• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

canım deme öyle ya.
senin elinde olan bir şey olsa keşke.
Allah'ın takdiri, elbet vardır bunda da bir hayır.
hep birlikte çok sevinip heyecan yaptık, seni de umutlandırdık daha çok belki ama hayırlısı böyle demek ki.
stres yapma bu kadar, elbet Allah hayırlı bir zamanda nasip edecek inşallah.

canım senin kaybın erken haftalardaydı di mi?
yanlış mı hatırlıyorum?
çok ağır değilmiş kaçak, ben sanmıyorum onla ilgili olduğunu.
ilerleyen gebelik haftalarında preeklampsi filan olabiliyor protein kaçağında, hipertansiyonla birlikte de doktorun da önemsememiş.
üroloji bakmaz canım, cerrahi işlemlerle ilgileniyor onlar.
nefroloji takibinde olman lazım.

iyiyim çok şükür canım sağolasın.
merak ettim seni bayadır göremeyince.

Aynen öyle canım aynen..
Değeri 20 gördüğümde hiç sevinemedim hatta tahmin ettim yine böyle olacağını ama bi ümit işte insan istiyo üzülmicrm diye kendine telkinler veriyosun ama olmuyo işte.. Allahım hayırlısını nasip etsin.. Olmayacaksa ne yaparsan yap olmuyo

Aynen öyle canım aynen..
Değeri 20 gördüğümde hiç sevinemedim hatta tahmin ettim yine böyle olacağını ama bi ümit işte insan istiyo üzülmicrm diye kendine telkinler veriyosun ama olmuyo işte.. Allahım hayırlısını nasip etsin.. Olmayacaksa ne yaparsan yap olmuyo
Hayırlısı olsun canım ya.. Üzülüyoruz elimizde değil.buda Rabbimin bir imtihanı bizlere.. Inşallah Rabbim nasip edecek mutlaka.. Duamızı eksik etmeyelim...

canım deme öyle ya.
senin elinde olan bir şey olsa keşke.
Allah'ın takdiri, elbet vardır bunda da bir hayır.
hep birlikte çok sevinip heyecan yaptık, seni de umutlandırdık daha çok belki ama hayırlısı böyle demek ki.
stres yapma bu kadar, elbet Allah hayırlı bir zamanda nasip edecek inşallah.

canım senin kaybın erken haftalardaydı di mi?
yanlış mı hatırlıyorum?
çok ağır değilmiş kaçak, ben sanmıyorum onla ilgili olduğunu.
ilerleyen gebelik haftalarında preeklampsi filan olabiliyor protein kaçağında, hipertansiyonla birlikte de doktorun da önemsememiş.
üroloji bakmaz canım, cerrahi işlemlerle ilgileniyor onlar.
nefroloji takibinde olman lazım.

iyiyim çok şükür canım sağolasın.
merak ettim seni bayadır göremeyince.
Bu aralar zayıflamakla meşgülüm canım pek uğrayamıyorum. Rabbim iyi etsin inşallah. Bebişe isim buldunuz mu

Al_pi Al_pi iyi sayılırım cnm, bu yaz çok yorucu geçti Bnm için.. Çok gelen giden hep bir program inan artık kış gelsin okullar acılsın istiyorum... Nedense bu aralar çevremde herkes sıkıntılı morali bozuk yada hasta... Hayırlısı ile şu sene bitseydi artık :(bende kışa hzrlık bişeyler yaptım Bayram'ı bekliyorum ;)

Amin canım inşallah... Umut bitmez hiç bir zaman. Bak kibariye bile 56 yaşında 3 aylık hamileymiş...
Ayyyy bugün eşimin ailesinden biri varmı bişeyler Dedi,yok henüz inşallah yakın zmnda tekrar gebe kalabilirim dedim...tabi ya bak Kibariye bile 56 sında hamile kalmış Allah büyük Dedi... Sustum kaldım... İyi bişey mi Dedi kötü bişey mi anlamadım:63: valla çok zor bir sınavdayız,Allah yardımcımız olsun

