• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

gülüm.. çok sevindim inan ki..
Rabbimin mucizesi işte..
2 ay adet olmadın değil mi,
sonra bir baktın hamilesin...
Rabbim "ol" der ve olur...

Sana en büyük tavsiyem;
rahim ağzına sürekli baktır..
çünkü önemsenmiyo bu durum..
Çoğu erken doğumun sebebi bu.

Sorunsuz bir 9 aydan sonra
kucağına alırsın inşallah miniğini..

Peşpeşe güzel haberler verelim inşallah..
güzel haberlere ihtiyacımız var hepimizin..

belirtilerin olmuş muydu güzelim?​
Evet cnm arada sadece 2 gün kara lekelenmem olmuştu Dr onu adetten sayıyoruz Dedi... Çok şükür Zeyneb'im böle bir hbre çok ihtiyacımız varmış meğerse... Yürekten hepinize bol bol dua ediyorum, gercekten olacağı varsa oluyormuş hep derlerdi inanmazdım... Bnm için tam bir süpriz oldu bu mucizem ;) darısıııı hepinizeeeee olsun (amiiiiiin)

Çok saol cnm Bnm, 5+3 Dedi Dr :KK66: en yakın zmnda sendende alırız bu hbri İnşallah:KK66:
İnşallah canım benim vakti zamanı geldiğinde...

Yine pcosluların ne zaman yumurtlayabileceklerinin belli olmadığının göstergesi olan bir mucize:KK200:

İnşallah canım benim vakti zamanı geldiğinde...

Yine pcosluların ne zaman yumurtlayabileceklerinin belli olmadığının göstergesi olan bir mucize:KK200:
Aynen cnm Bnm, düşünsene şukadarlık diyemiyorum net birşekilde... Ama inan Bnm gibi inatcı bir pcolu gebe kalıyorsa herkes kalabilir diyorum...ben takvim fln hiç tutamadım hep spontane ilişkiye girdik, sende rahat bırak kendini...ilişkiden sonra kalkmadım hmn ayağa önce eşim duş aldı sonra ben... Aklıma gelenleri paylaşmak istedim, bişe her sabah 2 tane kuru incir ye aç karnına sonra kahvaltı yap, yumurta geliştiriciymiş ;)

Aynen cnm Bnm, düşünsene şukadarlık diyemiyorum net birşekilde... Ama inan Bnm gibi inatcı bir pcolu gebe kalıyorsa herkes kalabilir diyorum...ben takvim fln hiç tutamadım hep spontane ilişkiye girdik, sende rahat bırak kendini...ilişkiden sonra kalkmadım hmn ayağa önce eşim duş aldı sonra ben... Aklıma gelenleri paylaşmak istedim, bişe her sabah 2 tane kuru incir ye aç karnına sonra kahvaltı yap, yumurta geliştiriciymiş :KK66:
Aynen canım benim gerçekten şüphelerle dolu bizim sürecin hepsi farklı herkesten daha sancılı, sen güzel bir örneksin ben de o inatçı pcoslulardanım aynen eğer bende de bir mucize olursa hiç kimseler umutsuz olmasın gerçekten... Ama kısmet canım zaten nerdeyse 2 aydır eşimle uzaktaydık daha sonrasında da hiç o düşünceyle bir birliktelik yaşamadık benim artık düşüncemde gerçekten yok hiç ve bende sonrasında bekliyorum tek yaptığım şey bu hatta onun dışında adetim yok uzun süredir o yüzden tarlusal kullanmıştım onun adetini bekliyorum hatta bakalım ne zaman gelecek adetim o zaman inofolic içicem belki bir işe yarar

Selamlar kızlar
-Lisaaa- -Lisaaa- gözünaydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza
Vee Kartanesi_26 Kartanesi_26 :halay:gözlerime inanamadım çokkk sevindim canım ne güzel bir haber ayy Rabbim tamamına erdirsin inşallah:KK200: çok çok mutlu oldum:nazar:
Darısı tez zamanda diğer kızların başına:)

Selamlar kızlar
-Lisaaa- -Lisaaa- gözünaydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza
Vee Kartanesi_26 Kartanesi_26 :halay:gözlerime inanamadım çokkk sevindim canım ne güzel bir haber ayy Rabbim tamamına erdirsin inşallah:KK200: çok çok mutlu oldum:nazar:
Darısı tez zamanda diğer kızların başına:)
Saol cnm Bnm, amin darısı isteyen herkeslere olsun tek tek gzl hbrler alalım inşallah ;)

Hayırlısı canım inşallah Rabbim sağlıkla evlatlar nasip etsin cümlemize... Bazen amann diyorum bazen de mücadele yi bırakmak yok diyorum içimden... Bu yolda çok yıprandım kendimi çok yorgun hissediyorum canım... Rabbim verirse ne ala vermezsede prensesim le yaşayıp giderim.. Rabbim ona sağlıklı ömür versin.. Ne edelim.. Şu yalan dünyada bu kadar strese hiç gerek yok canım... Inşallah sende mucizene kavuşursun canım... Rabbim kimseyi bekletmesin bu yolda inşallah gülüm...
Bu yol çok yorucu Leyla abla maalesef bazısı bi kaçamak yapar hamile kalır bizde böle matematik hesapları biyoloji dersleri filan hala geçemedik sınıfı:KK48: inşallah bizlerinde yüzü gülecek.. sen yine çok şanslısın kızın var Allah bağışlasın o en büyük tesellin

Bu yol çok yorucu Leyla abla maalesef bazısı bi kaçamak yapar hamile kalır bizde böle matematik hesapları biyoloji dersleri filan hala geçemedik sınıfı:KK48: inşallah bizlerinde yüzü gülecek.. sen yine çok şanslısın kızın var Allah bağışlasın o en büyük tesellin
Amin canım inşallah. Rabbim bu yolda kimseyi bekletmesin inşallah ablacım.. Stresi bile zor... Inşallah 2017 yılı hepimize şans getirir...Hepimiz hamiş kalırız inşallah...

Kartanesi_26 Kartanesi_26 canimmmmm gözun aydin olsun rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin coook sevindim yaa ..
Saol cnm bnmmm,inşallah taşıyabilirim bu sefer... Dr dayadı ilaçları yerimden kalkamıyorum inan... Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür koklamayı nasip eder kuzularımızı ;)

Günaydin sessiz topigin sessiz arkadaslari :) Ben geldimmmm Doguran kayboluyor zaten iyice sessizlesti buralar .. Hayirlisiyla bizlerde gebe kalsak dogursakta kaybolsak :-)
O konuda SatuSt'yi tebrik ediyorum. Kadın 4 çocuk doğurdu o kadar sıkıntıyla her şeyini paylaştı. İş çocuk doğurmakta değil bence Alpim :sus: Lisa da yeni doğum yaptı ama burdan ilgisini esirgemiyor sağolsun:KK15:

O konuda SatuSt'yi tebrik ediyorum. Kadın 4 çocuk doğurdu o kadar sıkıntıyla her şeyini paylaştı. İş çocuk doğurmakta değil bence Alpim :sus: Lisa da yeni doğum yaptı ama burdan ilgisini esirgemiyor sağolsun:KK15:
Katiliyorum sana hamile kalip birakanlar dogum yapip birakanlar bizi unutanlara sesleniyorum insallah bizde gebe kaliriz da sizleri birakmayiz :)
Lisayi tebrik ediyorum evet bizi hic birakmadi miraç nasil geceler gunduzler nasil geciyor anlat bize @lisaa-89

Back
X