Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ebush_354 Ebush_354 gecen ay 50.günümde geldi regli bende hala bekliyorum bakalım bu sefer kaçıncı günde gelecek... Bıktım valla şu pco dan!
İlaçsız geleceğini de düşünmüyorum artık canım... İyicene cozuttu artık hormonlarım... Hiç çalışmıyorlar.. Bıkmakta çok haklısın canım ben şu an artık bitme noktasındayım yani hiç umudum yok nasıl düzelicek, nerden çıkış yolu bulabilir miyiz bilmiyorum. Çok yorgunum.. Umarım gelir canım en kısa sürede seninkisi

@Enyalios canim acil sifalar diliyorum annene..
Ben martta dogum yaptim kuzum haziranda bi kanama oldu hala gelen giden yok kurtulamadim pco dan br yumurta olusuyor zaten sag tarafta o da cani sikilinca catlamio galiba:))) kontrole gidecegim cuma gunu bakalim ne olacak
umutLatahzen umutLatahzen canim hayirli haberler gel kuzum inşallah olumludur sonuc

Merhaba kızlar,nasılsınız?
umutLatahzen umutLatahzen gzlim naptın sonuç belli oldumu? İnşallah değerin artmıştır,Hakkı'nda hayırlısı ne ise o olsun cnm.
@Enyalios anneciğine geçmişler olsun kuzum... İnşallah hmncecik iyileşir... Sanada gecmiş oldun bu arada biran önce silkelen dök şu kumları :KK66:
@Al_pi Cnm nasılsın? Arkadaşını merak ettim miyom ameliyatını oldumu?
@Ebush_354 gecen ay 50.günümde geldi regli bende hala bekliyorum bakalım bu sefer kaçıncı günde gelecek... Bıktım valla şu pco dan!
Iyiyim canim yogunum bu aralar yine :) Bayrama hazirlik temizlik derken vakit su gibi geciyor .. Bende regl oldum dün :( Bu regl de yazin ne cabuk geliyor daha dun olmustum gibi geliyor hemen ay bitiyor.. Yaz cabuk gecti yahu .. Yok canim 15 tatilde olacak ameliyati yeni dogum yapti iyleseyim biraz diyor..
Sen napiyorsun nasilsin ?

İlaçsız geleceğini de düşünmüyorum artık canım... İyicene cozuttu artık hormonlarım... Hiç çalışmıyorlar.. Bıkmakta çok haklısın canım ben şu an artık bitme noktasındayım yani hiç umudum yok nasıl düzelicek, nerden çıkış yolu bulabilir miyiz bilmiyorum. Çok yorgunum.. Umarım gelir canım en kısa sürede seninkisi
Ebru ben artık kendimi olmazsa 0-1 yaş grubu evlat edinirim diye rahatlatıyorum. Şu an şartları sağlayamıyoruz. En az 30 yaşında olmak ya da 5 yıl evli olma şartı var. Ve kimsesiz bir bebeğe yuva açmak inanılmaz tatmin edici bir duygu. Böyle bir çıkış yolum var artık..Umarım herkes evladına en yakın sürede kavuşur..

Ebru ben artık kendimi olmazsa 0-1 yaş grubu evlat edinirim diye rahatlatıyorum. Şu an şartları sağlayamıyoruz. En az 30 yaşında olmak ya da 5 yıl evli olma şartı var. Ve kimsesiz bir bebeğe yuva açmak inanılmaz tatmin edici bir duygu. Böyle bir çıkış yolum var artık..Umarım herkes evladına en yakın sürede kavuşur..
Ben de kendimi, içimi soğutmak için ; kendimi bebeklerden hamilelerden çok soyutlamaya başlamışım dün bunu iyicene anladım.. Anneme misafir geldi nerdeyse 1 yaşında bir kız bir erkek ikizleri vardı... Çocukları sevemedim. Buz gibi oldum... Tutturdular al kucağına alamadım bile... Sürekli niye yapmıyorsun çocuk diye sorular vs... Bunaldım çok bunaldım gerçekten hiç kimse anlamıyor beni eşim, annem bile... Duygularıma ket vurdum artık... Senin bahsettiğini ben de düşünüyoruö canım ama çok korkuyorum ve dediğin gibi günün birinde evlatlık alırsam kesinlikle bebek olarak alırım şartlar da uygunsa.. Ama korkuyorum... Ya ona tüm sevgimizi veremezsek diye... Bir yerde hala eksiklik hissedersem ilerde diye... Şartları bilmiyordum.. 27 bitti benim de eğer 2-3 yıl sonra durum stabilse ben de düşünürüm... İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versin kucaklarını boş bırakmasın...

