- 1 Mart 2017
- 166
- 100
- 18
- 31
- Konu Sahibi vuslatvakti
Canım namazim 10.30 u bulur sana zahmet listeyi yazsan katilcaklarin ,ben yarım saate buradan alırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlla arada yuce zatlar hurmetine istemek istiyorsaniz peygamber efendimizin isimleri var bedir ehli var okursunuz onlarin ruhlarina bagislar tek tek isimlerini sayar istersiniz Allah kabul etsin Dualarinizi ben netten siteleride guvenilir bulmayinca yazmak istedimişte bunu kastediyodum diyemedim korkarım ben bu işlerden kızları da engellemek istemedim
sağol kuzucumİlla arada yuce zatlar hurmetine istemek istiyorsaniz peygamber efendimizin isimleri var bedir ehli var okursunuz onlarin ruhlarina bagislar tek tek isimlerini sayar istersiniz Allah kabul etsin Dualarinizi ben netten siteleride guvenilir bulmayinca yazmak istedim
aynen bende öyle düşünüyorum iyi ki de dediniz doğrusu bu olcakİlla arada yuce zatlar hurmetine istemek istiyorsaniz peygamber efendimizin isimleri var bedir ehli var okursunuz onlarin ruhlarina bagislar tek tek isimlerini sayar istersiniz Allah kabul etsin Dualarinizi ben netten siteleride guvenilir bulmayinca yazmak istedim
canım akşam onda başlıyouz di mi hep beraberAşağıdaki arkadaşların tümü okumaya katılıyor değilmi.
vuslatvakti
verkiel
@Minik peri
jasmina
hmbg
ghyk
1428 düşüyor 7 kişiyiZ Canim kendinide ekle