- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
Aminnnnn aminnnnn çok aminnnnnncanım çok sevindim senin adına, Allah önce kalp atışlarını duymayı sonra da sağlıklı 35 hafta daha geçirip kucağınıza almayı nasip etsin inşallaahh, amiin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnnn aminnnnn çok aminnnnnncanım çok sevindim senin adına, Allah önce kalp atışlarını duymayı sonra da sağlıklı 35 hafta daha geçirip kucağınıza almayı nasip etsin inşallaahh, amiin.
Evet cnm arada sadece 2 gün kara lekelenmem olmuştu Dr onu adetten sayıyoruz Dedi... Çok şükür Zeyneb'im böle bir hbre çok ihtiyacımız varmış meğerse... Yürekten hepinize bol bol dua ediyorum, gercekten olacağı varsa oluyormuş hep derlerdi inanmazdım... Bnm için tam bir süpriz oldu bu mucizemgülüm.. çok sevindim inan ki..
Rabbimin mucizesi işte..
2 ay adet olmadın değil mi,
sonra bir baktın hamilesin...
Rabbim "ol" der ve olur...
Sana en büyük tavsiyem;
rahim ağzına sürekli baktır..
çünkü önemsenmiyo bu durum..
Çoğu erken doğumun sebebi bu.
Sorunsuz bir 9 aydan sonra
kucağına alırsın inşallah miniğini..
Peşpeşe güzel haberler verelim inşallah..
güzel haberlere ihtiyacımız var hepimizin..
belirtilerin olmuş muydu güzelim?
İnşallah canım benim vakti zamanı geldiğinde...Çok saol cnm Bnm, 5+3 Dedi Dren yakın zmnda sendende alırız bu hbri İnşallah
![]()
Çok gzl isimler Rabbim adıyla Mutlu huzurlu ömürler versin oğluna cnmoyy enyam nabersin?
nasıl geçti tatil?
benden iyilik sağlık çok şükür, devam ediyorum işe, haftaya başlatıcam izni inşallah.
isim hala karar veremedik ama yiğit kağan olabilir ya :)
Aynen cnm Bnm, düşünsene şukadarlık diyemiyorum net birşekilde... Ama inan Bnm gibi inatcı bir pcolu gebe kalıyorsa herkes kalabilir diyorum...ben takvim fln hiç tutamadım hep spontane ilişkiye girdik, sende rahat bırak kendini...ilişkiden sonra kalkmadım hmn ayağa önce eşim duş aldı sonra ben... Aklıma gelenleri paylaşmak istedim, bişe her sabah 2 tane kuru incir ye aç karnına sonra kahvaltı yap, yumurta geliştiriciymişİnşallah canım benim vakti zamanı geldiğinde...
