• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

E-brulim E-brulim canım dediğim yazıları okusana, tomrisin emzirme notları diye.
Orda emzirme kampı filan diye Bi bölüm var belki faydası dokunur sana.
Hemen göz atıyorum sağol canım, belki yardımı olur. Sen nasılsın?
_Verda_ _Verda_ canım başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun. Zor günler geçiriyorsunuz. Rabbim gönlüne ferahlık versin İnşallah.
Kızlar hepinizin ağzına yüreğine sağlık. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ben de akşam eve gidince okuyacağım inşallah..
@E-brulim sağolasın canım ben de iyiyim bu ara yoğun geçiyor. İnşallah tez vakitte yeni evinizde düzeni kurup rahatlarsınız. Geçmiş olsun bu arada bebiş de sen de atlatırsınız gribi. Bu ara buralarda da salgın var..
Sağol Allah razı olsun canım. Dikkat et sende kendine, yoğunluk da insanı hasta ediyor.

@Semra24 seninle de tanışamadık canım, ben yokken katılmışsın aramıza. Hoşgeldin sefa getirdin :)

Hemen göz atıyorum sağol canım, belki yardımı olur. Sen nasılsın?

Sağol Allah razı olsun canım. Dikkat et sende kendine, yoğunluk da insanı hasta ediyor.

Semra24 Semra24 seninle de tanışamadık canım, ben yokken katılmışsın aramıza. Hoşgeldin sefa getirdin :)
İyiyim ebrucum çok şükür, günleri sayıyoruz artık :)
Bel ağrım var çok fena şu anda.

İyiyim çok şükür canım diyete başladım 1 haftadır bakalım
Ama bugün grip gibiyim elim kolum kalkmıyor başım ağrıyor

Benim de başım ağrıyor ama canım yoğunluktan.
Babanneme baş sağlığına gelen giden eksik olmuyor.

_Verda_ _Verda_ canım başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun. Zor günler geçiriyorsunuz. Rabbim gönlüne ferahlık versin İnşallah.
Kızlar hepinizin ağzına yüreğine sağlık. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ben de akşam eve gidince okuyacağım inşallah..
@E-brulim sağolasın canım ben de iyiyim bu ara yoğun geçiyor. İnşallah tez vakitte yeni evinizde düzeni kurup rahatlarsınız. Geçmiş olsun bu arada bebiş de sen de atlatırsınız gribi. Bu ara buralarda da salgın var..

Sağolasın canım allah razı olsun.
Evet zor günler,
rabbim can acısı yaşayanlara
sabır versin..

_Verda_ _Verda_ canım başınız sağolsun mekanını cennet etsin :KK43: ben dedelerimi hiç göremedim maalesef hiç dede diyemedim oyüzden nasıl bir duygudur bilmiyorum,Rabbim size sabır,kalanlara sevdiklerimize de uzun ömür versin inşallah

Ben 2 dedemi de kaybettim canım,
ikisiyle da çok anım var.
amin inşallah..

zanepcim basiniz sagolsun canim Allah cennette bulustursun insallah

sağolasın güzelim, allah razı olsun. .

Canim inan ki bilgim yok ama E-brulim E-brulim bu dualari hazirlarken adetli okunuyor diyordu belki ugrarsa cvp yazar bize..
Birde cok degil gunluk yuz defa okuyacagiz ya olmadi temizlen öylr oku yetistirirsin zaten :KK66:
Duanin anlami cooook guzel cidden hissederek okuyacagimiz bi dua .. :KK43:
Canım Ebru da okunabiliyo demiş ben okuyayım en iyisi kendimi borçlu gibi hissediyorum böyle.. inşallah Allah nasip etsin hepimize hayırlısıyla en yakın zamanda
İnan bitmiyor sürekli bir korku. Kalp atışını duymak icin insanlar heyecan yapar ağlar duyduğunda, ben korkuyla gittim acaba ordami diye. kalp atışını duydum ama ne heyecan ne bisi doktora sorduğum ilk soru iyi mi... dediğim gibi sanırım dogurana kadar böyle olacak yine de diyorum allahım sana şükürler olsun herşey yoluna girecek herşey iyi olacak diye kendime moral veriyorum.
Allahım insallah sana ve tüm isteyenlere bu guzel duygulari yakın zamanda yaşatır nasıl olduğunu bildiğim icin içten dua ediyorum. İnsallah yakın zamanda guzel haberlerinizi duyarız :)
Biz kötü tecrübe yaşamış insanlar maalesef böyleyiz canım tadını çıkartamıyoruz ama yine de çok şükür bebeğin göbişinde ve inanıyorum ki çok iyi o yerinde tüm doğmamış ve doğmuş bebişler Allah a emanet.. dualarına da yürekten amin diyorum canım biliyorum içten ettiğini bizi bizden başkası bu kadar anlamaz çünkü..

Hayırlı sabahlar kızlar.. Nasılsınız? Ben çok üzgünüm..
Dedemi kaybettik cenazemiz vardı, giremedim pek..
Dün mevlidi şerifi okundu.
Rabbim mekanını cennet eylesin..
Bir hayal bir rüya gibi dedem artık yok...
Canım benim yaa başınız sağolsun Allah sabır versin dedenin mekanını da cennet etsin inşallah.. dede diyince benm içim titrer 86 yaşında kaybettik hala içim acır ama zamanla soğuyo içindeki ateş. Rabbim geride kalanlara uzun sağlıklı ömür versin. Dünya hali biri ölürken biri doğuyo inşallah sende evlat haberi alırsında daha kolay atlatırsın bu günleri..
Kizlar ben 100 defa okudum :)

Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai - Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat
Allah kabul etsin arkadaşım..
Ellerine emeğine sağlık gülüm bu haliyle ekliyorum ilk sayfaya. Rabbim inşallah tez vakitte sınavınızı sonlandırıp sizi evlatlarınıza kavuştursun.

