• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlar benim icin duasını okuyan ve okuyacak olan herkese cok tesekkur ederim agziniza saglik Allah kabul etsin butun dualarimizi
Al_pi Al_pi kuzum ben dualarimi bitirdim sana da haber vereyim dedim kendi duami da okudum..

vesselam_ vesselam_
LeYLa_21 LeYLa_21
Saye- Saye-
Semra24 Semra24
Elcanki Elcanki
Kizlar sizin dualarinizi da okudum Rabbin tez zamanda hayirlisiyla dualarimizi yasamayi nasip etsin bizlere insallah...

Kızlar benim icin duasını okuyan ve okuyacak olan herkese cok tesekkur ederim agziniza saglik Allah kabul etsin butun dualarimizi
Al_pi Al_pi kuzum ben dualarimi bitirdim sana da haber vereyim dedim kendi duami da okudum..

vesselam_ vesselam_
LeYLa_21 LeYLa_21
Saye- Saye-
Semra24 Semra24
Elcanki Elcanki
Kizlar sizin dualarinizi da okudum Rabbin tez zamanda hayirlisiyla dualarimizi yasamayi nasip etsin bizlere insallah...
Canım duanı okudum Allah kabul etsin...Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah...

Iyiyim canim sen nasilsin ? Evet gordum profilini :KK43: Uzun suredir aklimdaydi hep unutuyorum yazmayi merakta ediyordum insallah iyidir oda :-/
iyiyim ben de alpicim çok sağolasın.
ben de merak ediyordum herhalde kafasını toplamaya ihtiyacı oldu.
güzelliklerle döner inşallah.

Saye- Saye- nöbet masıl geçti bacım :)

@Enyalios temizlik bitmedi mi kız :)

umutLatahzen umutLatahzen nasılsın şekerim nasıl gidiyor :)

LeYLa_21 LeYLa_21 nasılsın leylacım fıstık kızın nasıl?

@Saadetim33 nasılsın şekerim nasıl gidiyor diyet işler filan :)

vesselam_ vesselam_ naber canım görüşemiyoruz bayadır?

Kartanesi_26 Kartanesi_26 nasılsın canım annen nasıl oldu? patolojisi çıktı mı? hem artık bi takvim yap sen de bakiim :)

@deeploneliness özlemcim naber? nasıl gidiyo iş güç?

derandiren derandiren bayadır sesin çıkmıyor nasılsınız bakem?

Ebush_354 Ebush_354 nasılsın canım? nasıl gidiyo yoğunsun herhalde bu aralar?

Mor Seven Mor Seven naber sen de yoksun ortalarda çoktur?

@Ters Lale nasılsın canım keyifler yerinde mi?

Kartanesi_26 Kartanesi_26 nasılsın canım annen nasıl oldu? patolojisi çıktı mı? hem artık bi takvim yap sen de bakiim :)

İyiyim canımcım :KK15:Sağolasın hepimizi tek tek etiketlemişsin esas sen nasılsın? Doğum yaklaştı heyacan var mı ;)

İyiyim canımcım :KK15:Sağolasın hepimizi tek tek etiketlemişsin esas sen nasılsın? Doğum yaklaştı heyacan var mı :KK66:
özledim sizi, eski sohbetleri :)
iyiyim ben de çok şükür :)
biraz heyecan biraz da korku karışık gidiyorum bakalım.
hazırlıklarıımı yapıyorum yavaş yavaş artık.

sağol kuzum ..iyiyiz çok şükür..şu ara yumoş çatlamadı onun stresindeyim..inşallah bir kaç güne çatlar...kızımda iyi teyzesi..öğlen kreşten geldi..öpüp çıktım evden...demin bakıcıyı aradım oyun oynuyormuş yemek yemiş...dün topicin hamiş listesine baktım..doğum sırası sendeymiş..öncekiler hep doğurmuş...inşallah sağlıkla yavrunu kucaklarsın canımcım...çok öpüyorum gülüm...:nazar::KK200::KK68:

özledim sizi, eski sohbetleri :)
iyiyim ben de çok şükür :)
biraz heyecan biraz da korku karışık gidiyorum bakalım.
hazırlıklarıımı yapıyorum yavaş yavaş artık.
Ben de özledim.. Ama herkes kendi halinde bir anda şenlenir yine topiğimiz güzel haberlerle ;) Heyecan olması çok normal sağlıkla kucağına alacaksın İnşallah.. Normal doğum mu istiyorsun canım? Dr'a gittin mi yakında ters dönmüş mü bebiş..