Ben de kendimi, içimi soğutmak için ; kendimi bebeklerden hamilelerden çok soyutlamaya başlamışım dün bunu iyicene anladım.. Anneme misafir geldi nerdeyse 1 yaşında bir kız bir erkek ikizleri vardı... Çocukları sevemedim. Buz gibi oldum... Tutturdular al kucağına alamadım bile... Sürekli niye yapmıyorsun çocuk diye sorular vs... Bunaldım çok bunaldım gerçekten hiç kimse anlamıyor beni eşim, annem bile... Duygularıma ket vurdum artık... Senin bahsettiğini ben de düşünüyoruö canım ama çok korkuyorum ve dediğin gibi günün birinde evlatlık alırsam kesinlikle bebek olarak alırım şartlar da uygunsa.. Ama korkuyorum... Ya ona tüm sevgimizi veremezsek diye... Bir yerde hala eksiklik hissedersem ilerde diye... Şartları bilmiyordum.. 27 bitti benim de eğer 2-3 yıl sonra durum stabilse ben de düşünürüm... İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versin kucaklarını boş bırakmasın...
Amin canim. Insallah o zamana kadar gelir bebisler. Icimizdekileri saklamak icin uzak duruyoruz aslında seni cok iyi anliyorum sana bir link göndereceğim. . Belki daha netlesir fikrin..

Amin canim. Insallah o zamana kadar gelir bebisler. Icimizdekileri saklamak icin uzak duruyoruz aslında seni cok iyi anliyorum sana bir link göndereceğim. . Belki daha netlesir fikrin..
Çok saol canım link için okudum başlarını daha sonra vakit buldukça da devam edeceğim ordan... İlk sayfada aynen benim de korkularımdan da bahsetmişler... Daha önümüzde zaman var umarım hakkımızda hayırlısı olsun

@Enyalios canım sende de mi pıhtılaşma var. Ben 1 yıldır içiyorum yoruldum ara verdim. İnşallah şimdi daha iyisindir. Böbrekte kum ve taş çok kötü.

@TaeYang
sormak istiyorum.
Ben aslında sormak istiyorum canım aklıma böbrekle ilgili bi şey takıldı bilirsin diye sormak istedim. Benim geçen yıl hamileliğimde protein kaçağı vardı. Gittim nefroloki doktoruna çok önemli değil dedi. Ama şimdi düşünüyorumda bu sebepten kaybetmiş olabilir miyim diye??? Aklıma takılıyor bir daha hamile kalırsam böyle bir şey yaşarsam acaba ürolojiye mi gitmeliyim. Nefroloji doktorı yok denecek kadar az canım.

@Ters Lale
evet canım iki evde bana bakıyor. İdare etmeye çalışıyorum işte nasıl giderse. Babam kendi evini seviyor. Evini kapatmak istemiyor. İnşallah her şey kolaylaşır ne diyim bugünümüze şükür. İnş bebişin gelir bu ay canım. @deeploneliness canım facebookta Elif Adanın annesi var oraya baksanıza. Bence evlat edinmek çok güzel bir duygu. İnanın eşim şu an tamam dese ben hamile kalacağımı bilsemde gidip alırım. Annesizlik bu yaşta bile çok zor. Ne çok anneye muhtaç çocuk vardır. Annesi ve babası olmayan öğrencilerime daha bi sıkı sarılıyorum.
@vesselam_
canım nerdesin ne yapıyorsun? Seni göremiyorum pek

Son düzenleme:
Kızlar 18 çıktı değer...
Benden bi cacık olmaz....
:sinirli: O ne demek benden bi cacik olmaz ..
Cok kızdım simdi sana bu is akıl isimi cocugu olanlar zeki olmayanlar gerizekalimi ki ..
Bence artik iyi bir doktora gidip herseyi arastirmalisin .. Kimyasal gebelige ne sebep oldugunu yapman gereken test varsa onlarida yaptirmalisin..
Unutma ki Biz istiyoruz bize uygun gören ve veren yaradan :KK15:

benm yumrtam 12. gn kontrole gttgmde catlamstı nasıl oldysa artık 12 10 mm ıkı adet yumrta vardı ovulasyon olsmus edı doktr asılamaya gerk kalmamıs kendınz deneyın dedı her ay bısey cıkıyor var bndada bı hayr rabbm nasıp etmeyecek demekkı.. esmlede aramz bozuk kendmzde denemedık saldım artık herseyı umrmda degıl

Kızlar 18 çıktı değer...
Canim hamile kalabiliyorsun böyle düşün. Sadece sen degil esinle beraber arastirin sebepleri. Kimyasal gecirip sonraki ay hamile kalan bir cok kisi var. Ama dedigim gibi esinin de testleri yapilmali..