Kızlar benim bildiğim kadarıyla tesbihatlar abdestsiz ve adetliykende okunuyor. Dua listesini hazırlarken buna göre aramıştım duaları, inşallah okuduğum bilgiler doğrudur.

Başınız sağolsun canım. Dedenin mekanı cennet olsun inşallah.
Canım benm sağol çok bende okuyayım dedim sende diyince doğru okunuyo diye düşünüyorum bende.. süt konusundada üzme kendini canım ama ne kadar gelirse 1 damla da olsa vermeye çalış geliyosa inşallah artar sütün bol bol gelir gelmese de şimdi anne sütüne çok yakın sütler var biliyosun ondan verirsin bebeğinin en çok ihtiyacı olan şey senin sevgin bu sütten daha öte.. mis kokulu gıdışından öptüm Elif' imizi buarada çok da geçmiş olsun ikinize de

Evet canim yaa bende ona baktim ilk sana gelmis .. :KK66: Rabbim kabul eylesin dualarimizi .. Duayi biraktik topikte hamile kalmadi herkeste dogurdu artik dualara baslamak lazimdi gelsin minnaklarimiz :KK66:
Haklısın canım duaya başlamalıydık ara verdik hayırlısı olsun vesilemiz olur inşallah

Ebush_354 Ebush_354 Ebuşum senin duanı da okudum kuzum Rabbim saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin sana en güzel en hayırlı zamanda insallah dualarımızı kabul eylesin Mevlam..
Saolasın kuzum Allah kabul etsin inşallah hepimizin kucakları dolaun hayırlı sağlıklı evlatlarla

Benim de başım ağrıyor ama canım yoğunluktan.
Babanneme baş sağlığına gelen giden eksik olmuyor.

Sağolasın canım allah razı olsun.
Evet zor günler,
rabbim can acısı yaşayanlara
sabır versin..

Ben 2 dedemi de kaybettim canım,
ikisiyle da çok anım var.
amin inşallah..

sağolasın güzelim, allah razı olsun. .
Haklısın canım bir de senin üzüntün de var ben hiç dedelerimi görmedim ama babanne-anneanne sevgisi tadıyorum yoklukları çok zordur

@Saadetim33 Al_pi Al_pi
Canlarım sizin de dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin sizlere de anne olabilmeyi o guzel duygulari tadabilmeyi nasip etsin insallah.. hepimize.. dualarimizi kabul etsin Rabbim..

Hazır vaktim varken okumak istedim elimden geldikce, insanlik hali ne olacagi belli olmuyo..
Hayirli geceler..

Canım benim yaa başınız sağolsun Allah sabır versin dedenin mekanını da cennet etsin inşallah.. dede diyince benm içim titrer 86 yaşında kaybettik hala içim acır ama zamanla soğuyo içindeki ateş. Rabbim geride kalanlara uzun sağlıklı ömür versin. Dünya hali biri ölürken biri doğuyo inşallah sende evlat haberi alırsında daha kolay atlatırsın bu günleri..

Benim dedem de o yaşlarda idi, amin inşallah canım.. Ölüm acısını çok iyi biliyorum..
Geçmiyor sadece zaman biraz daha soğutuyor yangınını...
İyi ki dedemle anılarım var diyebiliyorum
geçmişe dönüp baktığımda,
mesela ilk harfleri o öğretmiştir bana..
Okula başlamadan adımı soyadımı yazdırırdı..
Harita çalışırdık, şehirleri ezberletirdi.
Denizlerin adlarını tek tek öğretirdi,
ilgiliydi benimle, belki de ilk torun olmanın
verdiği bir ilgi vardı bilemiyorum..
Haklısın canım bir de senin üzüntün de var ben hiç dedelerimi görmedim ama babanne-anneanne sevgisi tadıyorum yoklukları çok zordur

Aynen şekerim, anneannem başka şehirde, uzun aralıklarla görüşebiliyoruz..
Babaannemle aynı şehirdeyiz, onun hayır duasını her zaman alırım.
Bana ettiği duaların kabul olduğuna çok şahit olmuşumdur...
Büyüklerimizin kıymetini bilmek lazım, onların bizden beklediği tek şey, "sevgi"
sevgiyi vermek de çok zor olmasa gerek. . .

ByCOOfHCMAAmPj0.jpg

''... Bilesiniz ki, kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur.''

Rad Suresi 28. Ayet

Benim dedem de o yaşlarda idi, amin inşallah canım.. Ölüm acısını çok iyi biliyorum..
Geçmiyor sadece zaman biraz daha soğutuyor yangınını...
İyi ki dedemle anılarım var diyebiliyorum
geçmişe dönüp baktığımda,
mesela ilk harfleri o öğretmiştir bana..
Okula başlamadan adımı soyadımı yazdırırdı..
Harita çalışırdık, şehirleri ezberletirdi.
Denizlerin adlarını tek tek öğretirdi,
ilgiliydi benimle, belki de ilk torun olmanın
verdiği bir ilgi vardı bilemiyorum..

Aynen şekerim, anneannem başka şehirde, uzun aralıklarla görüşebiliyoruz..
Babaannemle aynı şehirdeyiz, onun hayır duasını her zaman alırım.
Bana ettiği duaların kabul olduğuna çok şahit olmuşumdur...
Büyüklerimizin kıymetini bilmek lazım, onların bizden beklediği tek şey, "sevgi"
sevgiyi vermek de çok zor olmasa gerek. . .

Günaydın güzellik paylaşımlarınla yine içimi huzur doldurdun sabah sabah.. Allah yar ve yardımcın olsun❤

Back
X