- 20 Eylül 2013
- 7.493
- 16.347
- 448
- 41
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Tamam. Allah kabul etsin.
Ben de biriktirdikce bildirim yapacagim insaallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allâhu teala razı olsun sizinde skıntınız varsa Rabbim kolaylaştırsınTamam. Allah kabul etsin.
Sizin okudugunuzu düşelim:Evet başladım 7641 okuyabildim henüz
Allah razı olsun çok teşekkür ederimSizin okudugunuzu düşelim:
16641-7641=9000
Kalan 9000 iken;
2000 okudum.
KALAN 7000
Sizin okudugunuzu düşelim:
16641-7641=9000
Kalan 9000 iken;
2000 okudum.
KALAN 7000
Bugün bitirebildim Allah razı olsun olsun başka okumalarda olunca kendiminki uzun sürdüM Mehtapmeri bitirebildiniz mi
Allah kabul etsin duanizi.Bugün bitirebildim Allah razı olsun olsun başka okumalarda olunca kendiminki uzun sürdü
Benim için okuyabilir miyiz?Kim dua ister
Benim için okuyabilir miyiz?
Bilmiyorum ki siz daha iyi bilirsiniz baya okumuşsun uz :) ev almak istiyorum toki ye yazıldık çıkmasını çok istiyorum oturduğumuz yer çok sıkıntılı. Bunun için siz ne önerirsinizTabiki hangi duayi okuyalim
Fatiha uygunsa fatiha okuyalımTabiki hangi duayi okuyalim
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Tez vakitte kavuşursun inşallah kuzunaDil-i bitab kuzum arkadaşa okuyalım bittikten sonra tüp bebeği niyetleyip bi duada bana okuyalım kızlarda uygun görürse sen etkili olacak olan ne dersen ona göre başlarız aklımızda bulunsun da
ALlah razı olsun amiiiin inşallahhh çok teşekkür ederimm rabbim sanada istediğin dilediğin gibi bir ev nasip etsin istediğiniz muhitte inşallah :))Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Tez vakitte kavuşursun inşallah kuzuna
Amin senden de Allah razı olsun canım. Aminnnn inşallahALlah razı olsun amiiiin inşallahhh çok teşekkür ederimm rabbim sanada istediğin dilediğin gibi bir ev nasip etsin istediğiniz muhitte inşallah :))
Ev sahibi olmak için bildiğim özel bir dua yok canim kitaba bakayim varsa yazarimBilmiyorum ki siz daha iyi bilirsiniz baya okumuşsun uz :) ev almak istiyorum toki ye yazıldık çıkmasını çok istiyorum oturduğumuz yer çok sıkıntılı. Bunun için siz ne önerirsiniz