• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

ayy şimdi gördüm testi canım..
inşallah bebiş vardır,
çok sevindim, kan ne zaman verirsin?
klomen kullanmıştın değil mi,

:KK200:

selam kızlar, iğneden sonra 10.günüm bu gün, sabah idrar testi negatif çıktı :KK43: pozitife döner mi ki?

ayy şimdi gördüm testi canım..
inşallah bebiş vardır,
çok sevindim, kan ne zaman verirsin?
klomen kullanmıştın değil mi,

:KK200:
İnsaAllah kuzum Bazı testler kandırıyor yaa o yüzden tam sevinemiyorum bir kaç gün geçsin öyle kan test yaptıracam..
Evet serephone kullandim.. Rabbim emegimizin karşılığını versin insaAllah

İnsaAllah kuzum Bazı testler kandırıyor yaa o yüzden tam sevinemiyorum bir kaç gün geçsin öyle kan test yaptıracam..
Evet serephone kullandim.. Rabbim emegimizin karşılığını versin insaAllah

Amin canım geçen ay benim de silik çıktı, ama kanda negatifti.
Hem de o hassas testlerden almıştı eşim.
İnşallah seninki pozitiftir arkadaşım,
Rabbim nasip etsin yeter ki. .

Amin canım geçen ay benim de silik çıktı, ama kanda negatifti.
Hem de o hassas testlerden almıştı eşim.
İnşallah seninki pozitiftir arkadaşım,
Rabbim nasip etsin yeter ki. .
Onun için kanda gormedikce inanamiyacam sanırım. Bendede olmuştu bi kaç kere böyle bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler..

Onun için kanda gormedikce inanamiyacam sanırım. Bendede olmuştu bi kaç kere böyle bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler..

Aynen arkadaşım, teslimiyet güzel bir şey...
İnşallah güzel haberini alırız,
güzel haberlere ihtiyacımız var..

;)

selam kızlar, iğneden sonra 10.günüm bu gün, sabah idrar testi negatif çıktı :KK43: pozitife döner mi ki?

Merhaba hoşgeldiniz..
Çatlatma iğnesi mi?
İğneden 15 gün sonra çıkan sonuçlar doğru oluyor genelde..
Henüz çok erken idrarda çıkması için. .

nasılsın özlemcim?
İyiyim Leyla Abla sen nasılsın? Bu arada senin yumurta bu gün çatlar geçen ayda bu zamanlarda çatlamış ;) Bebişe dönsün inş.

Yaptım kızlar hafif pembe çıktı insaAllah kandirmiyordur beni yaaa :KK43: akşam bir daha yapacam... bugün adet günüm normalde..Eki Görüntüle 1900478
Vuhuuu Allahtan başka bir şey dilesem olacakmış demek ki ;) Tebrik ederim canım bence hamilesin kanda kesinleştirmelisin bir an önce ;)

İyiyim Leyla Abla sen nasılsın? Bu arada senin yumurta bu gün çatlar geçen ayda bu zamanlarda çatlamış :KK66: Bebişe dönsün inş.

Vuhuuu Allahtan başka bir şey dilesem olacakmış demek ki :KK66: Tebrik ederim canım bence hamilesin kanda kesinleştirmelisin bir an önce :KK66:
Canım insaAllah insaAllah... Biraz geçsin adet tarihim ilk işim kan vermek olacak..
Eşimin haberi yok sürpriz yapmak istiyorum ama bilmiyorum :(
Akşam bir daha yapacam test..

Canım insaAllah insaAllah... Biraz geçsin adet tarihim ilk işim kan vermek olacak..
Eşimin haberi yok sürpriz yapmak istiyorum ama bilmiyorum :KK43:
Akşam bir daha yapacam test..
Yap canım için rahatlasın ama akşamki test de aynı çıkacak ben eminim ;) Sabah idrarı bile değilken böyle çıkmış daha ne olsun ;)

Yap canım için rahatlasın ama akşamki test de aynı çıkacak ben eminim :KK66: Sabah idrarı bile değilken böyle çıkmış daha ne olsun :KK66:
Sabah idrarı canım bu yani şöyle sabah namazına kalktim uyudum kalktim ikinci idrarim.(5-6saat sonra)..
Bakalım canım bugün adet günüm normalde

Merhaba hoşgeldiniz..
Çatlatma iğnesi mi?
İğneden 15 gün sonra çıkan sonuçlar doğru oluyor genelde..
Henüz çok erken idrarda çıkması için. .

hoşbulduk, evet çatlatma iğnesi. geçen ay da 11. günde yapmıştım, negatifti daha da değişmedi sonuç, tek yumurta vardı.
bu ay 2 yumurta vardı, çok umutluydum.. umarım değişir..

İyiyim Leyla Abla sen nasılsın? Bu arada senin yumurta bu gün çatlar geçen ayda bu zamanlarda çatlamış :KK66: Bebişe dönsün inş.

Vuhuuu Allahtan başka bir şey dilesem olacakmış demek ki :KK66: Tebrik ederim canım bence hamilesin kanda kesinleştirmelisin bir an önce :KK66:
sağol canım iyiyim çok şükür...ovulasyon bugün olabilir canım ..test yeni koyuldu...

İnşallah ilerde çocuklarımız da okuyabilir onları.. Ben çok isterim ki bir evladım olsun o da annemle babam aşık olmuş, mutlularmış desin
bende cok isterdim canim, ben annemle babamin mektuplarina bakarim bazen cok güzel tarifi yok..
Amin gülüm..Allah razı olsun büşram...ağzına yüreğini sağlık..Rabbim cümlemizi sevindirsin kuzum...:KK74:

amin bitanem...:KK74:kızım çok istiyor ablası..Rabbim inşallah onun ve hepimizin dualarını kabul etsin kuzum...dileyen isteyen bu yolda üzülen herkesi annelikle taçlandırsın inşallah gülüm...:dua:
sen nasılsın canım?doktora falan gidiyormusun varmı tedavi?:KK60:
iyiyim ben ablacim simdilik tedavi yok testleri bekliyorum genetikten daha cikmadi.

Back