Yine pcosluların ne zaman yumurtlayabileceklerinin belli olmadığının göstergesi olan bir mucize![]()
Aynen canım benim gerçekten şüphelerle dolu bizim sürecin hepsi farklı herkesten daha sancılı, sen güzel bir örneksin ben de o inatçı pcoslulardanım aynen eğer bende de bir mucize olursa hiç kimseler umutsuz olmasın gerçekten... Ama kısmet canım zaten nerdeyse 2 aydır eşimle uzaktaydık daha sonrasında da hiç o düşünceyle bir birliktelik yaşamadık benim artık düşüncemde gerçekten yok hiç ve bende sonrasında bekliyorum tek yaptığım şey bu hatta onun dışında adetim yok uzun süredir o yüzden tarlusal kullanmıştım onun adetini bekliyorum hatta bakalım ne zaman gelecek adetim o zaman inofolic içicem belki bir işe yararAynen cnm Bnm, düşünsene şukadarlık diyemiyorum net birşekilde... Ama inan Bnm gibi inatcı bir pcolu gebe kalıyorsa herkes kalabilir diyorum...ben takvim fln hiç tutamadım hep spontane ilişkiye girdik, sende rahat bırak kendini...ilişkiden sonra kalkmadım hmn ayağa önce eşim duş aldı sonra ben... Aklıma gelenleri paylaşmak istedim, bişe her sabah 2 tane kuru incir ye aç karnına sonra kahvaltı yap, yumurta geliştiriciymiş![]()
Saol cnm Bnm, amin darısı isteyen herkeslere olsun tek tek gzl hbrler alalım inşallahSelamlar kızlar
-Lisaaa- gözünaydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza
VeeKartanesi_26
gözlerime inanamadım çokkk sevindim canım ne güzel bir haber ayy Rabbim tamamına erdirsin inşallah
çok çok mutlu oldum
Darısı tez zamanda diğer kızların başına:)
Bu yol çok yorucu Leyla abla maalesef bazısı bi kaçamak yapar hamile kalır bizde böle matematik hesapları biyoloji dersleri filan hala geçemedik sınıfıHayırlısı canım inşallah Rabbim sağlıkla evlatlar nasip etsin cümlemize... Bazen amann diyorum bazen de mücadele yi bırakmak yok diyorum içimden... Bu yolda çok yıprandım kendimi çok yorgun hissediyorum canım... Rabbim verirse ne ala vermezsede prensesim le yaşayıp giderim.. Rabbim ona sağlıklı ömür versin.. Ne edelim.. Şu yalan dünyada bu kadar strese hiç gerek yok canım... Inşallah sende mucizene kavuşursun canım... Rabbim kimseyi bekletmesin bu yolda inşallah gülüm...
Amin canım inşallah. Rabbim bu yolda kimseyi bekletmesin inşallah ablacım.. Stresi bile zor... Inşallah 2017 yılı hepimize şans getirir...Hepimiz hamiş kalırız inşallah...Bu yol çok yorucu Leyla abla maalesef bazısı bi kaçamak yapar hamile kalır bizde böle matematik hesapları biyoloji dersleri filan hala geçemedik sınıfıinşallah bizlerinde yüzü gülecek.. sen yine çok şanslısın kızın var Allah bağışlasın o en büyük tesellin
Saol cnm bnmmm,inşallah taşıyabilirim bu sefer... Dr dayadı ilaçları yerimden kalkamıyorum inan... Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür koklamayı nasip eder kuzularımızıKartanesi_26 canimmmmm gözun aydin olsun rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin coook sevindim yaa ..
Amiiiiiiin diyelim biz bu duayaGünaydin sessiz topigin sessiz arkadaslari :) Ben geldimmmm Doguran kayboluyor zaten iyice sessizlesti buralar .. Hayirlisiyla bizlerde gebe kalsak dogursakta kaybolsak![]()
O konuda SatuSt'yi tebrik ediyorum. Kadın 4 çocuk doğurdu o kadar sıkıntıyla her şeyini paylaştı. İş çocuk doğurmakta değil bence AlpimGünaydin sessiz topigin sessiz arkadaslari :) Ben geldimmmm Doguran kayboluyor zaten iyice sessizlesti buralar .. Hayirlisiyla bizlerde gebe kalsak dogursakta kaybolsak![]()
Iyiyim canim dondum evime bugun adetinde ilk gunu :) Öyle yani ..Sen nasilsin bir daha ki randevun ne zamanAmiiiiiiin diyelim biz bu duayanasılsın cnm Bnm?
Katiliyorum sana hamile kalip birakanlar dogum yapip birakanlar bizi unutanlara sesleniyorum insallah bizde gebe kaliriz da sizleri birakmayiz :)O konuda SatuSt'yi tebrik ediyorum. Kadın 4 çocuk doğurdu o kadar sıkıntıyla her şeyini paylaştı. İş çocuk doğurmakta değil bence AlpimLisa da yeni doğum yaptı ama burdan ilgisini esirgemiyor sağolsun
![]()