Ayyyy bugün eşimin ailesinden biri varmı bişeyler Dedi,yok henüz inşallah yakın zmnda tekrar gebe kalabilirim dedim...tabi ya bak Kibariye bile 56 sında hamile kalmış Allah büyük Dedi... Sustum kaldım... İyi bişey mi Dedi kötü bişey mi anlamadım:63: valla çok zor bir sınavdayız,Allah yardımcımız olsun
Canım kibariye o yaşıyla hamile kalmışsa boşuna üzme kendini demek istemiştir:)
Ki bende o haberi görünce hamile kalamayan arkadaşlarım için umutlandım ne yalan söyliyim.
Darısı başınıza inşallah :KK200:

Kızlar 18 çıktı değer...
Benden bi cacık olmaz....
Canım o nasıl laf öyle. Sen elinden geleni yaptın ama Allah 'a kalıyo biliyosun işimiz o ol demedikten sonra yaprak kıpırdamaz biliyosun zaten hepimiz çok şükür inançlı insanlarız inancımıza sığınığ atlatacağız bu günleri.. üzmemeye çalış kendini elinden geldiği kadar zaten biliyosun sağlıksız gebelik olduğu için vücut atıyo. Herşeyin hayırlısı Rabbimden
@Enyalios canım sende de mi pıhtılaşma var. Ben 1 yıldır içiyorum yoruldum ara verdim. İnşallah şimdi daha iyisindir. Böbrekte kum ve taş çok kötü.

@TaeYang
sormak istiyorum.
Ben aslında sormak istiyorum canım aklıma böbrekle ilgili bi şey takıldı bilirsin diye sormak istedim. Benim geçen yıl hamileliğimde protein kaçağı vardı. Gittim nefroloki doktoruna çok önemli değil dedi. Ama şimdi düşünüyorumda bu sebepten kaybetmiş olabilir miyim diye??? Aklıma takılıyor bir daha hamile kalırsam böyle bir şey yaşarsam acaba ürolojiye mi gitmeliyim. Nefroloji doktorı yok denecek kadar az canım.

@Ters Lale
evet canım iki evde bana bakıyor. İdare etmeye çalışıyorum işte nasıl giderse. Babam kendi evini seviyor. Evini kapatmak istemiyor. İnşallah her şey kolaylaşır ne diyim bugünümüze şükür. İnş bebişin gelir bu ay canım. @deeploneliness canım facebookta Elif Adanın annesi var oraya baksanıza. Bence evlat edinmek çok güzel bir duygu. İnanın eşim şu an tamam dese ben hamile kalacağımı bilsemde gidip alırım. Annesizlik bu yaşta bile çok zor. Ne çok anneye muhtaç çocuk vardır. Annesi ve babası olmayan öğrencilerime daha bi sıkı sarılıyorum.
@vesselam_
canım nerdesin ne yapıyorsun? Seni göremiyorum pek
Canım 2 ev zor olsa da baban için daha iyi bence böylesi kendisini rahat hisseder evinde.. sol kasığımda ağrı var canım ya hayırlısı bakalım inşallah.. dediğin gibi çok şükür canım Allah sağlık sıhhat huzur versin gerisi olur

@Enyalios canim ben iyiyim sükür sen nasilsin agrilarin azalmistir insallah...
TaeYang TaeYang canim nöbet yarin sabah insallah köydeydim bu nöbetimin sakin gecmesini umuyorum insalalh öyle olur gecenkinin yorgunlugunu atamadim daha ... sen nasilsin mesai nasil gidiyor..
umutLatahzen umutLatahzen canim vardir bundada bir hayir Allah herseyyin en iyisini bilir üzülmemek elde degil seni cok iyi anliyorum caanim.. bunlarda gececek insallah...

