• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ben de 2. Bebek için çabalıyorum 3,5 Yaşında bir kızım var 1,5 senedir deniyoruz geçmişte üç kaybım var bir sene önce boş gebelik yaşadım o zamandan beri hamile kalamadım.genetik iki faktör Heterozigot Dr sebepsiz infertilite dedi nerede ise denemediğim yol kalmadı bu ay da hsg ve yakı deneyeceğim inşallah.rabbim bizleri çok bekletmesin

Veson nasılsın canım uğramıyosun buralara..
Geçmiş sayfalara baktım da bu yazını gördüm,
alıntıyla bir selam vermek istedim..

)=

Veson nasılsın canım uğramıyosun buralara..
Geçmiş sayfalara baktım da bu yazını gördüm,
alıntıyla bir selam vermek istedim..

)=
Arada giriyorum cnm ne var ne yok yeni hamileler falan biraz okuyup çıkıyorum.sessiz takipteyim;) ben haftaya Perşembe histereskopi oluyorum cnm en son bir Prof a gittim yapışıklık var düzeltelim dedi.bir süre korunma olacak sanırım.sen neler yapıyorsun cnm nasılsın?

Arada giriyorum cnm ne var ne yok yeni hamileler falan biraz okuyup çıkıyorum.sessiz takipteyim:KK66: ben haftaya Perşembe histereskopi oluyorum cnm en son bir Prof a gittim yapışıklık var düzeltelim dedi.bir süre korunma olacak sanırım.sen neler yapıyorsun cnm nasılsın?

Evet canım güzel haberlerimiz var,
sessiz kalma, selam var arada =)
Merak ettim durumunu,
inşallah iyi gelir histerekopi canım.
Ben de rahim filmi çekileceğim kasım'Da inşallah..

;)

Al_pi Al_pi vesselam_ vesselam_ kızlar maşallah gzl hbrler ile gelmişsiniz bugün :nazar: Rabbim o Dr odasından hep gülerek çıkmayı nasip etsin hepimizeeee:KK19: başladı mı hamilelik belirtileri? Bnm çok tuhaf ama akşamları çok zor geciyor yemesem midem bulanıyor,yesem acayip bir hazımsızlık cekiyorum... bende şaşırdım ne yapacağımı :oops: koku hassasiyetini hiç anlatmıyorum tabi :sus: ben sanıyordum ki hamileler bol bol yemek yiyor, şaşırdım valla :bicak:
Semra24 Semra24 kuzum bak bnmde bir kayıbım var bende sadece coraspirin 100 lük kullanıyorum... hiç kafana takma stres olma Rabbim korusun hepimizin bebişini :dua:

Evet canım onu istiyorum ilk etapta bende 2-3 gündür aşırı kasık ve bel ağrım var acaba yumurtlama mı var diye merakımdan ovulasyon testi almıştım ondan birini denedim hafif 2. Çizgi belirdi ama sonunu mu yakalıcam yoksa yeni mi yumurtlucam bilemedim.. Eylül başında test yaptırmıştım d vitaminim birwz düşük çıktı ama doktor ilaç vermedi
Hic bir zarari yok d vitamininin al ic doktorlar vermiyor umursamiyor .. D vitamini duzelince adet bile kendiliginden geliyor aksatma 5tl bise devit adida al ic ..
D vitamini kadar önemli bir vitamin yok vucutta herseyi etkiliyor..

Al_pi Al_pi vesselam_ vesselam_ kızlar maşallah gzl hbrler ile gelmişsiniz bugün :nazar: Rabbim o Dr odasından hep gülerek çıkmayı nasip etsin hepimizeeee:KK19: başladı mı hamilelik belirtileri? Bnm çok tuhaf ama akşamları çok zor geciyor yemesem midem bulanıyor,yesem acayip bir hazımsızlık cekiyorum... bende şaşırdım ne yapacağımı :oops: koku hassasiyetini hiç anlatmıyorum tabi :sus: ben sanıyordum ki hamileler bol bol yemek yiyor, şaşırdım valla :bicak:
Semra24 Semra24 kuzum bak bnmde bir kayıbım var bende sadece coraspirin 100 lük kullanıyorum... hiç kafana takma stres olma Rabbim korusun hepimizin bebişini :dua:
Sag salim kucagimiza alacagimiz gunlerde gelsin insallah .
Belirti yok su anda arada karnim agriyor kasiklarim cok agriyor birde elim ayagim buz gibi donuyorum ama vucudum sicacik gozlerimden ates cikiyor ☺

