• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her türlü eleştiriye açığım yorum bekliyorum

mrbbnlndn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
413
315
103
28
2 yıllık ilişkim vardı.
Ara ara kavgalarımız olurdu , bir iki kere engelledim.(Bu kısma çok kızmayın,evet biliyorum doğru değil ama)
O da ulasirdi,bırakmazdı.Barisirdik.Hatali olan kendisiydi çünkü.
En son 1 ay önce buluştuk.O geliyordu yanıma.
Güzeldik,yan yanayken aşırı mutluyduk.
Ciddi bi iliskiydi ayrica aileler falan biliyor o da bende ailelerle konuşuyorduk.
Hatta yazın düğün hayalleri kuruyorduk.
Aynı sekilde o da benimleyken çok mutluydu gözlerinden anlıyordum bakışından konuşmasından falan.
Bana ilgiliydi bi istediğimi iki etmezdi.
Neyse bu son kavgamizda,beni aşırı kırdı.
Arkadaş cevresiyle çok takılır oyunlar oynarlar bilgisayar oyunları sanal oyunlar değil yüz yüze erkek erkeğe işte.
İş sonrası hemen arkadaş cevresine koşar.
Bi sorunum vardı onu konuşmak istedim,ama oyunda olduğunu söyledi.
Aşırı üzgündüm.
Benim üzgün oluşumu resmen umursmadi o an.
Bende yeter diyip her yerden engelledim.
Çünkü kendimi o an değersiz önemsiz hissettim.
Oyuna ara verip benimle konuşabilirdi.
Onun bi sorunu olsa ben ara verir dinler sonra devam ederdim.
Bana ulasmasin bitirdigimi anlasın diye her yerden engelledim.
Ulaşır hatasını telafi etmeye çalışır diye düşündüm.
Ama olmadı.1 hafta oldu sayilir kararimdan dönmüyorum ben ulaşmıyorum.
Ama çok üzülüyorum.
Bundan sonra konuşmayacağız bir daha birbirimizi goremeyecegiz diye düşünüp kendimi aglarken buluyorum.
Kaybetme korkusunu yaşasın istedim.Bu kız beni bırakmaz kafasindaydi.
Ne olursa olsun bırakmaz beni kafasında,çünkü küstügümüz zaman genelde arayan taraf ben olurdum.
En fazla 4 gün ayrı kalmıştık.
Böyle işte anlatmak istedim biseyler duymak konuşmak istiyorum sizlerle.
Böyle ayrı kalıpta ulaşan barisan oldu mu umudumu kesmeli miyim
Sadece çok onemsiz hissettiriyordu bu son zamanlarda o yüzden aklı başına gelir belki dedim ama sanırım tamamen bitti..

2 yıllık ilişkim vardı.
Ara ara kavgalarımız olurdu , bir iki kere engelledim.(Bu kısma çok kızmayın,evet biliyorum doğru değil ama)
O da ulasirdi,bırakmazdı.Barisirdik.Hatali olan kendisiydi çünkü.
En son 1 ay önce buluştuk.O geliyordu yanıma.
Güzeldik,yan yanayken aşırı mutluyduk.
Ciddi bi iliskiydi ayrica aileler falan biliyor o da bende ailelerle konuşuyorduk.
Hatta yazın düğün hayalleri kuruyorduk.
Aynı sekilde o da benimleyken çok mutluydu gözlerinden anlıyordum bakışından konuşmasından falan.
Bana ilgiliydi bi istediğimi iki etmezdi.
Neyse bu son kavgamizda,beni aşırı kırdı.
Arkadaş cevresiyle çok takılır oyunlar oynarlar bilgisayar oyunları sanal oyunlar değil yüz yüze erkek erkeğe işte.
İş sonrası hemen arkadaş cevresine koşar.
Bi sorunum vardı onu konuşmak istedim,ama oyunda olduğunu söyledi.
Aşırı üzgündüm.
Benim üzgün oluşumu resmen umursmadi o an.
Bende yeter diyip her yerden engelledim.
Çünkü kendimi o an değersiz önemsiz hissettim.
Oyuna ara verip benimle konuşabilirdi.
Onun bi sorunu olsa ben ara verir dinler sonra devam ederdim.
Ulaşır hatasını telafi etmeye çalışır diye düşündüm.
Ama olmadı.1 hafta oldu sayilir kararimdan dönmüyorum ben ulaşmıyorum.
Ama çok üzülüyorum.
Bundan sonra konuşmayacağız bir daha birbirimizi goremeyecegiz diye düşünüp kendimi aglarken buluyorum.
Ne olursa olsun bırakmaz beni kafasında,çünkü küstügümüz zaman genelde arayan taraf ben olurdum.
En fazla 4 gün ayrı kalmıştık.
Böyle işte anlatmak istedim biseyler duymak konuşmak istiyorum sizlerle.
Böyle ayrı kalıpta ulaşan barisan oldu mu umudumu kesmeli miyim
Sadece çok onemsiz hissettiriyordu bu son zamanlarda o yüzden aklı başına gelir belki dedim ama sanırım tamamen bitti..
Hiç bir şey demeden mi engelledin ?

Yaşlar kaç?
İletişimden uzak, olgunlaşmamış bir ilişki görüyorum yazdıklarından. Üzülüp yalnız hissetmişsin ve engellemişsin. Her defasında gelen adam bu sefer gelmemiş diye kendi kendini yiyorsun. Geleceğini bildiğin için mi engelledin? Amaç sadece ceza vermek anladığım kadarıyla, seni önemsemediğini düşünüp kendine değer vermek değil. Ha bunları senin bakış açından düşünüp yazıyorum bu arada.

Ben ne yapardım? Gerçekten beni çok üzen bir olay olduysa ve paylaşmak istiyorsam arardım ve bahsederdim. Buna rağmen evet oyunu kapatmaması (gerçekten çok önemli bir sorunsa eğer sorunum) can sıkıcı. Ama bu yüzden de ergen gibi engellemezdim mesela.
Zaten seven değer veren en geç 10dk sonra döner elbet,dinler seni.

Yaşlar kaç?
İletişimden uzak, olgunlaşmamış bir ilişki görüyorum yazdıklarından. Üzülüp yalnız hissetmişsin ve engellemişsin. Her defasında gelen adam bu sefer gelmemiş diye kendi kendini yiyorsun. Geleceğini bildiğin için mi engelledin? Amaç sadece ceza vermek anladığım kadarıyla, seni önemsemediğini düşünüp kendine değer vermek değil. Ha bunları senin bakış açından düşünüp yazıyorum bu arada.

Ben ne yapardım? Gerçekten beni çok üzen bir olay olduysa ve paylaşmak istiyorsam arardım ve bahsederdim. Buna rağmen evet oyunu kapatmaması (gerçekten çok önemli bir sorunsa eğer sorunum) can sıkıcı. Ama bu yüzden de ergen gibi engellemezdim mesela.
Zaten seven değer veren en geç 10dk sonra döner elbet,dinler seni.
1 saat sonra ulaşmaya çalıştı.
Evet sorunum bana göre büyüktü dinlemesini istedim ama oyun daha önemliydi.
Aslında ulaşacağını düşündüm evet geleceğini düşündüm çünkü geliyordu bu sefer gelmedi.

Hiç bir şey demeden mi engelledin ?
Birkaç mesaj yazıp engelledim,beni değersiz ve önemsiz hissettirdiğini yazdım.
Ona oyunlariyla mutlu bi hayat diledim.
Engelledim.
Ulaşır diye düşündüm ama ulaşmadı bu sefer.
Evet ceza vermek istedim aslında anlasın değerimi istedim ama ..

Siz herzamanki gibi engellerim, peşimden koşar demişsiniz ama tutmamış bu defa.. Engellemek yerine evlilik düşünen yetişkin bir insan gibi bekleyip, konuşarak çözmeyi deneyebilirdiniz..

Çok oyun arkadaş bağımlısıysa evlendikten sonrada problem olurdu..

Arkadaşlarla oyun oynuyor ortasınsa yazmıssınız oynu nasıl bıraksın sonra dönüş yapabilirdi bu kadar kolay bırakıyorsan sen sevmiyorsun
Peki aynı durum sana olsaydi ne yapardın?
O an aşırı ihtiyacın var aşırı yani etrafinda konuşacak kimse yok ama o oyun oynadığını söylüyor o an dinlemiyor.
Kalbin kirilmaz mi ?
Ben hatasını anlar belki dedim o yüzden bana ulaşmasını engelledim.Ama maalesef.

Her defasında siz engellemişsiz sonra yine siz geri dönmüşsünüz. Yani kendiniz çalıp kendiniz çalıp kendiniz oynamışsınız. Erkek arkadaşınız ilişki içinde her dediğinizi yapsada sizi kaybetme korkusu yok.