TaeYang TaeYang çok teşekkür ederim canım cevap için. Evet 5 haftalıkta kalmıştı. Kalbi hiç atmadı. Daha önce nefrit geçirmiştim çocukken yani. O zaman bi daha Allah nasip ederse canım inş bi nefroloji doktoru bulup gideyim.

u-mutlu lale u-mutlu lale hadi bakalım canım. İnşallah bu ay olsun. Emekleriniz boşa gitmesin :halay:

@deeploneliness canım sana da mesaj yazdım bugün ama nedense etiketlenme olmadı anlayamadım. Facebookta Elif Adanın annesi var orayada bakabilirsiniz. Kalbiyolojik anne olmakta güzel. Tabi önce kucağınıza Rabbim inş kendi evladımızı verir. Eşim tamam dese ben şimdi alırım. Yine de Rabbim her şeyin hayırlısını versin.

Herkeslere iyi geceler. Yarin okulum basliyor. Cok sukur.
Gunun ve gunlerin ozetleri :Arz ediyorum.
Çalışma yapamıyoruz çünkü kocamı göremiyorum. Sürekli yorgun geliyor. Ben direk tüp bebek tedavisine geçmeyi planlıyorum. :KK14:Çalışmayla filan uğraşamıyoruz. Adam açım dedi eve geldi köyden tavuk getirmiş. Sofrasını kurdum telefon geldi inek doğum yaparken Rahim yırtılmış. :110: Inege mi uzuleyim kocami sabah yarim saat aksam 10 dk toplan 40 dakika gordugume mi. Hep bu nedenle yorgun gelmesine mi.
Ben cozumu buldum direk en Basiti tup bebek tedavisi :bicak:ya da
Bizimkini siparis verecem leylekler getirsn. :110::işsiz: Belki veteriner oldugundan leylekler doktorumuz diyip kiyak gecerler.

Artik ovulasyon testi yapmiyorum. Cunku
O geceler olmayinca sinir oluyorum.
Ineklerin bile yavrulari oluyor. Gidip asilama yapiyor. Bileydim ev erkekiyle evlenirdim.
Bu da burdan bi serzeniş konusmasi oldu.
:110:
Tum ineklerin asilamayla yavrusu oluyor. Biz de burda inekleri kiskanalim :KK14::işsiz::KK70:

Buda böyle inekli bir haberdi. Herkeşlere iyi geceler

Hayırlısı olsun canım ya.. Üzülüyoruz elimizde değil.buda Rabbimin bir imtihanı bizlere.. Inşallah Rabbim nasip edecek mutlaka.. Duamızı eksik etmeyelim...

Amin abla amin inşallah Rabbim dualardan ayırmasın..

umutLatahzen umutLatahzen sacma gelecek belki ama o çift cizgiyi görmen bile gzldi ya... Öle düşün ben reglim gecikince yaptım yahu hiç mi bir bulantı olmaz şak diye tek çizgi gerisi bembeyaz...inşallah en yakın zmnda yine o çift çizgi olacak ve değerin 100-200 lerde gezecek :KK66:

Kuzum orası biraz öyle ama ya o gölgenin yaşattığı hayaller mutluluklar.....
Bide acaba niye yarıda kalıyo bilinmeyen bi sorun mu var diye düşünüyorsun..
Allahtan hayırlısı bi yerden sonra eli kolu bağlanıyor insanın...

Canım o nasıl laf öyle. Sen elinden geleni yaptın ama Allah 'a kalıyo biliyosun işimiz o ol demedikten sonra yaprak kıpırdamaz biliyosun zaten hepimiz çok şükür inançlı insanlarız inancımıza sığınığ atlatacağız bu günleri.. üzmemeye çalış kendini elinden geldiği kadar zaten biliyosun sağlıksız gebelik olduğu için vücut atıyo. Herşeyin hayırlısı Rabbimden

Canım 2 ev zor olsa da baban için daha iyi bence böylesi kendisini rahat hisseder evinde.. sol kasığımda ağrı var canım ya hayırlısı bakalım inşallah.. dediğin gibi çok şükür canım Allah sağlık sıhhat huzur versin gerisi olur

Bi sebebi varsa da bulunması gerekiyorsa o sorun işte..
Hiç bi doktor gel kızım baştan aşşa inceleyelim bakalım varım bi engel demiyo
Bu da insanı strese sokuyo..
Şuan mesela kanamam hemen başlıcak mı doktor güzel yardımcı olacaktı acaba iç kanama geçirecekmiyim yine yoksa güzelce atlatacakmıyım... Ohooo dolu kafam..

