Her Yeni Gün Yeni Bir Umut.. diyenler burada bulusalım..

kızlar size acıtasyonmu yapıyım he onumu istiyonuz leeeeen neden kimse gelmiyor:KK53: nideen

sashamia saol canım kaderdasım:KK53:

her yeni qün yeni umut mu?
hmm, ben pek emin değiLim asLında...

hiç umudumun olmadıqı zamanları biliyorum, umudun olmadıqı zamanlarr .. :KK5:

sedulu kaderin biz bi oyunu bu sanırsam :KK70:

valla bazen umudumun olucagını umut ettigim anlarım oluyor cumlemde gayet karısık oldu ama :KK70: işin kısası napıcan yasamak zorundayız eh madem oyle en iyi sekilde degerlendirmek lazım diye dusunuyorum S0nBaHaR:KK19:

Son düzenleme:
selam kızlarr diğer topik buraya taşınmış gördüğüm kadarıyla
birkç defa yazmıştım oraya ama sonra devam etmedim siz hepiniz tanışıyordunuz ben biraz yabancı kaldım :KK17:
ama burda aranıza katılabilirim eğer istersenizz

Ben her yeni gün bir umut diyemiyorum henüz ama en azından demek istiyorum :KK61:
Bende geldimm. Hayır olsun gween :KK61:

Gerçekten çok özeniyorum buradaki arkadaşlıklara..
siz birbirinizi tanıyorsunuz ne kadar güzel.
benide alırmısınız aranıza kızlar :)

sedulu kaderin biz bi oyunu bu sanırsam :KK70:

valla bazen umudumun olucagını umut ettigim anlarım oluyor cumlemde gayet karısık oldu ama :KK70: işin kısası napıcan yasamak zorundayız eh madem oyle en iyi sekilde degerlendirmek lazım diye dusunuyorum S0nBaHaR:KK19:

Kader kim :KK53::KK53:

Kız gel azıcık iki lafın belini kıralım :KK4:

selam kızlarr diğer topik buraya taşınmış gördüğüm kadarıyla
birkç defa yazmıştım oraya ama sonra devam etmedim siz hepiniz tanışıyordunuz ben biraz yabancı kaldım :KK17:
ama burda aranıza katılabilirim eğer istersenizz

evet diger topigi tasıdık buraya zaten orda bir suru olaylar yasandı burdan devam etmek daha iyiydi:9

buyur gel tabi ya sormayın bile direkt dalın anlattırın:KK1:

Ben her yeni gün bir umut diyemiyorum henüz ama en azından demek istiyorum :KK61:
Bende geldimm. Hayır olsun gween :KK61:

dersin dersin merak etme valla surda sor bak kimin hayatı mukemmel hele benim varya carsamba pazarı gibi ama salladım herseyi :KK1:

Gerçekten çok özeniyorum buradaki arkadaşlıklara..
siz birbirinizi tanıyorsunuz ne kadar güzel.
benide alırmısınız aranıza kızlar :)

aman bizde bastan kimseyii tanımıyoduk ama oyle ilerlediki dostluklar reelde gorusmeyi dusundugum insanlar var onlarla bircok sorunumu astım moral oldular herzaman..senlede tanısalım konusalım herzaman bekleriz canım:KK16:

Kader kim :KK53::KK53:

Kız gel azıcık iki lafın belini kıralım :KK4:

valla bakıyorum kimse yok cıkıyorum dizi izliyom geliyorum herkes yazmıs bisiler ama kimse kalmamıs herkes dagılmıs nasıl bir topikse artık not bırakıp cıkıyoruz gelen cevaplıyor :KK53: akan bir sohbet olmadı eh benim topigimde anca boyle olur:KK53:

valla bakıyorum kimse yok cıkıyorum dizi izliyom geliyorum herkes yazmıs bisiler ama kimse kalmamıs herkes dagılmıs nasıl bir topikse artık not bırakıp cıkıyoruz gelen cevaplıyor :KK53: akan bir sohbet olmadı eh benim topigimde anca boyle olur:KK53:

Başında dur topiğin kız :KK22:

X