Birde bu konudan dertliyim, belki fikir verebilirsiniz, ben bir çözüm üretemedim.
Temmuzun başında okullar kapanınca yani yaklaşık 1,5 ay sonra tatile çıkıcaz 2 ay kadar eşimin memleketi benim memleketim vs. eşimin memleketi burdan 4 saat uzaklıkta, benimki ise çok daha uzak.. Şimdi sütü ara ara sağıp dolaba atsam nolacak onlar, eylülde çalışmaya başlayacağım bebeğim 4 aylık olacak ozaman İnşallah. Buzdolabının fişini çekmeden tatile gidelim diye düşündüm. ama tayin istiycez dönüp dönmeyeceğimiz meçhul, yani başka bir şehre taşınma ihtimalimiz var tayin nedeniyle.. Ne yapayım sizce, süt saklama imkanım olmayacak sanırım:sm_confused:
imkanın olmayacaksa da üzülme sonradan da ister sağıp bırakır ister stok yaparsın dedimya ben işe başlamadn çok kısa zaman önce yapmıştım bunu... sonuçta elektrikler falan kesilse buzluktaki sütler zaten heba olur böle bi risk normalde de var.. ben bunu senin sütünü arttırmana destek olması açısından önemini belirtmiştim diğerleri yan unsurlar makina elinin altında istediğin zaman sağarsın