Nasip canım Allahtan hayırlısını dileyelim hep ama bak çatlatma iğnesiyle sağlıksız da olsa bir gebelik sağlanabildi umarım bir sonraki aylarda sağlıklısı olur canım

Bundan önceki klomen kullanışımda da aynısı oldu 20 yle değeri öğreniyorum gerisi gelmiyo.....

:110: Senden güzel anne olur canım. Bu sefer olmaz başka bi sefer olur.
Kimyasal mı oldu şimdi ne oldu?
Bu ay niye böyle oldu herkese.

Nasip demekki... Olur bi gün inşallah canım..

:sinirli: O ne demek benden bi cacik olmaz ..
Cok kızdım simdi sana bu is akıl isimi cocugu olanlar zeki olmayanlar gerizekalimi ki ..
Bence artik iyi bir doktora gidip herseyi arastirmalisin .. Kimyasal gebelige ne sebep oldugunu yapman gereken test varsa onlarida yaptirmalisin..
Unutma ki Biz istiyoruz bize uygun gören ve veren yaradan :KK15:

Aynen öyle doğru diyosun canım.. Nasip...
ama insanın zoruna gidiyo işte onca hayalleri kurup fos çıkınca kendine kızıyosun boşa umutlandığına kızıyosun boşa hayal kurduguna kızıyosun.. Soğuk kanlı olamıyorum hiç aşırı bi etki yaratıyo bende bu yüzden kendime kızıyorum sadece kendime kızgınım yani.....

Canım ne demek benden bi cacık olmaz. Öyle düşünme lütfen herşeyin hayırlısı olsun.
Rabbim hepinize en hayırlı zamanlarda müjdeli haberler almayı nasip etsin..

Amin canım benim isteyen herkese...

Canim hamile kalabiliyorsun böyle düşün. Sadece sen degil esinle beraber arastirin sebepleri. Kimyasal gecirip sonraki ay hamile kalan bir cok kisi var. Ama dedigim gibi esinin de testleri yapilmali..

Kuzum benim eşim doktora gitmeyi seven bi insan değil neden bilmiyorum ama aşırı antipatisi var geçen sene bi kere gittik bakıldı herşeyine doktor bişey yok dedi zaten öyle bişey ki adam akıllı doltor yok burda.. Bu gittiğim kaçıncı doktor sayısını unuttum kaldı ki bunla tedavi görüp devam edicektim 15 gün bayram izninden gelmesini bekledim klomene başlamak için şimdi de yıllık izindeymiş yani şuan ona gidemicem kontrole bile... Ne bileyim yaa öyle işte...

günaydın kızlar nasılsınız?

umutLatahzen umutLatahzen inşallah değerin kat kat artmıştır canım, güzel haberlerini bekliyoruz.
@Enyalios anneciğin nasıl oldu? toparlanmıştır herhalde, oldu da kurtuldu çok şükür, çok geçmiş olsun.
M M_atruska hazalcım nasılsın? bayadır yazmıyorsun buralara.
@hsevda naber şekerim, nöbette misin bugün?
Iyiyim canım sağolasın sen nasilsin nasıl gidiyor hamilelik

Kızlar 18 çıktı değer...

canım deme öyle ya.
senin elinde olan bir şey olsa keşke.
Allah'ın takdiri, elbet vardır bunda da bir hayır.
hep birlikte çok sevinip heyecan yaptık, seni de umutlandırdık daha çok belki ama hayırlısı böyle demek ki.
stres yapma bu kadar, elbet Allah hayırlı bir zamanda nasip edecek inşallah.

@TaeYang
sormak istiyorum.
Ben aslında sormak istiyorum canım aklıma böbrekle ilgili bi şey takıldı bilirsin diye sormak istedim. Benim geçen yıl hamileliğimde protein kaçağı vardı. Gittim nefroloki doktoruna çok önemli değil dedi. Ama şimdi düşünüyorumda bu sebepten kaybetmiş olabilir miyim diye??? Aklıma takılıyor bir daha hamile kalırsam böyle bir şey yaşarsam acaba ürolojiye mi gitmeliyim. Nefroloji doktorı yok denecek kadar az canım.
canım senin kaybın erken haftalardaydı di mi?
yanlış mı hatırlıyorum?
çok ağır değilmiş kaçak, ben sanmıyorum onla ilgili olduğunu.
ilerleyen gebelik haftalarında preeklampsi filan olabiliyor protein kaçağında, hipertansiyonla birlikte de doktorun da önemsememiş.
üroloji bakmaz canım, cerrahi işlemlerle ilgileniyor onlar.
nefroloji takibinde olman lazım.

Iyiyim canım sağolasın sen nasilsin nasıl gidiyor hamilelik
iyiyim çok şükür canım sağolasın.
merak ettim seni bayadır göremeyince.

Back
X