• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

:KK70::KK70:keskeee nerde o günler bakalim kasim basina kadar edet olabilecek miyim

bak öyleyse canim vekmedi sevmem ben kendisini:-) pasta olaydi iyiydi:confused:

Insallah bebis geliyodur onun habercisidir bu pasta :D
Bende cok severim makarna salatasinii :D

Insallah bebis geliyodur onun habercisidir bu pasta :KK70:
Bende cok severim makarna salatasinii :KK70:
bi ben sevmiyorum galiba makarnayla aram zaten yok hic... insallah pasta bebis habercisidir zira pastayida sevmem nerden cikti bu bilemedim:KK70::KK70:
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın tv ye bakıyoruz ev halii
bende ütü masasini orta yere koydum o bana bakiyor ben kk ya :-)

38den sonra istediği Zaman gelsin inşallah :) bu günlere eriştik ya çok şükür Allah'a.
İsimsiz valla hala bebişim. Eşim kayınpeder adını koymak istiyor ben istemiyorum o yüzden adını koyamıyoruz.
Kayınpeder adını başka seçeceğimiz ismin yanına istiyor ama ne gerek var yahu.

Sağol şekerim size de afiyet olsun :)
Bi posta daha yedim şimdi çayla :KK70:

Geçmiş olsun leylacım bu aralar mevsim geçişinden dolayı salgın var maalesef. Çabucak toparlar inşallah.
Ben de iyiyim şükür, bebiş de iyi yalnız suyu sınırdaymış.

Sağol canım, âmin inşallah.
Allah isteyen herkese hamilelik ve bütün hamilelere de sağlıkla kavuşmak nasip etsin.
Bu ay çok bereketli oldu, kızlar ayaklarını iyi sürüsün de herkes bebişli olsun topikte inşallaaahhhhh.

@Kartanesi_26 canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, seneye bebişinizle kutlayın inşallah.
Sağlıkla doğsun inşallah canım...

Anlamı da çok güzelmiş canım, bi ara ben de niyetlendim, değiştireyim dedim
aklıma bir şey gelmedi kaldı öyle..

Amiiiiin arkadaşım, Allah razı olsun..
Nerede hasta biri varsa, Rabbim şifasını versin..

Ben de seni seviyorum, bak kalbimi gönderiyorum,
taa uzak yollardan sana..

:KK70:
49668.jpg
Amin cnm
Kaalbini yerim senin:)

bi ben sevmiyorum galiba makarnayla aram zaten yok hic... insallah pasta bebis habercisidir zira pastayida sevmem nerden cikti bu bilemedim:KK70::KK70:

bende ütü masasini orta yere koydum o bana bakiyor ben kk ya :-)
benimkide bi ihtimal göbekten olabilir:-):KK70:
Makarnaya bayılırım ben nedense tatlıyla çok aram yok ağır geliyor çikolatalı şeyler...

Valla kızlar benim çok şükür ütü derdim yok.. İlk evlendiğimiz zamanlar toplu ütü yaptım bir baktım eşim sağolsun deneyip oraya buraya koyduğundan hiç ütülenmemiş gibi oluyordu sonra bir cinnet geldi bana kendi ütüsünü kendi yapıyor sabah ne giyecekse onu ütülüyor bende de alışkanlık oldu giymeden önce ütülüyorum biraz püsür işi oluyor ama olsun :halay:

Hayırlı akşamlar hanımlar. Dua okuyan dillerinize ve içten yureklerinize sağlık. Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah ♥
Özlemim nasılsın ya bugün nette sorun vardı giremedim o yüzden duanı okuyamadım yarın hemen okurum hakkını helal et kuzum ya

Makarnaya bayılırım ben nedense tatlıyla çok aram yok ağır geliyor çikolatalı şeyler...

Valla kızlar benim çok şükür ütü derdim yok.. İlk evlendiğimiz zamanlar toplu ütü yaptım bir baktım eşim sağolsun deneyip oraya buraya koyduğundan hiç ütülenmemiş gibi oluyordu sonra bir cinnet geldi bana kendi ütüsünü kendi yapıyor sabah ne giyecekse onu ütülüyor bende de alışkanlık oldu giymeden önce ütülüyorum biraz püsür işi oluyor ama olsun :halay:
makarnayi da tatliyida sevmem canim bende ama tuzlu kurabiye börek gibi seyleri severim.
ohh ne güzel ütüsüz bi hayat esim mecbur kalirsa yapar sürekli gömlek vs. giyiyor bide benim formalar tunik falan derken haftalik dünya kadar ütü birikiyor maalesef nefret ediyorum ütü yapmaktan.

makarnayi da tatliyida sevmem canim bende ama tuzlu kurabiye börek gibi seyleri severim.
ohh ne güzel ütüsüz bi hayat esim mecbur kalirsa yapar sürekli gömlek vs. giyiyor bide benim formalar tunik falan derken haftalik dünya kadar ütü birikiyor maalesef nefret ediyorum ütü yapmaktan.
Aynen hamurişi candırr;) valla o konuda rahatım Allahtan canım yoksa işim işti benim de

Back