- 13 Nisan 2015
- 3.735
- 6.542
- 158
Canım benim Allah razı olsun yuregine sağlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim Allah razı olsun yuregine sağlık
bende nöbetteyim canım :) sen ansılsınselam kızlar
kimsecikler yok burda
herkes pazar gezmesine mi gitti acep :)
Canım O yağı hiç duymadım ama kakao badem bide bir kaç yağ daha var karıştırıp kullnamak iyi gelir özellikle badem yağıKızlar iyi akşamlar
Geçenlerde bi arkadasım çatlak kremi kullanmaya başladın mi dedi Yok dedim başlamam gerektiğini söyledi baya bi araştırdım hisdistancevizi yağının iyi geldiği yazıyor. Normalde de cildim sert ve önceden kalma çatlaklarım var ise yarar mi bilmiyorum ama siz ne dersiniz
Canimsin güzel yuregine sağlık Allah razı olsun
Duanı okudum canım. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah...Canım benim Allah razı olsun yuregine sağlık
Denemek lazım :) illaki catlayacagim bari aza düşsün :)Canım O yağı hiç duymadım ama kakao badem bide bir kaç yağ daha var karıştırıp kullnamak iyi gelir özellikle badem yağı
Ablam ben Allah razı olsun.Duamiz karşılıklıdır insaAllah :)Duanı okudum canım. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah...
Rabbim sendende razı olsun gülüm. Amin inşallah canım..Ablam ben Allah razı olsun.Duamiz karşılıklıdır insaAllah :)
Gunaydin kizlar herkese guzel bir hafta diliyorum
Birde bizim bi @yamukprensesimiz vardi etikette cikmiyor bilen var mi nerde iyimi ?
Canım benim Allah razı olsun yuregine sağlıkvesselam_ canım duani ettim. Rabbim kabul etsin Inşallah. .
Günaydın hanimlarSendromsuz bir pazartesi diliyorum herkese
![]()
Günaydın alpim insAllah güzel haberler alacağımız bir hafta olur :)Gunaydin kizlar herkese guzel bir hafta diliyorum
Birde bizim bi @yamukprensesimiz vardi etikette cikmiyor bilen var mi nerde iyimi ?
Genetik birazda tatlım.ama tabi yağlar çatlakları en aza indirirDenemek lazım :) illaki catlayacagim bari aza düşsün :)
Iyiyim canim sen nasilsin ? Evet gordum profiliniKızlar günaydın
Günaydın alpim nasılsın?
Yamuk üyelik iptali yaptırdı herhalde![]()