Merhaba hanımlar iyi geceler. Güzel haberler almak ne güzel.
Kartanesi_26
hayırlı olsun canım. Rabbim sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin.
Benim okul başladı kızlar malum. Bide bir proje var onun içindeyim onla uğraşıyoruz.Şehit ve gazi çocuklarına ders verme projesi.
Keyfim pek yok. Eşim aşılamadan vazgeçti. Ben de çok sıkıldım. Doktora görünmesi lazımdı tamam dedi ama bilmiyorum çok yoruldum yani. İçimde de hiç heves filan kalmadı. çok sıkıldım. Olsa da olmasa da şu an hiç fark etmiyor. Olsa da sevinmem sanırım öyle bir ruh hali içindeyim. Bilemiyorum işte.Çok yoruldum eşimden dolayı gel gitlerinden dolayı.İnşallah yanımda olur yoksa böyle bir yere varacağımız yok.
deepim nasılsın. Kediciklerin nasıl. Benim kuşlar iyi. Eşşek sıpaları çok seviyorum. Gidip yumulup öpüyorum. Kayınvaldeme eşimin dayısıda veteriner bi İran kedisi gönderdi. Görsen nasıl tatlı ya. Kuşlarım olmasaydı alırdım sıpayı.Sen nasılsın neler yapıyorsun?
İnşallah şartlar el verirse , imkanım olursa yaparı abla. Umarım iyisindir.Beğenmene sevindim.
Canım Lalem ne yapıyorsun. Teşekkür ederim canım. Bebiş doğdu çok şükür Süsü de kapısındadır.
Ben çok yoruldum canım eşimle anlaşamamaktan bilmiyorum sonu nereye varacak. Olsa da olma sa şimdilik bir şey fark etmiyor benim içinç Aşılamayı istemiyor. Bazı testleri kabul etti son anda vazgeçmezse tabi. Malesef bu yolda beraber olamadık.