- 2 Eylül 2015
- 2.105
- 4.512
- 133
- 35
@deeploneliness canım duanı okudum inşallah Rabbim sabrının mükafatını gönderir..
Al_pi
canım yarınki kendi duamı da okudum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esime diyeyimde gidip alip gelelim bari yahuu![]()
bi pastayı hakettin bugün kendini ödüllendir..
canim nasilsin@deeploneliness canım duanı okudum inşallah Rabbim sabrının mükafatını gönderir..
Al_pi canım yarınki kendi duamı da okudum
esime diyeyimde gidip alip gelelim bari yahuubu ne böyle aseren hamileler gibi postayi pasta okumusum
![]()
canim cekti kiz pastayi keske benim olsa![]()
belli mi olur belki de vardır biseyler :)
bak öyleyse canim vekmedi sevmem ben kendisiniHahah pasta değil maalesef :) makarna salatası yaptıydık ayıptır söylemesi , pek severim de :)
keskeee nerde o günler bakalim kasim basina kadar edet olabilecek miyim
bak öyleyse canim vekmedi sevmem ben kendisinipasta olaydi iyiydi
![]()
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın tv ye bakıyoruz ev haliicanim nasilsin
bi ben sevmiyorum galiba makarnayla aram zaten yok hic... insallah pasta bebis habercisidir zira pastayida sevmem nerden cikti bu bilemedimInsallah bebis geliyodur onun habercisidir bu pasta
Bende cok severim makarna salatasinii![]()
bende ütü masasini orta yere koydum o bana bakiyor ben kk yaİyiyim canım çok şükür sen nasılsın tv ye bakıyoruz ev halii
benimkide bi ihtimal göbekten olabilir
Sağlıkla doğsun inşallah canım...38den sonra istediği Zaman gelsin inşallah :) bu günlere eriştik ya çok şükür Allah'a.
İsimsiz valla hala bebişim. Eşim kayınpeder adını koymak istiyor ben istemiyorum o yüzden adını koyamıyoruz.
Kayınpeder adını başka seçeceğimiz ismin yanına istiyor ama ne gerek var yahu.
Sağol şekerim size de afiyet olsun :)
Bi posta daha yedim şimdi çayla
Geçmiş olsun leylacım bu aralar mevsim geçişinden dolayı salgın var maalesef. Çabucak toparlar inşallah.
Ben de iyiyim şükür, bebiş de iyi yalnız suyu sınırdaymış.
Sağol canım, âmin inşallah.
Allah isteyen herkese hamilelik ve bütün hamilelere de sağlıkla kavuşmak nasip etsin.
Bu ay çok bereketli oldu, kızlar ayaklarını iyi sürüsün de herkes bebişli olsun topikte inşallaaahhhhh.
@Kartanesi_26 canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, seneye bebişinizle kutlayın inşallah.
Amin cnmAnlamı da çok güzelmiş canım, bi ara ben de niyetlendim, değiştireyim dedim
aklıma bir şey gelmedi kaldı öyle..
Amiiiiin arkadaşım, Allah razı olsun..
Nerede hasta biri varsa, Rabbim şifasını versin..
Ben de seni seviyorum, bak kalbimi gönderiyorum,
taa uzak yollardan sana..
![]()
bi ben sevmiyorum galiba makarnayla aram zaten yok hic... insallah pasta bebis habercisidir zira pastayida sevmem nerden cikti bu bilemedim
bende ütü masasini orta yere koydum o bana bakiyor ben kk ya![]()
Makarnaya bayılırım ben nedense tatlıyla çok aram yok ağır geliyor çikolatalı şeyler...benimkide bi ihtimal göbekten olabilir![]()
Özlemim nasılsın ya bugün nette sorun vardı giremedim o yüzden duanı okuyamadım yarın hemen okurum hakkını helal et kuzum yaHayırlı akşamlar hanımlar. Dua okuyan dillerinize ve içten yureklerinize sağlık. Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah ♥
makarnayi da tatliyida sevmem canim bende ama tuzlu kurabiye börek gibi seyleri severim.Makarnaya bayılırım ben nedense tatlıyla çok aram yok ağır geliyor çikolatalı şeyler...
Valla kızlar benim çok şükür ütü derdim yok.. İlk evlendiğimiz zamanlar toplu ütü yaptım bir baktım eşim sağolsun deneyip oraya buraya koyduğundan hiç ütülenmemiş gibi oluyordu sonra bir cinnet geldi bana kendi ütüsünü kendi yapıyor sabah ne giyecekse onu ütülüyor bende de alışkanlık oldu giymeden önce ütülüyorum biraz püsür işi oluyor ama olsun![]()
Kizlar guncel liste nasil ben toplu alabilirmiyim..
Aynen hamurişi candırrmakarnayi da tatliyida sevmem canim bende ama tuzlu kurabiye börek gibi seyleri severim.
ohh ne güzel ütüsüz bi hayat esim mecbur kalirsa yapar sürekli gömlek vs. giyiyor bide benim formalar tunik falan derken haftalik dünya kadar ütü birikiyor maalesef nefret ediyorum ütü yapmaktan.