Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar nabersiniz?
@deeploneliness sende sagolasin canım benim
Al_pi alpim artık gecem yok gündüz hep uyuyor maşallah gece de hep ağlıyor 2 gece sariliktan hastanede yattik şimdi iyi şükür psikolojim baya bozuldu hastane gerçekten çok zormus canım anne olmak o ağladı mi başlıyorum ağlamaya beraberce ağlıyoruz artık
inan ki hep duamdasiniz bu zamanlarimin kıymetini bilip dua ediyorum herkes için
sen nasılsın canım nasıl gidiyor
İyi canım ben de çalışmaya devam işte :)İyi olmaya çalışıyoruz.. Rabb'im bugünlerimizi aratmasın sen nasılsın kuzum ve diğer kızlarmcanlar ballar herkesler iyi miiiiii :)
Lisacım korkma üzülme canım sarılık fizyolojik bişey, değer yüksek çıkarsa da sadece ışık tedavisi oluyor genelde.@deeploneliness sende sagolasin canım benim
Al_pi alpim artık gecem yok gündüz hep uyuyor maşallah gece de hep ağlıyor 2 gece sariliktan hastanede yattik şimdi iyi şükür psikolojim baya bozuldu hastane gerçekten çok zormus canım anne olmak o ağladı mi başlıyorum ağlamaya beraberce ağlıyoruz artık
inan ki hep duamdasiniz bu zamanlarimin kıymetini bilip dua ediyorum herkes için
Böyle böyle alışacaksınız birbirinize@deeploneliness sende sagolasin canım benim
Bununla gecmis olsun canim Allah bi daha dusurmesin hastaneye.. zor surecler bu zaman ama hayirlisiyla atltacaksin insallah ..@deeploneliness sende sagolasin canım benim
İyi canım ben de çalışmaya devam işte :)
Haftaya çıkıyorum izne inşallah bakalım.
Lisacım korkma üzülme canım sarılık fizyolojik bişey, değer yüksek çıkarsa da sadece ışık tedavisi oluyor genelde.
Bir daha böyle ayrı kalmayın inşallah :)
Saol cnm Bnm, rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tüm sevdiklerimizle beraber...selam herkese bende geldim dügün dernek isleri bu senelik cok sükür. bugünde genetik testler icin kan verdik esimle birlikte 10 gün icinde cikacak dediler sonuclari. insallah hayirli haberler aliriz. topigi acarken insalalh hayirli bi haber vardi dedim bide ne göreyimKartanesi_26 canim hayirli habrrini gördüm darisi bizimle birlikte isteyen herkese insallah. cok mutlu oldum banada umut oldun..
Allah annene ve tüm hastalara sifa versin canim sakin kötü düsünme insallah hersey yolunda giderAl_pi ahh cnmmm ahhh, öle bir zmnda ögrendim ki inan sevincim yarim kaldı... Annem hasta perşembe operasyonu var ve Ankara'da
onun yanına gidemiyorum Dr iZin vermedi,annemde istemiyor ama 2 göz 2 Çeşme kendimi avutamıyorum... İnan gebelik şuanda hiç aklımda bile degil,annem iyi olsunda...ne olur okuyan herkes dua etsin anneme...
Geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla çıkar annen ameliyattan... Yanında olamamak çok kötü bir duygudur zor günlerde ama metanetli olmalısın annene de sen moral olmalısın canımAl_pi ahh cnmmm ahhh, öle bir zmnda ögrendim ki inan sevincim yarim kaldı... Annem hasta perşembe operasyonu var ve Ankara'da
onun yanına gidemiyorum Dr iZin vermedi,annemde istemiyor ama 2 göz 2 Çeşme kendimi avutamıyorum... İnan gebelik şuanda hiç aklımda bile degil,annem iyi olsunda...ne olur okuyan herkes dua etsin anneme...
deepim nasılsın. Kediciklerin nasıl. Benim kuşlar iyi. Eşşek sıpaları çok seviyorum. Gidip yumulup öpüyorum. Kayınvaldeme eşimin dayısıda veteriner bi İran kedisi gönderdi. Görsen nasıl tatlı ya. Kuşlarım olmasaydı alırdım sıpayı.Sen nasılsın neler yapıyorsun?Canım çok güzel olmuş ellerine sağlıkYeğenin de sağlıkla dünyaya gelsin ins.. Allah sağlık sihhatten ayirmasin canim.. Beynimiz senaryoları kuruyor biz farkinda olmadan ama benimkinin gerceklesme olasılığı yuksek gibi iki arkadasimla da bu konulari konuşmuştuk. Bildigim kadari ile yardimci olmustum kendilerine. Ordan kalmış aklımda herhalde. Kayınvalidem soruyor bana da. Ben de kismet diyorum belki de hic olmaz. Bilemem diyince susuyor öyle işte. Durumumu bildiği için. Onlar da kediciklerimi seviyorlar
![]()
İnşallah şartlar el verirse , imkanım olursa yaparı abla. Umarım iyisindir.Beğenmene sevindim.Ne güzel olmuş canım. Ellerine sağlık.. Maşallah çok yeteneklisin.. Bende isterim aynısından eğer tekrar hamile kalabilirsem...
Canım Lalem ne yapıyorsun. Teşekkür ederim canım. Bebiş doğdu çok şükür Süsü de kapısındadır.Canım senin durumda karışık yaa sen doğum iznini yaz tatilinden önce kullanabilsen daha iyi oluyo dimi sizin için çocuk baya büyüyo ama bizim çocuklar maalesef yaptık oldu demekle olmuyo ne zamansa nasip o zaman olacak inşallah hayırlı zamanda olur. Sende için nasıl rahat edicekse öyle yap eşinde ikna olduysa eğer deneyebilirsin bence.. bu arada kapı süsün çok güzel olmuş canım ne marifetli hatunsun maşallah inşallah en kısa zamanda kendi bebeğin içinde yaparsın bu hazırlıkları aminnnn