@Enyalios canim ben iyiyim sükür sen nasilsin agrilarin azalmistir insallah...
TaeYang TaeYang canim nöbet yarin sabah insallah köydeydim bu nöbetimin sakin gecmesini umuyorum insalalh öyle olur gecenkinin yorgunlugunu atamadim daha ... sen nasilsin mesai nasil gidiyor..
umutLatahzen umutLatahzen canim vardir bundada bir hayir Allah herseyyin en iyisini bilir üzülmemek elde degil seni cok iyi anliyorum caanim.. bunlarda gececek insallah...

İnşallah kuzum bu ara da hepimiz böyle bişey atlattık demek ki sınavımızda bu da varmış..
İyi ki burası çıktı karşıma sizlerle tanıştıktan sonra yaşadım ben hep bunları bide sizleri bilmesem tanımasam kendimi yalnız hissedip bitek ben yaşıyorum zannedecektim o saman gir girebildiğini kadar bunalıma... Her şeyde var bi hayır...

Herkeslere iyi geceler. Yarin okulum basliyor. Cok sukur.
Gunun ve gunlerin ozetleri :Arz ediyorum.
Çalışma yapamıyoruz çünkü kocamı göremiyorum. Sürekli yorgun geliyor. Ben direk tüp bebek tedavisine geçmeyi planlıyorum. :KK14:Çalışmayla filan uğraşamıyoruz. Adam açım dedi eve geldi köyden tavuk getirmiş. Sofrasını kurdum telefon geldi inek doğum yaparken Rahim yırtılmış. :110: Inege mi uzuleyim kocami sabah yarim saat aksam 10 dk toplan 40 dakika gordugume mi. Hep bu nedenle yorgun gelmesine mi.
Ben cozumu buldum direk en Basiti tup bebek tedavisi :bicak:ya da
Bizimkini siparis verecem leylekler getirsn. :110::işsiz: Belki veteriner oldugundan leylekler doktorumuz diyip kiyak gecerler.

Artik ovulasyon testi yapmiyorum. Cunku
O geceler olmayinca sinir oluyorum.
Ineklerin bile yavrulari oluyor. Gidip asilama yapiyor. Bileydim ev erkekiyle evlenirdim.
Bu da burdan bi serzeniş konusmasi oldu.
:110:
Tum ineklerin asilamayla yavrusu oluyor. Biz de burda inekleri kiskanalim :KK14::işsiz::KK70:

Buda böyle inekli bir haberdi. Herkeşlere iyi geceler

Olacak olacak bi gün olacak kuzum..
Çalışacağın stres atacağın bi işin var en azından çok şükür hem de güzel bi işin..
Hayırlı olsun yeni sezonun..
Bu arada ineklere de aşılama yapıldığını bilmiyordum bi yaşıma daha girdim..

Hadi ya hay maşallah mevlam nelere kadir...umutsuzluga dusmeyin canlarım ne diim her seyin hayirlisi..

Şuan mesela kanamam hemen başlıcak mı doktor güzel yardımcı olacaktı acaba iç kanama geçirecekmiyim yine yoksa güzelce atlatacakmıyım... Ohooo dolu kafam..

İnşallah kuzum bu ara da hepimiz böyle bişey atlattık demek ki sınavımızda bu da varmış..
İyi ki burası çıktı karşıma sizlerle tanıştıktan sonra yaşadım ben hep bunları bide sizleri bilmesem tanımasam kendimi yalnız hissedip bitek ben yaşıyorum zannedecektim o saman gir girebildiğini kadar bunalıma... Her şeyde var bi hayır...

Çalışacağın stres atacağın bi işin var en azından çok şükür hem de güzel bi işin..
Amin canlarım inşallah... Rabbimin ol demesi kafidir...

Ineklere hem aşılama hemde suni tohumlama yapılıyor canım...
@Mor Seven canım eşin serbest vet. Hek. Mi yoksa devlette mi çalışıyor?

Son düzenleme:
Back
X