• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlar şimdi Dr dan cıktım, Rabbime binlerce kez şükürler olsun, o minik keseyi gördük ;) inşallah bundan sonrasınıda sorunsuz geçirebilirim... Dualarım sizlerle, inşallah en yakın zmnda yeni bir gebelik hbri alacağız hep gzl hbrler alacağız. Desteğiniz için çok saolun kızlar...

Kızlar şimdi Dr dan cıktım, Rabbime binlerce kez şükürler olsun, o minik keseyi gördük :KK66: inşallah bundan sonrasınıda sorunsuz geçirebilirim... Dualarım sizlerle, inşallah en yakın zmnda yeni bir gebelik hbri alacağız hep gzl hbrler alacağız. Desteğiniz için çok saolun kızlar...
Gözün aydın canım şükürler olsun kaç haftalıkmış minik

Kızlar şimdi Dr dan cıktım, Rabbime binlerce kez şükürler olsun, o minik keseyi gördük :KK66: inşallah bundan sonrasınıda sorunsuz geçirebilirim... Dualarım sizlerle, inşallah en yakın zmnda yeni bir gebelik hbri alacağız hep gzl hbrler alacağız. Desteğiniz için çok saolun kızlar...

Canım benim Rabbim tamamina erdirsin hayirli saglikli bi gebelik gecirirsin insallah.. en guzeli de ansızın geleni oldu sanırsam Allah hepimize nasip etsin isteyen herkese insallah..

Maşallah canım. .Allahım gönlüne göre versin bundan sonrasi icin ;) Sağlıkla büyüsün tatlis.. Icime erkek dogdu nedense ;) Darısı tüm isteyen anne adaylarina ♥

Kartanesi_26 Kartanesi_26 canım Tatlim o kadar sevindim ki anlatamam çok mutlu oldum adına..
Rabbim sağlıklı bir gebelik yaşamayı nasip etsin insaAllah.. hayırlısiyla kucağına alırsın kuzum.. duamdasin
Saol güzelim, amin hepimize Rabbim o gzl duyguyu yaşatır inşallah...darısı sizlere olsun, dualarımdasınız hep...

Canım benim Rabbim tamamina erdirsin hayirli saglikli bi gebelik gecirirsin insallah.. en guzeli de ansızın geleni oldu sanırsam Allah hepimize nasip etsin isteyen herkese insallah..
Yürekten amiiiiiin cnm, inşallah peşpeşe hbrlerinizi alırız seviniriz... Allah razı olsun cnm...

Maşallah canım. .Allahım gönlüne göre versin bundan sonrasi icin :KK66: Sağlıkla büyüsün tatlis.. Icime erkek dogdu nedense :KK66: Darısı tüm isteyen anne adaylarina ♥
Amin,inşallah cnm Bnm... Sağlıklı olsunda inan kız&erkek hiç farketmez ;) bugün kardeşimde oğlun Dedi bir anda bakalım... Rabbim hepimize yavrularımızı koklamayı nasip etsin inşallah

Amin,inşallah cnm Bnm... Sağlıklı olsunda inan kız&erkek hiç farketmez :KK66: bugün kardeşimde oğlun Dedi bir anda bakalım... Rabbim hepimize yavrularımızı koklamayı nasip etsin inşallah
Canım gözün aydın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Darısı kalp atışını duymaya inşallah

Yürekten amiiiiiin cnm, inşallah peşpeşe hbrlerinizi alırız seviniriz... Allah razı olsun cnm...

gülüm.. çok sevindim inan ki..
Rabbimin mucizesi işte..
2 ay adet olmadın değil mi,
sonra bir baktın hamilesin...
Rabbim "ol" der ve olur...

Sana en büyük tavsiyem;
rahim ağzına sürekli baktır..
çünkü önemsenmiyo bu durum..
Çoğu erken doğumun sebebi bu.

Sorunsuz bir 9 aydan sonra
kucağına alırsın inşallah miniğini..

