- 13 Şubat 2013
- 660
- 1.000
- 333
Ben Diyarbakırda yaşıyorum canım. Benim doğma büyüme karışık. Babam polis olduğu için doğduğum büyüdüğüm yerler çok farklı. Bi yerde kalamadım pek. Buranın Türkmenlerindeniz. Annem burda diye atamamı buraya istedim. Ben de çoğunlukla Bursa da doğdum çocukluğum Sivas Bursa arası geçti. Ünv başka şehir. Burda yaşamak istemiyordum geçen yılda çok zordu. Sürekli bombalar patlıyordu. Şehit oluyorlardı çok asker polis. Çok psikolojim bozuldu. Bomba sesiyle ders işliyordum. Öğrencilerimin çoğu gelmedi dersler boş geçti. Burda da yaşamak zor canım. Hele seninle aynı düşüncelere sahip olmayanlarla ama artık eş dost çok gitmek istiyorum ama zamana bıraktım.Gerçekten güzel hikayeler varmış. Baya okudum sayfayı. Sen nerde yaşıyorsun canım? Ben doğma büyüme okuma hep burdaydım. Ama üniversiteden beri gitmeyi planlıyorum bu şehirden. Ama İstanbul beni bırakmıyor diyelim![]()
İstanbulda halalarım var geçen yıl yazın ordaydım. Kalabalık beni boğuyor. Sarıyeri çok seviyorum. Babamın ilk görev yeri. Anneciğimle orda yaşamışlar. Annem çok severdi Sarıyeri. Oturdukları gece konduya gittim ağladım hüzünlendim. O nedenle yeri bende bambaşka İstanbulun diğer yerleri beni pek etkilemiyor. Sarıyerde gerçek İstanbul tadı var. Babam bir gün nöbetteyken Tanju Okan yanından geçmiş. Polis bey size bir şarkı okumak istiyorum demiş alkollüymüş. Kadınım şarkısını okumuş. Babam eski İstanbulu tatmış ondan onlar çok şanslı.
Sayfada güzel hikayeler okuyorum. Seviyorum bu kadını ben