• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

iyiyim ben de alpicim çok sağolasın.
ben de merak ediyordum herhalde kafasını toplamaya ihtiyacı oldu.
güzelliklerle döner inşallah.

Saye- Saye- nöbet masıl geçti bacım :)

@Enyalios temizlik bitmedi mi kız :)

umutLatahzen umutLatahzen nasılsın şekerim nasıl gidiyor :)

@LeYLa_21 nasılsın leylacım fıstık kızın nasıl?

M M_atruska nasılsın şekerim nasıl gidiyor diyet işler filan :)

vesselam_ vesselam_ naber canım görüşemiyoruz bayadır?

Kartanesi_26 Kartanesi_26 nasılsın canım annen nasıl oldu? patolojisi çıktı mı? hem artık bi takvim yap sen de bakiim :)

@deeploneliness özlemcim naber? nasıl gidiyo iş güç?

derandiren derandiren bayadır sesin çıkmıyor nasılsınız bakem?

@Ebush_354 nasılsın canım? nasıl gidiyo yoğunsun herhalde bu aralar?

@Mor Seven naber sen de yoksun ortalarda çoktur?

@Ters Lale nasılsın canım keyifler yerinde mi?
Kuzum iyiyim şükür Teşekkürler sorduğun için ;) diyet yapıyorum ama kilolar gitmiyo çünkü insülin direncim yüksek :( sen nasilsin kuzum

TaeYang TaeYang iyiyim kuzum bat son 3 gün kaldı ilk kez bu kadar heyecanliyim bilmiyorum bir belirtide yok aslında herşeye hazirlikliyim tabikide vardır bir hayır dicem..
Çok dua et bizlere...
Kuzum inşallah bu ay mucizen gelir bu heyecan mutluluk olur

TaeYang TaeYang Allah razı olsun cnm maşallah hepimizi ne gzl takip ediyorsun :KK15: annemin sonuçları hayırlısıyla yarın belli olacak bugün Ankara'ya geçtiler tabi doğal olarak bir stres var üstümüzde Rabbim inşallah temiz sonuçlarla uğurlamayı nasip eder...pabucumu dama atsın arkadaşlar bende ekleyecem günlüğü okadar çok istiyorum Kı hmn arkamdan birileri gelsin:dua:

@deeploneliness cnm şimdiden gecmiş olsun inşallah sorunsuz geçer kendini rahat bırak olur mu cnm... Bu ay gelecek die düşün hep o mucize :KK66:

Saye- Saye- hadi hayırlı hbrlerle gelin cnm... İnşallah bundan sonra Kı gidişin gebelik takibi için olur cnm :KK200:

vesselam_ vesselam_ geri sayım başladı demek, ayyy inşallah müjdeli hbrini paylaşırsın cnm Bnm :KK54:

kizlar bu arada genetik sonuclarimiz cikmis yarin gitcez bakalim neler bekliyor bizi
Hayırlı güzel haberle gelin Inşallah canım ♥ 5 Benim isten çıkış saatim sen de tam o ara uyanmissin sanirim:KK48:

TaeYang TaeYang iyiyim kuzum bat son 3 gün kaldı ilk kez bu kadar heyecanliyim bilmiyorum bir belirtide yok aslında herşeye hazirlikliyim tabikide vardır bir hayır dicem..
Çok dua et bizlere...
Geri sayım başladı o zaman. Bebis haberini alırız inşallah canım buralar da senlenir tekrardan ;)

@deeploneliness cnm şimdiden gecmiş olsun inşallah sorunsuz geçer kendini rahat bırak olur mu cnm... Bu ay gelecek die düşün hep o mucize :KK66:

Saye- Saye- hadi hayırlı hbrlerle gelin cnm... İnşallah bundan sonra Kı gidişin gebelik takibi için olur cnm :KK200:

vesselam_ vesselam_ geri sayım başladı demek, ayyy inşallah müjdeli hbrini paylaşırsın cnm Bnm :KK54:

@deeploneliness yarin hsg mi cekileceksin bizleride haberdar et guzel haberlerle donersin insallah..
Saye- Saye- sonuclar yarin cikiyormus hadi hakkinda hayirlisi sende iyi haberler ver bize ..
vesselam_ vesselam_ canim sende bize guzel haberler verirsin insallah heyecanin uzun sursun ..
aminnn..
Inşallah canlar ya dua edin olur mu gecsin gitsin bir an önce istiyorum. Yarın öğleye doğru haberdar ederim ;)

Hayırlı güzel haberle gelin Inşallah canım ♥ 5 Benim isten çıkış saatim sen de tam o ara uyanmissin sanirim:KK48:

Geri sayım başladı o zaman. Bebis haberini alırız inşallah canım buralar da senlenir tekrardan :KK66:

Inşallah canlar ya dua edin olur mu gecsin gitsin bir an önce istiyorum. Yarın öğleye doğru haberdar ederim :KK66:
Inşallah hiç bir sorun çıkmaz özlemim ve sonra bebişin gelir ;)

sağol kuzum ..iyiyiz çok şükür..şu ara yumoş çatlamadı onun stresindeyim..inşallah bir kaç güne çatlar...kızımda iyi teyzesi..öğlen kreşten geldi..öpüp çıktım evden...demin bakıcıyı aradım oyun oynuyormuş yemek yemiş...dün topicin hamiş listesine baktım..doğum sırası sendeymiş..öncekiler hep doğurmuş...inşallah sağlıkla yavrunu kucaklarsın canımcım...çok öpüyorum gülüm...:nazar::KK200::KK68:
kısmetse sıra bende inşallah canım. hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah.
yumurtayı dert etme. hatta bence hiç takip etme birazsal kendini gitsin.

