- 22 Nisan 2015
- 19.171
- 116.703
- 598
Ooo telaşlı günler diyorsun,Allah kolaylık versin canim..kalicilar mi ?
Evet canım kalıcılar =) sen hasta oldun mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo telaşlı günler diyorsun,Allah kolaylık versin canim..kalicilar mi ?
İnsaAllah canım yaa insaAllah senin günün gecmismiydi bikac gün geçsin öyle test yaptırırım şuan hala soktayimvesselam_ benimde böyle çıkmıştı canım ay inşallah mutlu haberi kan testiyle tamamen verirsin hadii kan ver canim yaa inşaallah yüzün güler bu sefer ❤
İnsaAllah kuzum Bazı testler kandırıyor yaa o yüzden tam sevinemiyorum bir kaç gün geçsin öyle kan test yaptıracam..ayy şimdi gördüm testi canım..
inşallah bebiş vardır,
çok sevindim, kan ne zaman verirsin?
klomen kullanmıştın değil mi,
![]()
İnsaAllah kuzum Bazı testler kandırıyor yaa o yüzden tam sevinemiyorum bir kaç gün geçsin öyle kan test yaptıracam..
Evet serephone kullandim.. Rabbim emegimizin karşılığını versin insaAllah
Onun için kanda gormedikce inanamiyacam sanırım. Bendede olmuştu bi kaç kere böyle bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler..Amin canım geçen ay benim de silik çıktı, ama kanda negatifti.
Hem de o hassas testlerden almıştı eşim.
İnşallah seninki pozitiftir arkadaşım,
Rabbim nasip etsin yeter ki. .
Onun için kanda gormedikce inanamiyacam sanırım. Bendede olmuştu bi kaç kere böyle bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler..
selam kızlar, iğneden sonra 10.günüm bu gün, sabah idrar testi negatif çıktıpozitife döner mi ki?
İyiyim Leyla Abla sen nasılsın? Bu arada senin yumurta bu gün çatlar geçen ayda bu zamanlarda çatlamışnasılsın özlemcim?
Vuhuuu Allahtan başka bir şey dilesem olacakmış demek kiYaptım kızlar hafif pembe çıktı insaAllah kandirmiyordur beni yaaaakşam bir daha yapacam... bugün adet günüm normalde..Eki Görüntüle 1900478
Canım insaAllah insaAllah... Biraz geçsin adet tarihim ilk işim kan vermek olacak..İyiyim Leyla Abla sen nasılsın? Bu arada senin yumurta bu gün çatlar geçen ayda bu zamanlarda çatlamışBebişe dönsün inş.
Vuhuuu Allahtan başka bir şey dilesem olacakmış demek kiTebrik ederim canım bence hamilesin kanda kesinleştirmelisin bir an önce
![]()
Yap canım için rahatlasın ama akşamki test de aynı çıkacak ben eminimCanım insaAllah insaAllah... Biraz geçsin adet tarihim ilk işim kan vermek olacak..
Eşimin haberi yok sürpriz yapmak istiyorum ama bilmiyorum
Akşam bir daha yapacam test..
Sabah idrarı canım bu yani şöyle sabah namazına kalktim uyudum kalktim ikinci idrarim.(5-6saat sonra)..Yap canım için rahatlasın ama akşamki test de aynı çıkacak ben eminimSabah idrarı bile değilken böyle çıkmış daha ne olsun
![]()
Merhaba hoşgeldiniz..
Çatlatma iğnesi mi?
İğneden 15 gün sonra çıkan sonuçlar doğru oluyor genelde..
Henüz çok erken idrarda çıkması için. .
Git kan ver kıs :) değerini de öğrenelim sonra kutlamalara başlayalım :)Yaptım kızlar hafif pembe çıktı insaAllah kandirmiyordur beni yaaaakşam bir daha yapacam... bugün adet günüm normalde..Eki Görüntüle 1900478
sağol canım iyiyim çok şükür...ovulasyon bugün olabilir canım ..test yeni koyuldu...İyiyim Leyla Abla sen nasılsın? Bu arada senin yumurta bu gün çatlar geçen ayda bu zamanlarda çatlamışBebişe dönsün inş.
Vuhuuu Allahtan başka bir şey dilesem olacakmış demek kiTebrik ederim canım bence hamilesin kanda kesinleştirmelisin bir an önce
![]()
bende cok isterdim canim, ben annemle babamin mektuplarina bakarim bazen cok güzel tarifi yok..İnşallah ilerde çocuklarımız da okuyabilir onları.. Ben çok isterim ki bir evladım olsun o da annemle babam aşık olmuş, mutlularmış desin
iyiyim ben ablacim simdilik tedavi yok testleri bekliyorum genetikten daha cikmadi.Amin gülüm..Allah razı olsun büşram...ağzına yüreğini sağlık..Rabbim cümlemizi sevindirsin kuzum...
amin bitanem...kızım çok istiyor ablası..Rabbim inşallah onun ve hepimizin dualarını kabul etsin kuzum...dileyen isteyen bu yolda üzülen herkesi annelikle taçlandırsın inşallah gülüm...
sen nasılsın canım?doktora falan gidiyormusun varmı tedavi?![]()
inşallah vardır canım..hadi bakalım kan ver hemen...Onun için kanda gormedikce inanamiyacam sanırım. Bendede olmuştu bi kaç kere böyle bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler..