- 5 Nisan 2014
- 1.328
- 9.808
- 358
Cnm ben senfonim icin okudum
Allah razı olsun okuyan herkesten....
Alıntı yapacagım bu yorumdu demın olmamıs .... Hala eksıgım var mı Kalemero ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm ben senfonim icin okudum
370 de ben okuycam canım400 ünü ben okurum gün ıcnde
370 de ben okuycam canım
dün 770 okumuştum senin için
canım hatlar karıştıAllah razı olsun çok sağol canım.Annenın de bızler ıcın ellerınden öp selamlarımzı ilet lütfen..
canım hatlar karıştı
ben senin için okudum arkadaşım mazeretli imiş sayı verdiğimde söledi onun eksik kalmıştı
sen 400 ben 370 okuduk mu tamamdır canım
Allah kabul ve makbul eylesin inşallah
canım ben sana 711 eksik olduğunu 2-3 defa söyledim sen de sürekli eksik var mı diye sormaya devam ettin eksik var 711 birine de benim için okur musun demişsin anlamadım ki son durum ne ?Ya canım dünden beri onu soruyorum ben... hala eksik var mı? Tamamlandımı tamamlanmadımı ben anlayamadım hala...sadece kendı payımı okumustum ben.Onun dısında hiç okumadım kendıme. Simurung a başladım ..hatta onun dua sını bitirdim.Bır kısıye daha gecılcek ve ben hala kendı dua m bititmi bitmedımı onu bılmıyorum..
Lütfen birine eksık kaldıgında yenı lıste yapılmadan dua sı olana bildirin.Yeni listeye geçmeyın..tamamlandıgında geçilsin.
ilk burdan yazmıssın eksık kaldı okurmusun dıye ama ben onu görmemıstım nıye eksık kaldıgını da anlamadım.. yani diyinki şu kişi adet oldu yada hasta oldu okuyamıycak sen devam et diyin bitmeden..
Neyse ben kendı dua m dan iç huzuru bulamadım böyle yarım yamalak kalınca..Rabbim affetsin siz de haklarınızı helal edin.Bugun biraz hassas ve alınganım sanırım..adet olamıyorum sanırım bu yüzden..
Gerekırse mazaretli olanların sayılarının hepsını bana ekleyın okuyayım.Sormayın bile yeterki eksik kalmasın kimsenın dua sı benimki gibi böyle..
burda bebitom a söylemişsin bende anlamadım son durumu genelde eksik olunca ben dua sahibine söylüyorumCanım eğer mümkünse benım ıcım 711 okuyabılır mı annen ? Eksık kalmıs benım liste galiba..
burda bebitom a söylemişsin bende anlamadım son durumu genelde eksik olunca ben dua sahibine söylüyorum
Arkadaslar cok kotuyum kendimi atasim gelio bu yuzdrn aksamdan beri kocamla kavga ediyorum ne onu yumusatabiliyorum ne kendimi suan bi sokakta oturdum agliyorum lutfen benim icin biseyler okurmusunuz yada soleyin ben okiyim aglamaktan icim cikti resmen dua istiyorum lutfen