- 15 Nisan 2019
- 157
- 163
- 18
- 31
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Amin dua et bize olurmu hamilenin duası kabul olurmuş senindemi zor çocuğun olduAmin Rabbim sana da isteyen herkese de anneligi yasatsin tez zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin dua et bize olurmu hamilenin duası kabul olurmuş senindemi zor çocuğun olduAmin Rabbim sana da isteyen herkese de anneligi yasatsin tez zamanda
Ederim canim 1.5 seneyi gecik ugrastim polikistik over var bende.Amin dua et bize olurmu hamilenin duası kabul olurmuş senindemi zor çocuğun oldu
Benimkide aynı illet ilac kullanmaktan biktim hic biri derdime derman olmadi bende rabbime sığındımEderim canim 1.5 seneyi gecik ugrastim polikistik over var bende.
OlurArkadasin duasi bitti şimdi sizin babaniz için 1000 ya safi okuyalim mi size de uygunsa
Corekotuyagi tavsiye ederim ben ilacsz adet olamaz hale gelmistm corekotu yagiyla oldum 2 kere sonra klomene basladim 3. Ayimda kaldimBenimkide aynı illet ilac kullanmaktan biktim hic biri derdime derman olmadi bende rabbime sığındım
Amin canim benim helal olsun nolucak hayirli guzel haberlerini alalim yeter ki senden de razi olsunKızlar allah sizlerden razı olsun rabbim ne niyetiniz warsa kabul buyursun inşallah dualarımızın oldu sewincni yaşamayı nasip etsin cümlemize saliham hakkını helal et bolca dua et lütfen allah razı olsun senden
Aşkım onuda denedim adetlerin düzenli olurum hep ama yine olmadi diyorum ya bi tüp bebek kaldi denemediğim senin zamanın gelmiştir olmuştur bende dua ediyom rabbim banada versin diye yer gök dua ile umutsuzluk şeytandandır ümit AllahtandirCorekotuyagi tavsiye ederim ben ilacsz adet olamaz hale gelmistm corekotu yagiyla oldum 2 kere sonra klomene basladim 3. Ayimda kaldim
Amin canim benim helal olsun nolucak hayirli guzel haberlerini alalim yeter ki senden de razi olsun
Esinize baktirmdiysaniz mutlaka baktirin adetlerin duzenliyse yumurtlamn vardir benim hic olmuordu ilacla corekotuyla oldu yumurtlamam Rabbim gonlunuze gore versinAşkım onuda denedim adetlerin düzenli olurum hep ama yine olmadi diyorum ya bi tüp bebek kaldi denemediğim senin zamanın gelmiştir olmuştur bende dua ediyom rabbim banada versin diye yer gök dua ile umutsuzluk şeytandandır ümit Allahtandir
Esimede baktirdim onda sıkıntı yok benim tek sıkıntım cikolata kistininher ay yumurtama kendini bebek zannedip çöreklenmesi onada ilac veriyorlar adet kesiyo 6 ay kadar olmuyosun ilacı birakip oluyosun ameliyattanda ben korkuyorum tatlimEsinize baktirmdiysaniz mutlaka baktirin adetlerin duzenliyse yumurtlamn vardir benim hic olmuordu ilacla corekotuyla oldu yumurtlamam Rabbim gonlunuze gore versin
Anladım canim Rabbim sifa versin işlerini kolaylastirsinEsimede baktirdim onda sıkıntı yok benim tek sıkıntım cikolata kistininher ay yumurtama kendini bebek zannedip çöreklenmesi onada ilac veriyorlar adet kesiyo 6 ay kadar olmuyosun ilacı birakip oluyosun ameliyattanda ben korkuyorum tatlim
Amin birgün doktora gittim bi tane bebek agliyo kiz bebek annesi nerden baksan 180 kilo var kadin bebeği sevdim sustu elimi cektim agladi elimi değdim güldü elimi çektim agladi yani demem o ki tatlim hastalik bahane kiloyla hastalıkla alakasinin olmadığını öğrendim o gün ben çocuğun yer gök dua ileAnladım canim Rabbim sifa versin işlerini kolaylastirsin
Kimi hastalikta cok etkili kimisinde etkilemiyor ve tabiki nasip olacainda hicbirsey engel degil ben 53 iken iyi kotu oluyordum ne zamanki 58 60 li kilolari gordum adet olamaz oldum pco da kilo etkiliyorAmin birgün doktora gittim bi tane bebek agliyo kiz bebek annesi nerden baksan 180 kilo var kadin bebeği sevdim sustu elimi cektim agladi elimi değdim güldü elimi çektim agladi yani demem o ki tatlim hastalik bahane kiloyla hastalıkla alakasinin olmadığını öğrendim o gün ben çocuğun yer gök dua ile
Sen yine benden kotuymussun ben plo ve insulin direnci yüzünden 60 kilodan 98 kiloya ciktim 1 senede ne oluyo dedim doktora gittim troid hapiyla glifor verdi ilaçları kullandim zayiflayacagim yerde 116 kiloya ciktim sonra bi azimle 83 kiloya düştüm orda kaldim veremedim 116 kilo iken 44 gün sonra adet oldum zayiflayinca 40 i buldu adetim arada sırada 43 olur oda pkove cikolata kistinden kaynaklı tabiki lanet hastalik genetik miş neler cektim nelerKimi hastalikta cok etkili kimisinde etkilemiyor ve tabiki nasip olacainda hicbirsey engel degil ben 53 iken iyi kotu oluyordum ne zamanki 58 60 li kilolari gordum adet olamaz oldum pco da kilo etkiliyor