Son düzenleme:
Peki aynı durum sana olsaydi ne yapardın?
O an aşırı ihtiyacın var aşırı yani etrafinda konuşacak kimse yok ama o oyun oynadığını söylüyor o an dinlemiyor.
Kalbin kirilmaz mi ?
Ben hatasını anlar belki dedim o yüzden bana ulaşmasını engelledim.Ama maalesef.
onunda sıkılıyor ne bu sık bogaz

Siz herzamanki gibi engellerim, peşimden koşar demişsiniz ama tutmamış bu defa.. Engellemek yerine evlilik düşünen yetişkin bir insan gibi bekleyip, konuşarak çözmeyi deneyebilirdiniz..

Çok oyun arkadaş bağımlısıysa evlendikten sonrada problem olurdu..
Sadece kaybetme korkusu yaşasın istedim , her zamanki gibi engellerim evet bırakmaz ulaşır diye düşündüm.
Ama ulaşmadı.
1 hafta olcak ulasmiyorda.
🥺

Sadece kaybetme korkusu yaşasın istedim , her zamanki gibi engellerim evet bırakmaz ulaşır diye düşündüm.
Ama ulaşmadı.
1 hafta olcak ulasmiyorda.
🥺
Daha öncede defalarcs engelleyip barışmışsınız, nasıl korksun kaybetmekten? Ciddiye alınacak bir hareket değil yaptığınız :)

1 saat sonra ulaşmaya çalıştı.
Evet sorunum bana göre büyüktü dinlemesini istedim ama oyun daha önemliydi.
Aslında ulaşacağını düşündüm evet geleceğini düşündüm çünkü geliyordu bu sefer gelmedi.

Birde sorunuz neydi? Önemsiz bir şeyde oyuna ara vermesine gerek yok. Ayrıca her sorunda sevgili aranmaz. Ben hiç aramıyor kendim hallediyorum. Daha doğru sorunlarımı bilsin daha istemiyorum. Eşim değil sonuçta.

Burda saçma bir şey var. Bir kere bir ilişkide özel alan saygısı olmalı. Adam oyundayım demiş, sen o an seninle ilgilenmesini istemişsin. Sen her istediğinde istediğin şey olmayabilir. Karşındaki kişi senin kölen değil. Onun da bir hayatı var.
Sen bir kadın olarak kişisel hayatında ne yapmayı seversin? O da oyun oynamayı seviyor, karışamazsın. Bu ne müdahale böyle ya?

Birine kaybetme korkusunu böyle engelleyerek yaşatamazsın bunlar ne kadar ergen, saçma hareketler böyle. Böyle biri karşımda olsa asla ciddiye almam. Çocukluk yapıyor der geçerim. 2 yıl iyi dayanmış sana.

Senin değil de o adamın yerinde olsam seni bir daha aramazdım. Evli bile olsan günün 24 saati eşinle ilgilenemezsin. İlgilenmemelisin de zaten.

Bıkmış engellenmekten ve peşine düşmekten. Çocuk oyuncağımı bu. Belki de bu seferde o burnunu sürtmek istiyodur. Sen yalvar istiyordur

e dogru düşünmüş:) birakmiyorsun iste
bitirdigini anlasin diye engellediysen anlamis da ulasmiyor iste.
cok iyi yapmış
ayrica ayrilipa ayrilip baristigin adamla n3 evlilik hayali kuruyorsun?
hayalin gercegi şu; sen onun sehrine gideceksin. aileni sevdiklerini birakip gittigin icin ekstra minnet ekstra ilgi bekleyeceksin. ama o bunalacak, arkadaslarina ailesine gitmek isteyecek. evde yalniz kaldigin aksamlar boyu kendini doldurup "benim kimsem yokken senin cevrende benden baska herkes onemli" diye kavga edeceksin, ayni evde engelleyemedigin icin ailene gideceksin. bir iki gelip tatli sozler vaatlerle geri alacak, egonu oksayacak sonra karnina cocuk girip artik vazgeçemeyecek hale gelince bir yaptigin blöfü yemeyip hic aramayacak. aglaya zirlaya sen arayacaksin - babani falan aratacaksin "ortada cocuk var yapmayın etmeyin" diye. rica minnet seni alacak - ayni hayata devam edecek korkudan dirdir yapamayacaksin. cocugu da baba evinden getirmis gibi tek sen bakacaksın .
hayalini kurdugun evlilik tam olarak bu. devamli kkda okuyorum bu ve benzeri hikayeleri

Back