğa karşı kalıbıma bakma:KK73: olsun da Allah bişey düşünmüştür eminim bizim içinde.. kv olmasa kredide bitmiş olsa çlışmam da bu durumda çalışırım herhalde.. kız öle çatırt diye doğramam herhalde baksana daha çocuğu yaşıyamadım:KK64:
Siz naptınız evlilik yıldönümünüzde bal uslu durdumu:KK39:

Ayy maşallah yaa ne güzel anlatmışsın valla Allahım ayırmasın hep güzel günlerini göstersin inşallah pırıl pırıl evlat işte 4 tane ne mutlu
Sagol bebegim Allah razi olsun tez zamanda senin de evladin olsun tatli telaslarin guzel sıkıntıların olsun inşallah rabbim.kimseye aratmasin

Pinkpinkblue Pinkpinkblue geçen gün eşime dedim ki çocuklar ağlayınca hep annesine gider sığıncak liman annedir ya bizimkine annen bakcak acaba canı yandığında annene mi gider bütün gün onu görcek.. şimdiden bunları düşünüyom kız delirdim herhalde daha bebek yok ortada:bicak::deli:

Al_pi Al_pi canım yarin gidecem aile hekimine daha görmedim internetten öğrenmiştim sonucu. O yazar mutlaka bakalım iyi olur insaAllah

IMG-20161004-WA0004.jpg

Back