• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

O zaman ben görememişim canım çok bildirim vardı,
ben eğer yakalarsam çift çizgiyi sürpriz bir şekilde vermek istiyorumm
bir senede çok zor şeyler yaşadık, eşimi değişik bir şekilde sevindirmek istiyorum
bakalım, nasip. . .

=)

Rabbim nasip etsin yeter ki. .

93055581921840dcc4864f8d6a1eca22.jpg
Wallahi ne planlar ne projeler yapmistim cift cizgiyi gorunce hersey uctu gitti aklimdan ☺ Aile hekimligine gittim kan verip aksam supriz yapacaktim ki aile hekimligi sali gunu kan almiyormus..
En yakin hastane bile cok uzak bana bende aksama kadar bekleyemedim hemen ogreneyim diye msj attim testin resmini ☺
Oda şok oldu zaten ..
Rabbim nasip etsin insallah supriz yapmayi en kisa zamanda ..

Wallahi ne planlar ne projeler yapmistim cift cizgiyi gorunce hersey uctu gitti aklimdan ☺ Aile hekimligine gittim kan verip aksam supriz yapacaktim ki aile hekimligi sali gunu kan almiyormus..
En yakin hastane bile cok uzak bana bende aksama kadar bekleyemedim hemen ogreneyim diye msj attim testin resmini ☺
Oda şok oldu zaten ..
Rabbim nasip etsin insallah supriz yapmayi en kisa zamanda ..

İnşallah canım benim, Rabbim hayırlısını nasip etsin..
Bakarsın, ben yaparım size burada anlatırım,
nasip..

Bu arada Kartanesi_26 Kartanesi_26
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım..
Minnakla beraber nice güzel yıllarınız olsun inşallah..

:KK200::anneadayı::KK46:

Evet bugün oldum maalesef.Zaten geceden hissettirdi kasık ağrılarımdan. Normalde senin adetin düzenli değildi dmi o yüzden olmamıştır benim hep gününde gelir iğneden 15 gün geçti geldi şaşmadı yine.Senin kaç gün atıyosa yine o kadar atar heralde canım
valla canım ilaç kullanmadan olamıyorum adet :(

İnşallah canım allah razı olsun..
kanuni'ye devam edicek misin
gebelik takibinde?
Canım inan hiç bilmiyorum çağırıp duruyorlar yarinda gidecem sonra bir yada iki hafta gitmicem cagirsalarda..

Gebe polikinikleri ayrı oraya yönlendirirler sanırım herşey yoluna girince.acikcasi belli bir süre kanuni' ye gitmeyi ddusunuyorum devam ederse.Hastane kalabalık ama güzel yinede büyük konusmayayim hersey yolunda gider insALLAH

İnşallah canım kullanıcı değişikliği yapmışsın
=)
sen unutulur musun hiç!
dördüzleri öp bizim yerimize..

:KK46::KK46::KK46::KK46:
:KK200::KK200::KK200::nazar:

Guatrdan ameliyat oldu canım parça kötü çıktı, alıp temizliycekler
tekrardan ameliyat olucak yani..
Sağolasın..

:KK37:
Evet canim anlami 4 yildiz cicegi:)))
canimsin seviyorum seni :KK19:
Annenne de cok gecmis olsun canim insallah temizlenir ilerlemez iyi olur annecigin canimiz bizim onlar rabbim dermanini da verir icini ferah tut

Evet canim anlami 4 yildiz cicegi:)))
canimsin seviyorum seni :KK19:
Annenne de cok gecmis olsun canim insallah temizlenir ilerlemez iyi olur annecigin canimiz bizim onlar rabbim dermanini da verir icini ferah tut

Anlamı da çok güzelmiş canım, bi ara ben de niyetlendim, değiştireyim dedim
aklıma bir şey gelmedi kaldı öyle..

Amiiiiin arkadaşım, Allah razı olsun..
Nerede hasta biri varsa, Rabbim şifasını versin..

Ben de seni seviyorum, bak kalbimi gönderiyorum,
taa uzak yollardan sana..

:KK70:
49668.jpg

Canım inan hiç bilmiyorum çağırıp duruyorlar yarinda gidecem sonra bir yada iki hafta gitmicem cagirsalarda..

