Her Yeni Gün Yeni Bir Umut.. diyenler burada bulusalım..

bende iyiyim
çok sevinirimm :KK16:

Bi kaç gün önceki olaydan sonra kendimi iyice kozmetik güzellik topiğine verdim :) Gerçi ondan öncede geziyordumda bu aralar daha çok geziyorum oralarda :)Sonra dedim youtubedan videolara bakayım öncedende denemek istediğim bir şey yaptım az önce :)
Kullanmadığım makyaj malzemelerimi değerlendirdim:)
far kullanmıyorum artık farımdan eyeliner yaptım kırılmış olan ve kullanmadığım simli rujumdan başka bir ruj çıkardım meydana :) çok zevkli :) bakalım başka şeylerde yapacağım kızlar sizde deneyin :)

Bi kaç gün önceki olaydan sonra kendimi iyice kozmetik güzellik topiğine verdim :) Gerçi ondan öncede geziyordumda bu aralar daha çok geziyorum oralarda :)Sonra dedim youtubedan videolara bakayım öncedende denemek istediğim bir şey yaptım az önce :)
Kullanmadığım makyaj malzemelerimi değerlendirdim:)
far kullanmıyorum artık farımdan eyeliner yaptım kırılmış olan ve kullanmadığım simli rujumdan başka bir ruj çıkardım meydana :) çok zevkli :) bakalım başka şeylerde yapacağım kızlar sizde deneyin :)

ah o olay, ben uzuldum ama yaaa.neyse olan oldu.
eee nabersınız fıstıklar.
düşçüm senın baska memlekete gıtme durumun noldu

ah o olay, ben uzuldum ama yaaa.neyse olan oldu.
eee nabersınız fıstıklar.
düşçüm senın baska memlekete gıtme durumun noldu

Bende üzüldüm canım o duruma ama yapıcak bir şey yok :KK43:
Canım haber bekliyorum o durum için henüz haber yok :)

Sen neler yapıyorsun ne var ne yok :)

ya cnm facebookdanda devam ediyor konusmalar sanırım onunda etkisi oldu niyetutmadı benim topicim neden:2::KK53:

Son düzenleme:
kızlar pcmde bozuk biraz zor oluyor ondan sizde he hemen gitmeye meraklısınız alla alla oturun surda kotu olcak bak :KK4::KK53:

X