Peşpeşe güzel haberler verelim inşallah..
güzel haberlere ihtiyacımız var hepimizin..

belirtilerin olmuş muydu güzelim?​

canım çok sevindim senin adına, Allah önce kalp atışlarını duymayı sonra da sağlıklı 35 hafta daha geçirip kucağınıza almayı nasip etsin inşallaahh, amiin.

sen nasılsın şekercim,
isime karar verdiniz mi =)

oyy enyam nabersin?
nasıl geçti tatil?
benden iyilik sağlık çok şükür, devam ediyorum işe, haftaya başlatıcam izni inşallah.
isim hala karar veremedik ama yiğit kağan olabilir ya :)

güzel geçti canım.
havalar soğudu, kışlıkları çıkarttık ;)
aynen artık ayrıl izine, evinde dinlerek geçir son ayları.
normal olacak dimi doğum?
yiğit kağan güzel karar..

=)

Günaydın güzeller
Cnm klasik regli belirtileri hanı ha oldum ha olacam diye düşünmeler.. Bnm ilk gebeliğimdede sadece o belirti olmuştu... Ama şuanda göğüslerimin çok şiş olduğunu farkettim... Bayram'da çok kalabalıktık ve okadar iş yaptım Kı okadar ağır taşıdım Kı... Hatta lunaparkta çok tehlikeli oyuncaklara bindim düşün... İnşallah dediğiniz gibi olur miniğim sağlıklıdır...3 yıllık evliliğimde ilk defa böle bir süpriz ile karşılaştım, diğeri iğneler ile olmuştu... Onun için çok şaşkınım...
Olacaksa oluyo işte baksana dimi kendini korumamışsın ama Rabbim istedi ve korudu çok şükür. Dr lar onun için diyo eğer olcağı varsa olur ama gideceksede amuda da kalksan düşer doğru işte.. İlk süpriz ama ne süpriz işte en mükemmel hediye. Rabbim 9 ayını doldurduktan sonra sağlıkla mutlulukla kucağına almayı ve uzun ömür nasip etsin canım dr a da gitmişsin çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna inşallah sırasıyla her aşamayı güzelce atlatcaksınız ve o mis kokuyu duyacaksın..
Sağol canım toparlanmaya çalışıyorum işte...sessiz takipçiyim..valla canım bu ay umudum yok ama ovulasyonu yakaladım gibi. Bakalım gelirse sürpriiiizzz olur bize... Sende iyisindir umarım tatlım?

Amin gülüm sağolasın. Inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize Rabbim gülüm.... Bizlerede dua et canım...
İnşallah senden de bir süpriz haberi duyarız leyla ablacım önemli olan kafayı rahatlatmak ama ah onu yapabilsek.. bende en son dr a rahim filmimi götürdüm istersen kasıma kadar bekle 3 ay da belki olabilir ya da gel femara ile tedavi ye başlayalım dedi bakalım zaman ne gösterecek

Olacaksa oluyo işte baksana dimi kendini korumamışsın ama Rabbim istedi ve korudu çok şükür. Dr lar onun için diyo eğer olcağı varsa olur ama gideceksede amuda da kalksan düşer doğru işte.. İlk süpriz ama ne süpriz işte en mükemmel hediye. Rabbim 9 ayını doldurduktan sonra sağlıkla mutlulukla kucağına almayı ve uzun ömür nasip etsin canım dr a da gitmişsin çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna inşallah sırasıyla her aşamayı güzelce atlatcaksınız ve o mis kokuyu duyacaksın..

İnşallah senden de bir süpriz haberi duyarız leyla ablacım önemli olan kafayı rahatlatmak ama ah onu yapabilsek.. bende en son dr a rahim filmimi götürdüm istersen kasıma kadar bekle 3 ay da belki olabilir ya da gel femara ile tedavi ye başlayalım dedi bakalım zaman ne gösterecek
Hayırlısı canım inşallah Rabbim sağlıkla evlatlar nasip etsin cümlemize... Bazen amann diyorum bazen de mücadele yi bırakmak yok diyorum içimden... Bu yolda çok yıprandım kendimi çok yorgun hissediyorum canım... Rabbim verirse ne ala vermezsede prensesim le yaşayıp giderim.. Rabbim ona sağlıklı ömür versin.. Ne edelim.. Şu yalan dünyada bu kadar strese hiç gerek yok canım... Inşallah sende mucizene kavuşursun canım... Rabbim kimseyi bekletmesin bu yolda inşallah gülüm...

Back
X