Gebe polikinikleri ayrı oraya yönlendirirler sanırım herşey yoluna girince.acikcasi belli bir süre kanuni' ye gitmeyi ddusunuyorum devam ederse.Hastane kalabalık ama güzel yinede büyük konusmayayim hersey yolunda gider insALLAH

Hayırlısı guzelim, sorun düşünme,
herşey güzel ilerleyecek inşallah..
Evet çok kapsamlı hastane,
ben de orada riskli gebelik grubunda olacağım için
perinotoloji bölümüne gideceğim ileride inşallah. .

;)

Kartanesi_26 Kartanesi_26
Canım benim evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun Allahın izniyle insallah bidahaki evlilik yıl dönümünde 3 kisi olcaksınız ne güzel yaa :) :KK200::KK200::KK200:

_Verda_ _Verda_
Güzelim nasılsın anneciğin nasıl tekrar tekrar cok gecmis olsun acil sifalar versin..
Bu arada o gebelik polikliniklerine karnı burnunda da gidiceksin doguma da gidiceksin inaniyorum Rabbim nasip edecek :):dua:
Şuan aksam ezani okunuyor burada..
Rabbim hepimize en en en hayirlisini yasamayi nasip etsin herseyin..
Dualarimizi dosdogru yapabilmeyi nasip etsin..
Dualari kabul olunan kullaribdan olmamizi nasip etsin insallah.. Amin.. :KK19:

@deeploneliness canım okudum duanı.. Rabbim aklında gönlünde ne hayırlı muradın ne duaların varsa yasamani nasip etsin hayirlisiyla insallah.. ♡
Al_pi Al_pi kuzucum okudum duamı sana da bildireyim dedim.. Rabbim hepimizin dualarımızı kabul etsin insallah :KK200:

TaeYang TaeYang
Canımcım iyiyiz çok sükür sen nasilsin neler yapiyosun :)

Olur canim en sona ekliyorum unuttugum varsa soyleyin cidden farkinda degilim ..
eline saglik canim :rapci:
Kuzum ben biraktim Allaha emanet Rabbim nasip ettiyse dogacak zaten sıkıntıya strese gerek yok once olsa simdiye kadar 50 sayfa yazi okumustum o normal mi bu belirtimi diye simdi hic bisi yapmiyorum duami ediyorum hepiniz icin de :KK66:
en güzeli canim icin ferah bebis Allah"a emanet insallah :KK200:
Haklisin Tatlim yok yok bugün attım bütün kotu düşünceleri bir kenara alpinde dediği gibi Allaha emanetiz duamizi ederiz bolca..
Anın tadını çıkaralım. Güzel dusunup güzel olsun insaAllah.
Rabbim sizlerede nasip etsin insaAllah :KK200::dua:
amin canim at tabii hep tedirginsin sen cok fazla arastirma kurcalama inslalah hersey güzel olacak.:KK200:
Merhaba hanimlar..ben yeni katiliyorum araniza baska bir topikte @Elcanki ve @LeYLa_21 arkadasim :) bu duanin en can alici noktasi uzaktan bakma kismi beni cok etkiledi.evet simdilik uzaktan bakiyoruz rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..dualarimiz kabul olsun insallah..
Al_pi Al_pi canim ne ignesi oluyorsun..hamilesin galiba adini duydum tebrik ederim saglikla kucagina alirsin insallah
hosgeldin canim aramiza
Insallah masip olurda yaparsın cabim sende :KK66:. Heheheh 43 te olmuş olabilir 3 hafta once 15 gunum var diyodu daha dun gene hamileydi :))) . Valla gercekten ilgisi var sanirim harketli olmakla kolay doğumun ben öldüm sanmistim :KK45:
:KK70::KK70: Allah bi avazda kurtarsin insallah komsunu
Canım iyiyim, seni buralarda göremeyince merak ettim..
sagol zeynepcim benim isler iste kosturmaca:KK30:
Kızlar nasılsınız?

Geçmiş olsun leylacım nesi var prensesin?
iyiyiz canim sen nasilsin

:KK70: :KK70: haha yerim seni kız.. yok kuzum sütün icine dogruyosun maydonozu kaynatip buharina oturuyosun sifa olur insallah amiiin amin.. sen nasilsin Defne balı nasıl :KK37:
:KK49: hatta ben bu sutu deneyecektim kaynatip buharina oturacaktim carpilirim diye korkmustum :110:. Iyi canim ayagimda salliyorum suan :işsiz:

Back