- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.968
- Konu Sahibi selametle66
ben okucam canim ama namazdan sonra mi normaldede okunurmu
çok saol bu arada
çok saol bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canımben okucam canim ama namazdan sonra mi normaldede okunurmu
çok saol bu arada
Buna başladım ben hayırlısıyla. Kızlar gerçekten bu duayı yaptıktan sonra içinizde bir huzur ve ağlama isteği oluyor. Kesinlikle o iç huzur için bile okumaya değerKızlar dua bu mutlaka okuyun lütfen
Herkes faydalansin istiyorum.
Degil mi yaaa Bende de öyle oldu çok şükürBuna başladım ben hayırlısıyla. Kızlar gerçekten bu duayı yaptıktan sonra içinizde bir huzur ve ağlama isteği oluyor. Kesinlikle o iç huzur için bile okumaya değer
Tevbe suresinde bir ayet kuzucanim o 7 defa okunan neydi acaba
göremedim tamam bidaha inceleyim tepemde cocuk ne yaptgimi bilmiyorumTevbe suresinde bir ayet kuzu
Paylaştım ya yazıda
Aktif Lora Kuzum bak ilk resimdeki duaKızlar bu dua ya kesinlikle bakın lütfen
Ve bu atılan resimleri okuyun
Ve lütfen duam olmucak vs.gibi şeylere kapılmayın Ve bu duaya eğer başlarsanız mutlaka ama mutlaka anlamını düşünerek okuyun çok önemli bu kısım
Eğer ki dua ederken acaba olacak mı gibi şeylere kalırsanız zaten duanız kabul olmuyor...Dua acabalar ile olmaz.Rabbimin gücü kudreti herşeye yeter .
Twain Aktif Lora @Selenay123 BizyanmadikYAKILDIK humanbeings @Gsyabk @Mucizemm222 @chagiless Tavuk_suyu_ @Ondokuzdokuzondokuz @Umut_2019 @Eylulll23 4mevsim4 @Yagmurr07
Yok canım bende ilk senin gibi düşündüm karıştırırim diyeSecdedeyken 41 tane tam oldugunu nasıl sayıyorsunuz ben kesin karıştırırdım
Kuzum Kenzül arş duasinda ayet geçmiyor muburda bir arkadas yazmisti unuttum 10 yasin suresi 10 kenzul ars duasi diger 10 neydi birde regl döneminde sadece kenzul arsla baslasak nolur ki gunde 10 tane.
geciyor olabilir yaaaKuzum Kenzül arş duasinda ayet geçmiyor mu
Ismi Azam ile mi karıştırdım yoksa pardon
Kızlar bu dua ya kesinlikle bakın lütfen
Ve lütfen duam olmucak vs.gibi şeylere kapılmayın Ve bu duaya eğer başlarsanız mutlaka ama mutlaka anlamını düşünerek okuyun çok önemli bu kısım
Eğer ki dua ederken acaba olacak mı gibi şeylere kalırsanız zaten duanız kabul olmuyor...Dua acabalar ile olmaz.Rabbimin gücü kudreti herşeye yeter .
Twain Aktif Lora @Selenay123 BizyanmadikYAKILDIK humanbeings @Gsyabk @Mucizemm222 @chagiless Tavuk_suyu_ @Ondokuzdokuzondokuz @Umut_2019 @Eylulll23 4mevsim4 @Yagmurr07
Aynnen canımmmm Cumartesi günü yapılanı bende duymuştumCanım harikasın
tevbe suresi 129. ayet. Sabah akşam 7 kere okumak ya da zor bir durumda kalındığında bol bol okumak çok etkili gerçekten.
tam hali şu,
Fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azıym.
Bir de dilek için bu ayeti tam hali ile cumartesi 1900 kere okumak çok etkiliymiş.
burda bir arkadas yazmisti unuttum 10 yasin suresi 10 kenzul ars duasi diger 10 neydi birde regl döneminde sadece kenzul arsla baslasak nolur ki gunde 10 tane.
aynen basladimBol bol salavat okuyun şimdilik isterseniz :)
Bu duayı görünce aklıma geldi. Bazen içiniz sıkılır, ne yapsanız sıkıntınız geçmez ya. Öyle dönemlerimden birinde namaz kıldıktan sonra bu ayeti söylediğimi fark ettim. Sonra mealine bakmıştım hemen. Akılda tutulması da gayet kolay. O zamandan beri aklıma geldikçe tekrarlıyorumKızlar bu dua ya kesinlikle bakın lütfen
Kızlar bu dua ya kesinlikle bakın lütfen
Her namazdan sonra okurum ben 7 kere bayağıdır okuyorum ve içimi rahatlattı gerçekten