Ben de özledim.. Ama herkes kendi halinde bir anda şenlenir yine topiğimiz güzel haberlerle :KK66: Heyecan olması çok normal sağlıkla kucağına alacaksın İnşallah.. Normal doğum mu istiyorsun canım? Dr'a gittin mi yakında ters dönmüş mü bebiş..
inşallah eski haline döner buralar, ardarda güzel haberler alırız :)
normal düşünüyorum bir aksilik olmazsa.
döndü ya hem de nst çekerken döndü, usg yapılırken tersti 20 dk sonra inmiş kafa aşağı :D

TaeYang TaeYang canım bi ara etiketlemiştim sormuştum seni göremedin sanırım:110::) idare ediyorum kaburgalarım çok ağrıyor yatamıyorum napacağimida bilmiyorum.
Sen nasılsın? Doğuma az kaldı hayırlısıyla,sağlıkla kucağımıza alacağımız günler gelecek inşallah

görmedim canım yoksa yazmam mı hiç?
senin bebiş de büyümüş maşallah artık ağrılar artacak yavaş yavaş.
iyiyim ben de çok şükür, izne çıktım evde takılıyorum öyle :)

su an uykudan kalkmis olmam her seyi anlatiyor galiba canimcim:KK70: nasilsin hazirliklara baslamissin

kizlar bu arada genetik sonuclarimiz cikmis yarin gitcez bakalim neler bekliyor bizi

hahaha :) anlaşıldı berbat geçmiş.
benim de vücut kaldırmıyordu artık nöbet olayını, eve pert geliyordum.
sonuçlarınız güzel çıkmıştır inşallah, iyi haberlerle gel.

Kuzum iyiyim şükür Teşekkürler sorduğun için :KK66: diyet yapıyorum ama kilolar gitmiyo çünkü insülin direncim yüksek :KK43: sen nasilsin kuzum
ben de iyiyim canım sağolasın.
endokrine bir görünsene aslında.
hem diyetisyene yönlendirir, hem de ilaç başlar belki insülin direnci için, daha kolay kilo verirsin.

Çok dua et bizlere...
canımm illa belirti olacak diye bir şey yok ki sonuçta, inşallah gelmiştir bebeler, adetin 9 ay daha gelmesin amiinn.

TaeYang TaeYang Allah razı olsun cnm maşallah hepimizi ne gzl takip ediyorsun :KK15: annemin sonuçları hayırlısıyla yarın belli olacak bugün Ankara'ya geçtiler tabi doğal olarak bir stres var üstümüzde Rabbim inşallah temiz sonuçlarla uğurlamayı nasip eder...pabucumu dama atsın arkadaşlar bende ekleyecem günlüğü okadar çok istiyorum Kı hmn arkamdan birileri gelsin:dua:
güzel haberlerle gelirsin umarım, patoloji iyi çıkmıştır inşallaj.
ayağını iyi sürü de hamile dolsun burası hihihi :)

Geri sayım başladı o zaman. Bebis haberini alırız inşallah canım buralar da senlenir tekrardan :KK66:

Inşallah canlar ya dua edin olur mu gecsin gitsin bir an önce istiyorum. Yarın öğleye doğru haberdar ederim :KK66:
özlemcim güzel geçer umarım hsg. korkma hiç öyle acı olmuyor merak etme.

hem diyetisyene yönlendirir, hem de ilaç başlar belki insülin direnci için, daha kolay kilo verirsin.

canımm illa belirti olacak diye bir şey yok ki sonuçta, inşallah gelmiştir bebeler, adetin 9 ay daha gelmesin amiinn.

Dr ilaç vermek istemedi kuzum 65 kilo falan olursan kendisi düşer normal şekilde kilo vermeye başlarsın dedi. çok ilgili bir dr ve ilaca karşı. sabırlı ol diyo habire

Hayırlı haberlerle dön haticem inşallah
amin canim insallah:KK15:
Günaydın tatlım vesselam var sanırım bide ben :)
bende kimse yok diye ciktim siz gelmissiniz ne sans:işsiz:
Guzel haberler verirsin insaAllah canım benim bu arada Tunaydin :-)
insallah canim:KK15: evet 24 saatlik uykusuzluk ancak daha atamadim:-)
aminn canim insallah bol bol dua et bize:KK60:
Saye- Saye- sonuclar yarin cikiyormus hadi hakkinda hayirlisi sende iyi haberler ver bize ..
alpim insallah oktorla görüsür görüsmez yazarim size canim:KK200:
:-):KK23: evet canim yarasa gibi olduk iyice gece calis gündüz uyu:halay:
hamileyken falan olacak is degil canim nöbet kaldiramiyor insan. hemde ne berbat hic sorma gece 12den sonra cozuttu bölge:sinirli:
insalalh sonuclar iyi gelir canim yarin haber veririm sizlere

Biliyorum canım görmediğini:)) oh evin iyice tadını çıkar yürüyüşte yapmayı ihmal etme.Ben şimdi geldim yürüyüşten,evet bizim prenses büyümüş teyzesi sanada az kalmış hayırlısıyla doğuralım inşallah

Back