Hic bir zarari yok d vitamininin al ic doktorlar vermiyor umursamiyor .. D vitamini duzelince adet bile kendiliginden geliyor aksatma 5tl bise devit adida al ic ..
Evet canım deneyeceğim onu saolasın çok pcosun altında yatan nedenlerden biri de sanırım d vitamini eksikliği

Evet canım güzel haberlerimiz var,
sessiz kalma, selam var arada =)
Merak ettim durumunu,
inşallah iyi gelir histerekopi canım.
Ben de rahim filmi çekileceğim kasım'Da inşallah..

:KK66:
Alpi yi diyorsan onu ilk tebrik eden ben oldum sanırım :KK48:diğer topikte mesajlaştık biraz .dr arayışında yardımcı oldu Sağolsun.

İnşallah hist den sonra herşey güzel olur senin de hsg iyi gelir inşallah;)

Bende kullanabilir miyim 16 cikmisti benim ki

Cnmmmm yazdım ama etiketleyemedim seni :KK66: hoşgeldin ne iyi ettinde geldin :KK66:
Cnm annem ameliyat oldu çok şükür iyileşiyor bende onun yanındayım yatılı kalıyorum gelen giden elimden geldiğince yardım ediyorum... çok şükür bugünümüze... asıl sen nasılsın defne nin gzl annesi :KK66: çok sorum olacak sizlere bir evime gideyim de :KK66:
Ben senin karnindaki 11 haftalik minisi yerimm ;) cok sevindim canim Allah tamamina erdirsin insallah aminn. Gormedim mesaji canim k.bkma . Gecnis sayfalari okuyacak kadar vaktim olmuyo :)) neyden ameliyat oldu canim cok geçmiş olsun . Sor canim tabiii seve seve cevaplarim ;)

İnşallah canım.. tabi öyle sağlıklı hayırlı evlat olsun da ne fark eder..

Geçen bi topik gördüm alpi eski topik baktım da hepsi çoluk çocuğa karışmış resmen hala devam ediyolae muhabbete boyut değişmiş sadece artık konuştukları şeyler inşallah bizde öyle oluruz..

Canım çok şükür Allah sağlıkla kucağına aldığını söylemeyi de nasip etsin..

Aynen öyle canım.. hayırlısı olsun yaa ikiz olursa bakmak sıkıntı ya annemi de çağırırım kv ile bakarlar ya da ben işten çıkarım ylına göre değişir kredi durumuna göre.. ikiz olursa bi keyif çocuğu yaparım diyorum ama 35 im de filan
Canim varya anneni bilmemde kv ye baktirmak istemezsin kendin bakarsin ;) ben kiskaniyorim sahsen baskasi alinca içten ice sinir oluyorum :)) . O gunler saglikla gelsinde canimm hayırlısı olsun 1 yada 2 yeterki saglikla sihatle gelsin yada gelsinler :)) . Kiz sen catirtt diye dogurursun:)()

Hayir canim. Aksaray
Ben aksarayda okudum cnm ilk kamu yönetimi mezunlarindanim :))) daha diplomam orda almak kismet olmadi eger vaktim olur da bir gun almaya gidersem ugrarim.insallah:))))

Bu arada bebisin az daha buyusun kiskanmazsin ben 4 unu birden kucaklamak icin neler vermezdim.yeter ki kimse dokunmasin die ama buyudukce alışıyorsun o kadar kiskanmiyorsun

Benim koca pimpirikli biraz doktor vermedigi surece icirmez sanırım..aile hekimi yazar mi
Yazar canim zaten testti orda yaptırmıştın demi ? D vit yazarmisiniz hocam de yazar canım . O yazmazsa sen kontrole gidomce kadin digumcudan yazmasini iste canim. Benim deger 15ti ben hep kullandim

Amin canim Rabbim herkese nasip etsin.. Zaman su gibi geciyor ama hamile olmayana ☺ Doguncada korkudan uykusuz kalirsin acaba kustu mu acaba nefes aliyor mu diye ☺
Aynen öyle canım zaman su gibi geçiyor hamile olmayana:))
Evet bizler yolunu gözledik bebişlerimizin hayirlisiyla kucağımıza aldığımızda da öyle özenli olacağız :)

Back