• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canim insanların ne dedigini ne düşündüğünü boşver duymazliktn gel önemli olan sensin
Ağzı olan konuşuyor hele de bu cocuk mevzusunda fütursuzca konusuyor insanlar .. en azından hamile kalabiliyorsun bu da cok güzel bir şey bence diğer testleri yaptir ucuncu bi kayıp inşallah olmaz olursa senin icin de zor olur canim..rabbim evlat acisi vermesin kimseye. Insallah hersey gonlunce olsun. Bu ay olmadı belki gelecek ay olur saglikli bi şekilde.
Aynen öyle canım benim napalım kaderimiz böyleymiş Allah beterinden korusun inşallah eşlerimize ailelerimize zeval vermesin. Bebeklerde inşallah sizinkiler gibi gelecek bize de..

image.webp
image.webp

Hayırlı bayramlar canlar. Giriş yapmadan bi kısmını okudum. Bayramda yoğundum gelen giden oldu. Bugünde biz babişkomla gezmelere gideceğiz.
@deeploneliness canım ben de rüya gördüm sabah. Rüyamda gut hastası olmuşum 1 yıl tedavi görmem lazımmış. O sürede hamile kalamazmışım göya. İyice bilinç altına işledi. Halalarım sürekli seni şuraya buraya götürelim diyorlar. Çok baskı oldu ondan sanırım. Rüyama geldi. Belki sana da soran mı oldu canım. Ondan olmuştur.
Diğer hafta görümcem doğum yapıyor. Ona kapı süsü yaptım. Bazı malzemeler kendisinde vardı bazıları ben aldım. Değerlendirdim yani. Bakın bakalım. Beğenecek misiniz.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 22
u-mutlu lale u-mutlu lale canım hakkında hayırlısı olsun. Ben de ne yapacağıma karar veremedim. Eşimle bu konuda çok anlaşmazlık içindeyim. Ekimde aşılama olmam lazım son ay çünkü hsgden sonra. Ama onu bile istemiyorum artık.
Bu aylarda hamile kalsam benim yaz tatilme geliyor bana hiç bir faydası yok. O nedenle eşi ikna etsem bile ki en son fikri değişmediyse nasıl istersen öyle olsun dedi. Yazın doğum yapmak beni düşündürüyor. Diğer yandan yine bu fikirle ocakta denemeye başlamıştım gerçi yumurtalarımda kötüydü bi şey olduğu yok. Çok kararsız kaldım.

Eki Görüntüle 1885272 Eki Görüntüle 1885273
Hayırlı bayramlar canlar. Giriş yapmadan bi kısmını okudum. Bayramda yoğundum gelen giden oldu. Bugünde biz babişkomla gezmelere gideceğiz.
@deeploneliness canım ben de rüya gördüm sabah. Rüyamda gut hastası olmuşum 1 yıl tedavi görmem lazımmış. O sürede hamile kalamazmışım göya. İyice bilinç altına işledi. Halalarım sürekli seni şuraya buraya götürelim diyorlar. Çok baskı oldu ondan sanırım. Rüyama geldi. Belki sana da soran mı oldu canım. Ondan olmuştur.
Diğer hafta görümcem doğum yapıyor. Ona kapı süsü yaptım. Bazı malzemeler kendisinde vardı bazıları ben aldım. Değerlendirdim yani. Bakın bakalım. Beğenecek misiniz.
Canım çok güzel olmuş ellerine sağlık:KK68:Yeğenin de sağlıkla dünyaya gelsin ins.. Allah sağlık sihhatten ayirmasin canim.. Beynimiz senaryoları kuruyor biz farkinda olmadan ama benimkinin gerceklesme olasılığı yuksek gibi iki arkadasimla da bu konulari konuşmuştuk. Bildigim kadari ile yardimci olmustum kendilerine. Ordan kalmış aklımda herhalde. Kayınvalidem soruyor bana da. Ben de kismet diyorum belki de hic olmaz. Bilemem diyince susuyor öyle işte. Durumumu bildiği için. Onlar da kediciklerimi seviyorlar:KK200:

Herkesin bayramı mübarek olsun kızlar.. Yavrumu memlekete gömüp geldim.. İki gündür kızım ve eşimde rahatsızlandı..şimdi daha iyi şükürler olsun Umarım herkes iyidir...
Geçmiş olsun canim.. Ben iyiyim. Buralar durgun. Sen nasılsın?

Geçmiş olsun canim.. Ben iyiyim. Buralar durgun. Sen nasılsın?
Sağol özlemcim bende toparlanmaya çalışıyorum. Evime geldim. Kızım hastalandı onunla uğraştım. Şimdi daha iyi şükürler olsun ki... Kendimi ev işine verdim. Temizlik yapıyorum habire... Seninde iyi olmana sevindim canım...

Eki Görüntüle 1885272 Eki Görüntüle 1885273
Ne güzel olmuş canım. Ellerine sağlık.. Maşallah çok yeteneklisin.. Bende isterim aynısından eğer tekrar hamile kalabilirsem...

Herkese günaydın fıstıklar:KK25: bayram ziyaretleri malum gelemedim buralara herkes iyidir inşallah. Ben bayramdan sonra 1 hafta daha izindeyim çok mutluyum:rapci::KK71:

u-mutlu lale u-mutlu lale canım hakkında hayırlısı olsun. Ben de ne yapacağıma karar veremedim. Eşimle bu konuda çok anlaşmazlık içindeyim. Ekimde aşılama olmam lazım son ay çünkü hsgden sonra. Ama onu bile istemiyorum artık.
Bu aylarda hamile kalsam benim yaz tatilme geliyor bana hiç bir faydası yok. O nedenle eşi ikna etsem bile ki en son fikri değişmediyse nasıl istersen öyle olsun dedi. Yazın doğum yapmak beni düşündürüyor. Diğer yandan yine bu fikirle ocakta denemeye başlamıştım gerçi yumurtalarımda kötüydü bi şey olduğu yok. Çok kararsız kaldım.
Canım senin durumda karışık yaa sen doğum iznini yaz tatilinden önce kullanabilsen daha iyi oluyo dimi sizin için çocuk baya büyüyo ama bizim çocuklar maalesef yaptık oldu demekle olmuyo ne zamansa nasip o zaman olacak inşallah hayırlı zamanda olur. Sende için nasıl rahat edicekse öyle yap eşinde ikna olduysa eğer deneyebilirsin bence.. bu arada kapı süsün çok güzel olmuş canım ne marifetli hatunsun maşallah inşallah en kısa zamanda kendi bebeğin içinde yaparsın bu hazırlıkları aminnnn

Back
X