Ah ah Leyla abla ateşle uğraşmaktan benim cevabı göremiyorsun ki :KK70: Yazdım sana cevap yarın hsg ye giriyorum.. Sen nasılsın?
görmemişim demekki tatlım yaa...kusura bamya :KK70: bu yumurta çatlama olayı beni gıcık etti iki aydır...kürtaj kaynaklımı nedir bilmiyorum..bu ayda adet gelirse doktora kesin gidecem...bıktım artık uğraşmaktan ya...çok yoruldum inanki....inşallah sonucun temiz çıkar canım...:KK36:

görmemişim demekki tatlım yaa...kusura bamya :KK70: bu yumurta çatlama olayı beni gıcık etti iki aydır...kürtaj kaynaklımı nedir bilmiyorum..bu ayda adet gelirse doktora kesin gidecem...bıktım artık uğraşmaktan ya...çok yoruldum inanki....inşallah sonucun temiz çıkar canım...:KK36:
Kürtajdan sonra bendeki ateş tabloları hep zik zaklıydı. Yumurtalama olmuş gösterdi ff ama kaliteli olduğunu sanmıyorum o yüzden bir kaç ay düzensizlik olması normal canım ama sen yine de bir görün derim. Patoloji raporunuz çıktı mı?
Bu arada ben de yoruldum Leyla Abla hsg'deki ay da dahil artık akışına bırakıyorum ne ateş ne ovulasyon testi hepsini bırakıyorum. Hayırlısı neyse o olsun artık benim için..

Kürtajdan sonra bendeki ateş tabloları hep zik zaklıydı. Yumurtalama olmuş gösterdi ff ama kaliteli olduğunu sanmıyorum o yüzden bir kaç ay düzensizlik olması normal canım ama sen yine de bir görün derim. Patoloji raporunuz çıktı mı?
Bu arada ben de yoruldum Leyla Abla hsg'deki ay da dahil artık akışına bırakıyorum ne ateş ne ovulasyon testi hepsini bırakıyorum. Hayırlısı neyse o olsun artık benim için..
evet canım patoloji raporu çoktan geldi..kromozom anomalisi yani sağlıksız bebek dedi doktorum..senle veya eşinle alakası yok..bebek kendi sağlıksızmış dedi..hayırlısı olsun canım..bende çok bunaldım artık...bana kalsa herşeyi bırakacam valla..eşim ve kızım istekli olmasa ben çoktan bu defteri kapatırdım...çok yoruldum artık...hem psikolojik hemde doktor kapılarında sürünmekten yoruldum...geçen ay benimde luteal faz kısa sürdü..10-12 gün sonra adet hemen geldi..kürtaj herşeyi mahvetti...düzen altüst...Allahtan adet oluyorum ona şükrediyorum yani...bak bu ayda 20.gündeyim hala yumoş çatlamadı...inşallah oluşmuştur yumoşda...varmı yokmu onuda bilmiyorum...bu ay eşim ısrar etti ille doktora gidelim diye..ben istemedim...öbür ay bakarız bu ay kendimiz deneyelim hem inofolic içiyorum dedim...senin tavsiye ettiğin vitaminide kullanıyorum...sende boşlama kuzum ya...Rabbim nasip eder inşallah...duamızı eksik etmeyelim...:KK36:

evet canım patoloji raporu çoktan geldi..kromozom anomalisi yani sağlıksız bebek dedi doktorum..senle veya eşinle alakası yok..bebek kendi sağlıksızmış dedi..hayırlısı olsun canım..bende çok bunaldım artık...bana kalsa herşeyi bırakacam valla..eşim ve kızım istekli olmasa ben çoktan bu defteri kapatırdım...çok yoruldum artık...hem psikolojik hemde doktor kapılarında sürünmekten yoruldum...geçen ay benimde luteal faz kısa sürdü..10-12 gün sonra adet hemen geldi..kürtaj herşeyi mahvetti...düzen altüst...Allahtan adet oluyorum ona şükrediyorum yani...bak bu ayda 20.gündeyim hala yumoş çatlamadı...inşallah oluşmuştur yumoşda...varmı yokmu onuda bilmiyorum...bu ay eşim ısrar etti ille doktora gidelim diye..ben istemedim...öbür ay bakarız bu ay kendimiz deneyelim hem inofolic içiyorum dedim...senin tavsiye ettiğin vitaminide kullanıyorum...sende boşlama kuzum ya...Rabbim nasip eder inşallah...duamızı eksik etmeyelim...:KK36:
Amin canim insalIah yumoslar buyuyordur. Ovulasyon testi bi anda pik yapar Sen devam et canım Inşallah yakalarsiniz gününü ;)

TaeYang TaeYang canım bi ara etiketlemiştim sormuştum seni göremedin sanırım:110::) idare ediyorum kaburgalarım çok ağrıyor yatamıyorum napacağimida bilmiyorum.
Sen nasılsın? Doğuma az kaldı hayırlısıyla,sağlıkla kucağımıza alacağımız günler gelecek inşallah

vesselam_ vesselam_
LeYLa_21 LeYLa_21
Saye- Saye-
Semra24 Semra24
Elcanki Elcanki
Allah razı olsun canım. Rabbim kabul eylesin tez vakitte insAllahh

vesselam_ vesselam_
LeYLa_21 LeYLa_21
Saye- Saye-
Semra24 Semra24
Elcanki Elcanki
Allah razi olsun canim dualarimiz kabul olsun insallah...
su an uykudan kalkmis olmam her seyi anlatiyor galiba canimcim:KK70: nasilsin hazirliklara baslamissin

Back
X